Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

sem se spomnilal sedajle tudi jaz imam v avtu en simbol zaščite, samo ni vilinski... se moram pozanimati, sem se kar trudila da sem dobila še drugega, ker prvi je ostal v totalno razbitem avtu... ja nekaj je na tem.

pa kaj je meni zadnje čase, niti ene besede ne napišem prav :xx!:

Deli na socialnih omrežjih

nakar zaslišim muzko, ki je takrat špilala (CD)...'somewhere over the rainbow' .... do doma sem se kar fino stulila ....   :OO!:  :cry: ... in držim pesti, da so imeli ostali tam tudi tako srečo xcrossfingx  xgoldfishx  :detelca:

x8Dx  x:)x  x:Ix

:xx!: ...sem imela letos nekaj podobnih scen, ne takooo hudih, pa vendar...., dobro Mateja, da se je tako izteklo xrainbowx :detelca:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Mobilni telefoni s fotoaparati prepovedani

aNET / Časnik The Business je objavil, da je Obrambno ministrstvo ZDA v iraških vojaških bazah prepovedalo uporabo mobilnih telefonov z digitalnimi fotoaparati. Pri tem se sklicuje na neimenovan vir iz Pentagona, ki trdi, da je ukaz za prepoved izdal sam Donald Rumsfeld. V Pentagonu naj bi bili prav tako prepričani, da so bile nekatere fotografije zlorab z zaporu Abu Graib posnete z mobilnimi telefoni. Prepoved mobilnih telefonov s fotoaparati naj bi kmalu razširili na vse vojaške objekte. (Vir - aNET)

Hehehehe, digitalnih fotoaparatov, ki so sedaj majhni kot mobilci, a teh pa niso prepovedali x?x Glupi Amerikanci x:Dx x:Dx x:Dx mislim na njihovo oblast.

Ja sam ka mali pao s lipe

Dobro jutro vsem!

Jaz že pokonci, pa odtelovadil svojo porcijo x^x , saj bi še mogoče spal, ampak imajo mačke menda spet svoje nagone, pa so me dvognile pred 4 uro :xx!: .....takšne "štime" spuščajo, da mi res ni všeč, no saj so tudi uboge po svoje :o|o: .....sicer pa nov dan je, je res malo oblačno, ampak že sedaj vem, da bo lep dan x^x x:)x .......naj bo tudi vam takšen, Borism x:)x :palec:

Mateja :detelca:

A veš, da imam jaz na MSN, v delu svojega imena napisan Tarin Alb. Se mi zdi, da me tudi nekako ščiti, pred zlobci na netu.

Volk sex na suho? A je to una varijanta;''A ona nije došla?'' Pa zdaj ko vsi gledajo Severino, ti nekaj na suho izumljaš x:Dx , pa vem, da jo imate v službi za pogledat.

Danes smo odpovedali pohod na Golico, baje zaradi dežja, ki je kao napovedan....hmmmm pa bodo šle moje narcise, do drugega leta :fiju:

No sam malce sem žalostna zaradi tega...a vseeno imam danes, kar veliko stvari za opravit....recimo pekarna Mišmaš, bo spet obratovala, jutri 3128014 ponovitev praznovanja rojstnega dne prijatelja. On tok uživa v reprizah rojstnega dne in ga praznuje ene 3 mesece skupaj x:Dx , če pa on nima kao praznovanja rojstnega dne ta vikenda, pa vskoči žena x:Dx ...tako, da skoraj vsak vikend praznujemo njun **rojstni dan**

Pa lep dan vsem skupaj x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Včaraj smo se cel dan...oziroma pol dneva vrteli okol nakupa novega motorja... :xx!: jaz sem ful proti... :xx!: motorji so sam za divjake, al pa za previdne voznike...on spada med prve... :vragec:

Zdej je motor v vrsti pred mano...bom šel z motorjem, bom pršu z motorjem...sam še, spim z motorjem manjka...ampak sej ma auspuh... :huk: a kdo kup motor???:mad2:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ne...še :o|o:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

aja...včeraj pri frizerju so me pobarvali še z zeleno povrh...kao zadnji krik **neumnosti**, ene par pramenov x8Dx ....me je dragi nafintiral, naj se s to zeleno okrasim....zdej pa razmišljam a me ima res rad? :vragec: .....no ker sem za sprobat vse na glavi sem seveda, takoj rekla...pa dejmo še to neumnost, da bom lahko fotru rekla, da imam zdaj pa res zelene lase v teh letih x:Dx ....to so neke najine fore še iz dobe ko sem bila še doma in mladoletna.....Halo po vseh teh letih? Ja res sem mal premaknjena včasih....ma briga me....sem že naredila x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

Zeleno... x?x x^x

Hmm...ni slaba ideja...lahko leži v travi in se te sploh ne vidi x:)x

Brihtna si ti..., brihtna x:)x

Zdaj lahko v zanosu začnem recitirati.... Verde que te qiero verde x:Dx , da bom v stilu (zeleno, ki te ljubim zeleno)

Tole z travniki, pa ni slaba ideja x;)x .....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest sanjalica

100 % sem bila...da boš mi to zrecitirala :) :) :)

Mam danes super prebliske???? x;)x (pc mi je pa poln nekih kurchevih spaywerov...tk da samo čakam, kdaj "umrem" - medijsko mislim)

Bog si ga vedi, če ni to pregorel disk od Severine... (mož je pritiskal samo repley :) :) :) )

Včeraj dobila ta dolgo verzijo filmčka s Severino....me frendi zalagajo...če me slučajno zanima :rolleyes:

Ma ne bom zdaj recitirala (zakaj pa ne? :V: ), se moram v kuhinjo podat....baje sem tam boljša x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

nabrala dva lončka svežih gozdnih jagod za malo, sprehod razpotegnila za uro in pol... mmm... paše, tole bomo ponovili, sedaj pa na delo, se mi čsito nič ne da sedajle na en sestanek, potem pa še domača opravila... ampak dan se je začel lepo,so me ko sem stopila ven malce dežne kapljice zaustavile, pa sem rekla, ne ne bo šlo in evo... ni padalo nič, razen moje težke misli x:Dx

Hola evribadi  x8Dx

Danes pa še prav posebej veselo pozdravljam moje prjatle lunatke (da ne omenjam, kolk sem Dašo pre-tesno že objemala)... po nekem zelo nenavadnem 'naključju' sem iz zelo tečne scene na avtocesti odpeljala naprej živa in nepoškodovana. Tkole je blo: jaz in pred mano še kake trije avtorčki smo švignili na prehitevalni pas (za mano se jih je pa tudi že nabralo nekaj), ker sta se tam po voznem pasla dva kamiona s prikolicami. Precej drug za drugim smo šibali, ker je prvi med nami tiščal 'samo' 140... nakar se tale prvi na lepem spomni, da bi pa on pravzaprav rad na izvoz in veselo bo bremzi (ni mogel kar tako zaviti, ko sta pa ravno tista dva kamiona tam lezla)... in potem je bilo samo še totalno cviljenje gum, avtomobile je metalo levo in desno... ko sem dojela, da se je kolona začela ustavljat, mi je blo jasno, da z bremzo ne bom nič naredila (čeprav sem jo, ofkors, divje pohodila)... začelo me je zanašati sem in tja, volan itak ni 'delal' in samo "A to je zdaj to" mi je švignilo ... na lepem sem se znašla vmes med obema kamionoma in nato na odstavnem pasu in... avto je kar peljal naprej (v njem pa čist v šoku Mateja)... nisem vedela, a to pomeni, da sem še živa, ali je to že tisto, ko si 'čez'... nakar zaslišim muzko, ki je takrat špilala (CD)...'somewhere over the rainbow' .... do doma sem se kar fino stulila ....   :OO!:  :cry: ... in držim pesti, da so imeli ostali tam tudi tako srečo xcrossfingx  xgoldfishx  :detelca:

x8Dx  x:)x  x:Ix

Uhhh, hudoooo, :eek:, ful si dobro napisala, cist sem si predstavljala........

Tako je, ko nas cuvajo zvezde, ce imamo kaj 'bonusa', toliko raje... xsrcx x!x xsrcx

x^x :palec: xrainbowx Dbest da se je tako izslo! :switz:

In upam na taksen izhod tudi za ostale v tej koloni(ci). x!x xcrossfingx

Poznam pa tole - mene je ven vrglo s petko (polno steklovine od razbitih oken) pri POP tv-ju na ovinku, nic nisem mogla, tako kot se je tebi zgodilo, avto je kar letel sam, letela sem proti eni... taki travi ob cesti, nekaksna gmajnasta zadeva, tam tocno ena stanga in nekaksen pesec se pojavi ravno (in jaz ne v stango - kot svak direkt na istem ovinku), niti ne v pesca (xsrcx), pac pa na en kup zemlje, ki me je zaustavil. xsrcx xcivx :palec: x^x

Kaksna darila so tole, madonca - kar vzhicen si, prvic ker si se ziv in drugic, ker zaslutis tole vodstvo in vse to... xwizardx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mami mami...js bi tut mela zelene lase... x:Dx

no ja roza pa še rajš... x:Dx  :palec:  x:Dx  x;)x  :vragec:

Never :sick:

preden bo kakšen dež, pa bo dan spet en, dva,tri minil! :hepko:

Uživajte, dokler ne začne deževati, pol pa uživajte še bolj! x;)x  :flower:

Tole pa res čudno, kje pa jaz živim :eek: , nekje 50 km zračne linije vzhodno od Ljubljane pa že cel dopoldan kar dobro dežuje :xx!: , da se mi o kolesu še sanja niti ne :o|o: , sicer pa v sredo bo že itak 30 stopinj :xx!: ...lep dan x:)x :palec:

Hola evribadi  x8Dx

Mateja, sem ujel ta hip neke odgovore, a sem moral najti prav originalen zapis o tej izjemni situaciji... Ob takih trenutkih vedno pomislim, da imajo vmes tudi naši osebni angeli!

O, hvala Bogu, da je z vami vse v redu!

Piko is talk!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

(Dobro jutro x:Dx )

ne, sej sem že prej vstala. včeraj sem mela valeto in sem bla pošteno zmatrana :o|o: . ampak smo se imeli lepo. ob mojem ganljivem govoru, ki sem ga komaj kaj prebrala, smo se vsi cmerli :cry: x:Dx ob polnoči smo šli domov. mogoče bom kako fotkico v Fotke postnila.

Lp x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...