Kristalka 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 aja, pa počitnice že mam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 P mami reci, naj vaju na party prijavi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 dans 3 kubike šodra zmetau, treba švicat malo...priden, priden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Marsa, Piko - hvala Kristalka - super, že počitnice Zunaj uliva kot za stavo... kar mi prav sede... fajn zrak je, kamniške dobijo take posebne barve... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 kul , pri nas malo škropi, pol pa neha. meni je ful všeč ko lije ali pa je ful vroče Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Na temlem otoku "Ascension Island" se je moj in vaš prijatelj ustavil za par dni in že odplul naprej proti severu in domu... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Ti si pa res uživačka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 ja lep vremenski pojav mavrica, pojav ki nam fizikom v prvem letniku beli glavo xncrkivx celo asistentom izpadajo lasje zarad tega.... huhjej je pa lepo za pogledat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 mavrica, pojav ki beli glavo ... celo asistentom izpadajo lasje zarad tega....namest, da bi užival v njej ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kaj pa je v mavrici tako fizikalno zagonetnega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Mateja... ...tole pa huda izkušnja...po drugi strani pa...verjetno zadovoljna... ...ko vidiš, kako te čuvajo... contesa...kje ti jemlješ energijo???.. Včeraj bila v lj...se šla čistilko Fato.. ...še mal, pa bo brlog ready...danes pa izi day... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Sem s sinovim mobijem lepo ujela mavrico! xrosexsuper Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kaj pa je v mavrici tako fizikalno zagonetnega lom popolni odboj * n in še enkrat lom ... nič posebnega... ko se pa zakompliciraš v to pod kakim kotom pade pa tko naprej... huhja z dobršno mero sreče popišeš eno tablo in rešiš prav... pač znanost nikakor ne more na enostaven način zapisat lepote ki jo srce instant dojame... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Hola evribadi Danes pa še prav posebej veselo pozdravljam moje prjatle lunatke (da ne omenjam, kolk sem Dašo pre-tesno že objemala)... po nekem zelo nenavadnem 'naključju' sem iz zelo tečne scene na avtocesti odpeljala naprej živa in nepoškodovana. Tkole je blo: jaz in pred mano še kake trije avtorčki smo švignili na prehitevalni pas (za mano se jih je pa tudi že nabralo nekaj), ker sta se tam po voznem pasla dva kamiona s prikolicami. Precej drug za drugim smo šibali, ker je prvi med nami tiščal 'samo' 140... nakar se tale prvi na lepem spomni, da bi pa on pravzaprav rad na izvoz in veselo bo bremzi (ni mogel kar tako zaviti, ko sta pa ravno tista dva kamiona tam lezla)... in potem je bilo samo še totalno cviljenje gum, avtomobile je metalo levo in desno... ko sem dojela, da se je kolona začela ustavljat, mi je blo jasno, da z bremzo ne bom nič naredila (čeprav sem jo, ofkors, divje pohodila)... začelo me je zanašati sem in tja, volan itak ni 'delal' in samo "A to je zdaj to" mi je švignilo ... na lepem sem se znašla vmes med obema kamionoma in nato na odstavnem pasu in... avto je kar peljal naprej (v njem pa čist v šoku Mateja)... nisem vedela, a to pomeni, da sem še živa, ali je to že tisto, ko si 'čez'... nakar zaslišim muzko, ki je takrat špilala (CD)...'somewhere over the rainbow' .... do doma sem se kar fino stulila .... :OO!: ... in držim pesti, da so imeli ostali tam tudi tako srečo Hojla Mateja Me veseli, da si jo srečno odnesla. Imam pa slabo vest, da tokrat nisem pravočasno opozoril na energetske spremembe, ki se dogajajo že dva dneva pred preklopom KIjevskega meseca in katere imajo za posledico nenavadno obnašanje (nas) ljudi. Takšna situacija bo trajala še vse do torka, zato bodimo zelo previdni povsod, ne samo na cesti. Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Hvala, Vojko... slabe vesti pa ti ni treba imeti... ne glede na to, da zdaj že vem, da se v tem času menjajo energije, pa, da sem pozorno prebrala Marsino napoved, se je zgodilo... veš, ne dolgo nazaj sem takole nagovarjala 'boga': 'daj mi vsaj kakšen namig, da bom vedela, da greva skupaj skoz tole...' ... včeraj zvečer sem bila zelo jasna: 'hvala, dobila sem, kar sem želela. bil je dovolj velik namig IN ZADOŠČA.' funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 zdej umrl je Ronald Regan, 93 let (igralec, predsednik usa....mel plantažo arašidov..) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 dobro jutro na tale numerološko zanimiv dan (6/6/6) ... 'resetiranje' ob Venerinem mrku (in tik pred ekzaktno konj. saturna z asc) bo še kako dobrodošlo (sem dojela ponoči ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 morgen dons kulski dan bo....hehe...mateja (666 )najprej kavica...pol pa v jamo....hihi (tokrat jako blatno ) 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 o, morgen ... na takle dan pa res ne moreš spat, ane pa še v blatno jamo greš ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 hehe matejka zame je sicer vsak dan 666 dan......to bl za vas dons velja 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 ... tele blatne jame bi znale bit zlo obiskane na 666 ... lohk bi bil kokr en turistični vodič dons ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 dons mamo vajo vlachenja ne666jamarja iz jame (blata ) 666 zlo - MK - ou...........tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 ... lepo slišat (dobr vadte ) luštn se mej (pa pazi nase in ne pozab tud sebe ven zvlečt ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 hihito pa ITAQ 666 zlomkou....tralala....(hopsasa ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Včeraj sva bila na balin placu...skočila tja na eno pijačko in sladoled, še preden pomila posodo...hehehe... pa srečava strička mojga... kje se najdemo...letimo v Horjul, k njemu domov... s tetico spečeva štrudl...domač vinček prisoten in smo se ga fajn napletli... Posoda še vedno stoji...le kdo bo drgnil tiste zasuške s črepinj... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts