Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ja lep vremenski pojav mavrica, pojav ki nam fizikom v prvem letniku beli glavo xncrkivx celo asistentom izpadajo lasje zarad tega.... huhjej :D je pa lepo za pogledat...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Mateja... x:Xx ...tole pa huda izkušnja...po drugi strani pa...verjetno zadovoljna... x^x ...ko vidiš, kako te čuvajo...

contesa...kje ti jemlješ energijo???.. :palec:

Včeraj bila v lj...se šla čistilko Fato.. x:Dx ...še mal, pa bo brlog ready...

danes pa izi day... x:Ix x^x

Astra

Per aspera ad astra

Kaj pa je v mavrici tako fizikalno zagonetnega :8):

lom popolni odboj * n in še enkrat lom ... :D nič posebnega... ko se pa zakompliciraš v to pod kakim kotom pade pa tko naprej... huhja z dobršno mero sreče popišeš eno tablo in rešiš prav... pač znanost nikakor ne more na enostaven način zapisat lepote ki jo srce instant dojame...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hola evribadi  x8Dx

Danes pa še prav posebej veselo pozdravljam moje prjatle lunatke (da ne omenjam, kolk sem Dašo pre-tesno že objemala)... po nekem zelo nenavadnem 'naključju' sem iz zelo tečne scene na avtocesti odpeljala naprej živa in nepoškodovana. Tkole je blo: jaz in pred mano še kake trije avtorčki smo švignili na prehitevalni pas (za mano se jih je pa tudi že nabralo nekaj), ker sta se tam po voznem pasla dva kamiona s prikolicami. Precej drug za drugim smo šibali, ker je prvi med nami tiščal 'samo' 140... nakar se tale prvi na lepem spomni, da bi pa on pravzaprav rad na izvoz in veselo bo bremzi (ni mogel kar tako zaviti, ko sta pa ravno tista dva kamiona tam lezla)... in potem je bilo samo še totalno cviljenje gum, avtomobile je metalo levo in desno... ko sem dojela, da se je kolona začela ustavljat, mi je blo jasno, da z bremzo ne bom nič naredila (čeprav sem jo, ofkors, divje pohodila)... začelo me je zanašati sem in tja, volan itak ni 'delal' in samo "A to je zdaj to" mi je švignilo ... na lepem sem se znašla vmes med obema kamionoma in nato na odstavnem pasu in... avto je kar peljal naprej (v njem pa čist v šoku Mateja)... nisem vedela, a to pomeni, da sem še živa, ali je to že tisto, ko si 'čez'... nakar zaslišim muzko, ki je takrat špilala (CD)...'somewhere over the rainbow' .... do doma sem se kar fino stulila ....  :OO!:  :cry: ... in držim pesti, da so imeli ostali tam tudi tako srečo xcrossfingx  xgoldfishx  :detelca:

x8Dx  x:)x  x:Ix

Hojla Mateja

Me veseli, da si jo srečno odnesla. Imam pa slabo vest, da tokrat nisem pravočasno opozoril na energetske spremembe, ki se dogajajo že dva dneva pred preklopom KIjevskega meseca in katere imajo za posledico nenavadno obnašanje (nas) ljudi. Takšna situacija bo trajala še vse do torka, zato bodimo zelo previdni povsod, ne samo na cesti.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Hvala, Vojko... slabe vesti pa ti ni treba imeti... ne glede na to, da zdaj že vem, da se v tem času menjajo energije, pa, da sem pozorno prebrala Marsino napoved, se je zgodilo... veš, ne dolgo nazaj sem takole nagovarjala 'boga': 'daj mi vsaj kakšen namig, da bom vedela, da greva skupaj skoz tole...' ... včeraj zvečer sem bila zelo jasna: 'hvala, dobila sem, kar sem želela. bil je dovolj velik namig IN ZADOŠČA.'

x;)x xDDx

:vragec:

morgen x:)x

dons kulski dan bo....hehe...mateja (666 x;)x x:)x )

najprej kavica...pol pa v jamo....hihi (tokrat jako blatno x:)x )

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

hehe

matejka x:)x

zame je sicer vsak dan 666 dan......to bl za vas dons velja x:)x x;)x x:Xx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Včeraj sva bila na balin placu...skočila tja na eno pijačko in sladoled, še preden pomila posodo...hehehe... x:Dx pa srečava strička mojga... x?x kje se najdemo...letimo v Horjul, k njemu domov... s tetico spečeva štrudl...domač vinček prisoten in smo se ga fajn napletli... x:Dx

Posoda še vedno stoji...le kdo bo drgnil tiste zasuške s črepinj... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...