Amis 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 mick srečno pot in lepo se mejta xrosex xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 Vem da ne bos Mick. Imej se res skrajno lepo! Jaz grem pa danes kot kaze mal v lajf.Necakinja ima ful prstov zraven pri Dancing dragonu (in ker sem jaz dragon, ki rad densa..., in ker je ona moja necakinja in ker je muzka ki mi je kul), torej najbrz se bom ufurala.Sita sem sedenja za racunalnikom in vsega tega.Nekaj mi je reklo nekaj... in ne grem s svojim avtom. Ampak mal bom se tu, ob osmih je pusijevsko lazit ven. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ampak mal bom se tu, ob osmih je pusijevsko lazit ven. /Marsa / Mick, imej se mega, saj drugače se v NL, ne da imeti. Pa če boš še kak pršut gor nesel bodo po moje zelo veseli, ker takega kot pri nas nimajo. Pa tudi našega piva so vedno veseli Union in Laško. Pa kraljico mi pozdravi Danes ful enih ljudi uletaval, izgleda, da je dan za obiske...so si kar kljuko skoraj podajal, ampak bilo je fino. Jutri napad na Šmarno goro -zdrav duh v zdravem telesu, potem pa na zdravo papico- povabljena na BBQ. Po skoraj 10 letih se mi bo zgodilo, da bom za 1. maj v Ljubljani. In mi je fino, sem dobila program dogajanja na Prešernovem trgu in Kongresnem. Ful bo enih koncertov in dogajanja. Se mi zdi tako simbolično in prav da sem tu. Spet padle nove ideje o potovanjih z prijatelji...samo ne vem kako bomo vse speljali...malo mnogo smo namaštali , če bo pol od tega bo kar ok.Povabljena v Instambul, katerega sem si že dolgo želela doživeti in me je danes frendica, ki tam živi poklicala in povabila že ene 10x...jaz pa ...ja, ja saj se zmenimo...ampak res bo treba iti še letos. Baje so neki poceni varijante letalskih vozovnic z Brnika ob torkih. Mogoče kdo kaj ve.Tako, zdaj pa nič v lajf, se mi ne da gnečat po okoliških lokalih. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 O, potem še ni tu lejt - Mick, srečno potuj in uživaj na vse pretege funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 poki sicer pa najlepše jutro vsem........pol enkrat , ko boste pokukali izpod toplih odejic ... xrosex xrosex jaz pa dodat nove kilometre na tistih dvestotisočinšenekaj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Pozdravljeni! Prav vsem želim en lep dan xrosex FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Pozdrav vsem! Včeraj sem spokal, ker sem v LJ ostal brez tolarjev, nakopal sem nekaj evrov in šel na Primorsko... Boris, upam, da sta metulj z metuljčico vilinskega značaja... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 PIKO, odvij celofan, za lažje dešifriranje FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 PIKO, odvij celofan, za lažje dešifriranje Še sam ne vem... Sem se naučil od punc, da so najbolj zanimive - tančice, ki ravno prav prikrivajo, a hkrati odkrivajo... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 .....saj kaj več niti sedaj ne vem, ko si mi odgovoril, ejej PIKO, imam res probleme, ker sem že trikrat ali štirikrat hotel spremeniti, oziroma vrniti svojo staro ikono izpred leta dni,(možakar s kapo, metulj, žabica...) pa vsi nekako po ovinkih zahtevajo naj se vrnem, potem pa bodi pameten, menda je še pikapolonica le bolj pametna kot metuj ....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 Upam, da bosta kupila dobre cevlje, Contesa! Pishuka, jaz tudi nujno rabim cevlje nove... Vceraj sem sla v lajf (po 23. uri, kar zgodaj, ker sem sla s frendico, je ona vozila), sva sli do enega frenda in potem na Metelkovo.Totalno sem se zabavala, naplesala koncno, sem bila do kakih stirih, pol petih, skoz plesala, norela, potem pa sem se odrolala domov, ker sem imela dosti (pa ker sem vceraj vstala ze ob 6:20).Ful dobro sem se imela skratka. Bila sem pa cisto ded in sem padla v posteljo, ko sem prisla domov- kaksna pa sem se danes zbudila! Totalno skrauzlana,, strleca, lase imam kar navzgor zavihane, noro, take frizure se nisem imela...Zdaj bom morala najbrz mocit, da malo zravnam, ker smo povabljeni na kosilo, kar smo izvedeli pred eno uro.Dbest, ne bo mi treba kuhat danes. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Dober tek, Marsa! Jaz sem pa danes prišla z ogleda močvirskih tulipanov (zavarovana rastlina!). Letos so očitno dobri pogoji - srečujemo jih celo tam, kjer jih pretekla leta ni bilo videti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ....Halo, Celje PIVOVARNA Laško postalo Evropski prvak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Naj mi kdo ne zameri, če sem trenutno malo "odšekan", ampak to je samo enkrat, da je prvič x!x , pa če ti rekreacija, šport, gibanje, Slovenija ni tuja, enostavno ne moreš biti imun potem.....lep dan še naprej, pa saj nimam niti časa več pisat, bomo jutri kaj več....Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 jaaaaaaaaaaa!!! peric pa drugi tudi, ne... sem videla mojo sodelavko na tribunah, kdo bi si mislil, da ima punca toliko energije,v sluzbi je miiiiiiiiirna deklica jaz tudi muceka starega pazim, pa grem vseeno na primorsko, da malo zamenjam dez za kak dan...malo variacije mora bit, ne? krokodilko: super, da si v redu, grem muceke pobozat zate mick, ti pa v niskozemski uzivaj in kristalka in mama tudi na severu borism, meni so vsec metuljcki zelo! glede mocvirskih tulipanov...jih imam 3 filme od predvcerajsnjim, pika 10001, ce imam kake zelje po kaki fotki... marsa, a potem je bilo dobro, sem slisala, da je bila neka huda elektronika na metelkovi, sem imela namen iti, pa sem prijateljico tolazila, je zvedla, da je nekaj zbolela no vsi bodite fino, en dolg vikend se obeta mnogim od nas, ce ze ni kvalitetno vreme, naj bo pa kvantiteta vsem! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 morgen.... hehe....mel ucheri v K4 zhurko do zjutri :xx!: 666 zlomkou.....uuuuuaaaaaahhhhhhhhh tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 O, AA, jaz sem pa mislila malo, da te bom kaj na metelkovi videla... Ja, Tinka, meni je bilo ful dobro, ker imam rada trance. Mislim, par okoliscin bi lahko skritizirala, a splosno vzdusje zelo dbest, morda mi je bilo tako kul, ker ze dolgo nisem nikjer bila (mislim takole, da bi se zabavala ali pa da bi se lahko, kajti ce mi ni vsec muzka, ne morem plesat).En DJ je bil iz Nemcije ali odkod (sem pomesala, ker je tamala rekla, da sta ga na Ibizi spoznala, pa sem mislila da je z Ibize, v bistvu je pa Nemec ali kaj)...Nihce ni tezil, ceprav so eni cudni tipi zgledali, pa se je izkazalo, da so potem ful plesali in se zabavali, folk je bil ok, vsi so ful plesali skoz, ful dobre volje in tko....Tako da super, jaz sem bila cist mokra, kot bi me polil z vodo - pa smo pri zadevah za kritizirat, ker je nikakvo zracenje in vse dol tisci, tako da sem se po mojem tudi zato odrolala domov relativno zgodaj - na visku zabave, pravzaprav...Skoda, ker te ni bilo, a vidim, da si imela pomembnejse posle... Nasi (rokomet - moski) so evropski prvaki!!! wow! (boris, - cist mesche', a ne?)Gledala ravno konec, ker smo gledali oddajo o Senni na Pop tv, potem pa smo slisali streljanje, petarde in vse in smo pogledali, ce je kaj takega in res tole videli potem. Kul. Aja, Pika 1000 - hvala ti, res je teknilo in pasalo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Sem se prav vratila z sprehodu po mestu.Bila sem namenjena na gledališko predstavo,ampak odpovedali (zdaj pa ne vem ali igralci ).Pa sem vstopila na Stolp na Titovem trgu ( 141 stopnic),ze sosedo in z otroki.Pihalo zelo močno,vseeno bil pogled na KP prijeten (zanimivo,ker jaz imam panični strah z višin).Potem smo šli v slaščičarno in klepetali in klepetali.Bilo res cool. Vam čestitam za evropsko prvenstvo v rokometu.Boris,takoj sem znala da ima golman iskro v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Ampak mal bom se tu, ob osmih je pusijevsko lazit ven.pussy! , spet nakladas free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 .bil ceu dan v L.se prepuščal nuji in radovednosti Novitetam..lalalalalala..objadrau˝˝vse glavne vlke trgovine z osebo, moram si kupit piling rokavico, v btc sm si dovolu naročit dve marcipanovi torti Nazaj sem šel skoz Tacen, pa sm vidu kako so tri krave se zrinle prav pod železno telegrafarco,sploh nevem, kak so pršle prav v vznožje kvadrata in se pririnle v center omrežja,pa tak rejene so ble,hm.en deu glave je mela ven,a trup ji je majau notr mumuuuMisel med vožnjo;os.sranja in scanja pa se ne odlaša, je tko? to se ne špara,to se nardi prec, ko je mogoče .Uspešen si,če si že srečen..Če je človek srečen naj to doseže, da bo ostal srečen..Želiš,da ti grem s prstom po hrbtu? Fish - filozofija po ribje (˝ujemite to energijo in sprostite vse potencijale˝)- Henrry Paul in John C., Stephen c.l.t.(enkraten način za dvigovanje morale in izboljšanje rezultatov) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Sem se prav vratila z sprehodu po mestu.Bila sem namenjena na gledališko predstavo,ampak odpovedali (zdaj pa ne vem ali igralci ).Pa sem vstopila na Stolp na Titovem trgu ( 141 stopnic),ze sosedo in z otroki.Pihalo zelo močno,vseeno bil pogled na KP prijeten (zanimivo,ker jaz imam panični strah z višin).Potem smo šli v slaščičarno in klepetali in klepetali.Bilo res cool. Vam čestitam za evropsko prvenstvo v rokometu.Boris,takoj sem znala da ima golman iskro v sebi. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Bil zunaj v stari lublani, zdaj grem pa spet malo ven. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Naporen dan... ponoci nisem mogla zaspat.. do 3h zjutraj blodila po sobi, razmisljala o vsem zivem.. tak custveno napet dan je bil.. Se cigaret sem sla pokadit na balkon.. in mi je ful pasalo.. sedela ob 2h ponoci zunaj, gledala zvezde, se zjokala totalno, se pogovarjala sama s sabo.. cist zadeta od enga cika se splazla nazaj v posteljo, se mal pojokala v blazino in zaspala ko ubita.. Dolgo si ze nisem tega privoscila v bistvu.. dat vse ven iz sebe.. No, vstala cez tri ure in pol in sla v City park delit bonboncke.. Sedem ur stala, se smejckala folku in se trudila bit prijazna.. V bistvu pa sploh ne vem kako mi je minilo, ker sem bila na pol v transu.. Potem pa tetin rojstni dan.. Kitajska, pa k njim na kavico.. Ko so se vsi ostali sorodniki odpravili, sem se kar ostala.. So me skoraj prisilili.. In je bilo super, so 9h smo cvekali, gledali fotke, poslusali Nicka Cavea, igrali Enko... V bistvu.. en del moje familije s katerimi se da kul pogovarjat.. se kaj drugega kot kdo je umrl v prejsnjem mesecu pa kaj jih boli pa kok so bogi.. Zdajle sem si pripravila avokadov namaz, pa se malo po obrazu popackala (me je prvih par minut peklo, zdaj je pa tak kul zliman obcutek ), pa spat se spravim.. Aja.. pa jaz hocem ze enkrat ta pravo pomlad!!! Cela dva dni je bilo sonce.. Sem hotla na Rakitno se sonckat jutri in knjigico brat.. A. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 Free! Hmmm... glej to, jaz se malo hecam, pa sem hotla zanalasc dati kar kaksnega smajlija, samo za dezorientacijo...Tu se ne vidi recimo, ce oz. ko jaz tule crkavam od smeha...In bi recimo dala komentar:Free! :xx!: Ali, Free: Kar nekaj, skratka... In bi pol revez Free ful gledal nazaj morda po temi, kje da je kaj takega. Sem gledala Poirota, pa bi se kaj gledala, jess, danes pa samo lenarim... samo na kosilo sva sla, potem sem sla pa samo po tamalega v mesto... Vecinoma pa tu bluzim ali gledam tv - danes gledala Senno - tedaj sem navijala zanj, ful mi je vsec.Se kaj bi gledala... ful so mi vsec sobote, OOUCH!!! :xx!: - ehh!! :xx!: - sem hotla napisat, ko nimam obveznosti, pa sem se spomnila, da sem nekaj obljubila in bi morala nekaj naredit... Bom videla, da se mi prav nic. :[ Kaj dobrega bi jedla zdajle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 Zdajle sem si pripravila avokadov namaz, pa se malo po obrazu popackalaEhh! :xx!: A si mi morala tole tule....Namrec - poglej zadnji stavek mojega zadnjega posta (hm, ali je zadnji, ponavadi ne neham kar takole zlahka! ) - no, in avokado sodi v tole 'dobro'.Tudi na faci mi ne bi nic skodil, ker sem vceraj bila 22 ali koliko ur na nogah (in to zelo divje na nogah ) in v zakajenem, napudrana in vse...Pa sem se kar sveza danes. Presenetljivo, v bistvu....To je edino zoprno, dim in vse, sicer pa bi si morala redneje tele seanse (plesne) omisliti. MM, avokado... no, k sreci imam koncno spet olive, cist shizim, skoz jih jem.Enkrat sem dobila 17 'dodatnih oliv' na pizzi.Na morju pa sva rekla, margerito z olivami in kaprami, pa so nametali ful gor in sploh ne racunali!!! Njami, kwa bi eno margeritko s kaprami... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts