stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Naj se prva pohvalim, da imam čudovito šefinjo, tako kot sem si jo vedno želela. Pripravljena, da mi razloži, pomaga, se z mano smeji, me tolaži, potrpežljiva, da mi motivacijo in me včasih tudi malo bolj nagradi... Zelo sem si želela, da bi imela tak-bolj enakopraven nivo, da se lahko pogovarjam čisto sproščeno...in to res imam in sem vesela in srečna zaradi tega. Da bi tako bilo vedno a vem, da večkje žal ni... Kako se imate pa vi?Ste sami mogoče šefi/šefice in imate težave s podrejenimi?Če ste sami svoj šef/šefica, upam, da ste tudi kdaj popustljivi, potrpežljivi... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Meni je the best da imam šefico, da imam direkt nad sabo enega arogantnega prasca bi popizdila. Drugače pa 50:50 kar se zadovoljstva tiče. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Hih.....mushi prvo ob moškem šefu šine - arogantni prasec, zanimivo. :o|o: O šefu pa ne bom nič kaj dosti rekel. Je deloholik, potem si lahko predstavljate kaj je zanj najpomembnejše. Če imaš delo opravljeno se ne vtika vate, ti da dihat skor kolk hočeš. O kaki demokraciji na delovnem mestu pa lahko samo sanjam. O kakšni familiarnosti še manj........Sem bil sprva mal v šoku, ker je bilo na prejšnjem delovnem mestu precej drugače, kar se odnosov tiče.......sedaj pa sem se privadil. V edinem konfliktu z njim, ki sploh ni bil konflikt ampak uveljavljanje moje pravice, ki pa njemu ni bila povšeči.....pa sem seveda potegnil kratko. Razen tega spora - so najini odnosi zaenkrat dobri. Tok tok tok.....po lesu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mick, imam že vzrok za to. Sem v moški ego zadela? Vem za šefe točno s tema dvema besedama najbolje opisane. Pa ni samo eden, lahko za množino govorim, in se mi še vseen boljš zdi imet nad sabo eno tako žensko, ki je včasih labilna in ne naredi vedno v prid oddelka, kot takega tipa, da bi ga strelala v sanjah ponoč. Al mu pa jajca rezala od niča. :xx!: Ja NIČA, nisem se v črki zmotila. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Sem mela šefico, k se je po miz metala (dobesedno)...po kolenih v pisarni plazla za svojim psom in tulila k volk...zmerjala, metala svinčnike okol... :xx!: :xx!: Mi je kar slabo, če se spomnm...Zdej pa nimam več šefice... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Direktor - kozorog - se čisto v redu razumeva - celo rekel, da sem "najbolj" topla oseba na firmi - ker sem mu enkrat mimogrede svetovala kakašen čaj naj pije in ker mu nisem bila tiho - ko sem vedela, da imam prav. In razumem njegov smisel za humor. V glavnem - sem še pa najbolj vesela, da ga vidim čim manj....ali pa je še to preveč.Bivši šef - tudi kozorog - z blaznim smislom za humor. Njemu sem jokala enkrat ali dvakrat v telefon(enkrat ker sem očala dobila , enkrat pa pred dvema letoma...ko sem prihajala k sebi po tistih čudnih časih-no je dobro prenesel mojo cmeravost ). Ful dobro razumeva v glavnem - mi je kar žal, ker je odšel.Šefica - z njo sva pa itak frendi. Ribica s kulmunantnim jupitrom. V teh letih sva se enkrat ali dvakrat pošteno zgrabili....pol pa hitro umirili zadeve. V bistvu se menda štekamo tudi zato, ker nobena od nas ni ambiciozna. Pa se menda ne čuti ogrožene..to sem včasih pomislila pač. Če pobrskam takole - dokaj dober kolektiv smo - sploh te ta kao stare delavke - ful se štekamo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mick, imam že vzrok za to. Sem v moški ego zadela? Vem za šefe točno s tema dvema besedama najbolje opisane. Pa ni samo eden, lahko za množino govorim, in se mi še vseen boljš zdi imet nad sabo eno tako žensko, ki je včasih labilna in ne naredi vedno v prid oddelka, kot takega tipa, da bi ga strelala v sanjah ponoč. Al mu pa jajca rezala od niča. :xx!: Ja NIČA, nisem se v črki zmotila.Ne, mushi, nobenega moškega ega nisi zadela. Posplošuješ kot vedno. Za posploševanje je edini vzrok površnost, nečimrnost in veselje do klevetanja.....včasih pa tudi neumnost. Vedno, ko se "bunimo" vašim večnim pomislim o moških prascih itd. itd. se zgovarjate na moški ego. Jaz pa vem za ženske arogantne prasice pa nikoli najprej ne pomislim na njih Ker se z njimi ne ukvarjam, škoda časa. Lahko ti bi bilo že počasi jasno, da v povprečju niste ženske v večini zadev popolnoma nič boljše od moških. Če pa tebi labilna šefica odgovarja, ker podpira vaše mogoče slabo delo pa tako povej...... .Šefov se običajno ne mara......zahtevnih šefov pa sploh ne. Ker imajo še preveč za odrezat, samo take kot ti tako samo gobcajo kaj vse bi, če bi, ko bi, da bi............ In večina žensk, ki sem jih spoznal v okviru svojih služb, bi veliko raje imelo za šefa moškega.......zakaj le? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Sem mela šefico, k se je po miz metala (dobesedno)...po kolenih v pisarni plazla za svojim psom in tulila k volk...zmerjala, metala svinčnike okol... :xx!: :xx!: Mi je kar slabo, če se spomnm...Zdej pa nimam več šefice... ...kaj je pa tale zlobna bila :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ne praši...ne vem, kaj bi to bilo...septemberska tehtnica...a so včas kakšne mal Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 .... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Super tema, Stankaa!! (ne stekam, da je se nimamo)... Tu nimam kaj dosti za povedat se (morda dobim kaksno asociacijo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Jaz imam ful dobro šefico. Me pusti na kavo, kadar hočem. Edino mi gre malo na živce, ker me pusti, da sem na kavi tudi po eno uro in prečitam vse časopise, ki jih imajo v lokalu... Ja, preveč je popustljiva - ji moram rečt, da me mora bolj priganjat za delo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Hm, šefi... sem jih zamenjala kar nekaj in to - razen za nekaj mesecev - same ženske.Izkušnje so bile zelo različne - od nevrotične, vase zaverovane levinje; :xx!: ni treba 2x reči, da se nikakor nisva ujeli... ona takoj nervozna, samo če si se prikazal s potencialnim problemom, in jaz, ki ne znam lesti v rit in pihati na dušo, če nimam za kaj - do osebe (ribica), ki je trenutno moja šefica, in ki o njej lahko rečem samo najboljše, saj zna prisluhniti vsakomur, neguje kolektivni duh in ji ni odveč kreniti v akcijo za naše pravice. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ja, to pa res: levinje slabe šefice. Resno! Da ne bo kdo mislil, da se zafrkavam, ker sem jaz levinja! Kar poznam žensk levinj, niso dobre šefice. Hočejo preveč, da je točno po njihovo... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mhmm šefica, če te še seksualno izkoristi ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 tehtnice znajo bit dobre šefice mogoče malo preveč popustljive? hmmm, ribice- sem imela samo eno šefico-ribico. takšna pač- s tokom. levi verjetno res preveliki egocentriki. druge astro-šefe pa bom morala še spoznati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 tehtnice znajo bit dobre šefice mogoče malo preveč popustljive?A zato je moja šefica tako popustljiva! Ima luno v tehtnici. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mhmm šefica, če te še seksualno izkoristi ...ena takšna, stara, povešena, brezzoba... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Mick, imam že vzrok za to. Sem v moški ego zadela? Vem za šefe točno s tema dvema besedama najbolje opisane. Pa ni samo eden, lahko za množino govorim, in se mi še vseen boljš zdi imet nad sabo eno tako žensko, ki je včasih labilna in ne naredi vedno v prid oddelka, kot takega tipa, da bi ga strelala v sanjah ponoč. Al mu pa jajca rezala od niča. :xx!: Ja NIČA, nisem se v črki zmotila.Ne, mushi, nobenega moškega ega nisi zadela. Posplošuješ kot vedno. Za posploševanje je edini vzrok površnost, nečimrnost in veselje do klevetanja.....včasih pa tudi neumnost. Vedno, ko se "bunimo" vašim večnim pomislim o moških prascih itd. itd. se zgovarjate na moški ego. Jaz pa vem za ženske arogantne prasice pa nikoli najprej ne pomislim na njih Ker se z njimi ne ukvarjam, škoda časa. Lahko ti bi bilo že počasi jasno, da v povprečju niste ženske v večini zadev popolnoma nič boljše od moških. Če pa tebi labilna šefica odgovarja, ker podpira vaše mogoče slabo delo pa tako povej...... .Šefov se običajno ne mara......zahtevnih šefov pa sploh ne. Ker imajo še preveč za odrezat, samo take kot ti tako samo gobcajo kaj vse bi, če bi, ko bi, da bi............ In večina žensk, ki sem jih spoznal v okviru svojih služb, bi veliko raje imelo za šefa moškega.......zakaj le? ohoho... pa sem zadela.. tebe Mick..Očitno še nisi slišal za nadlegovanje na delovnem mestu, jst vem za precej tega. Pa ne posplošujem zdej.. In se potem speljevat iz takega sranja, povedat možu al ne, kaj nrdit s tem nadrejenim, trpet njegove dotike, pa razmišljat kaj bo ko bo šlo dlje.. jst ne dvomim da bi rešila tak problem, pa če imam pa žensko nad sabo in to tako normalno, ni niti teoretične variante da bi pizdarije v tem smislu se dogajale. Moški, taki ki izkoriščajo svoj položaj, mogoče je pa tud da niso sami krivi da se imajo za nekaj kar je bog na Zemljo poslal, mogoče so pa krive tud take ženske, ki imajo rajš šefe, določene s flirtom pa tud čez postlo pridejo do boljše pozicije in ne govor mi da posplošujem, ker jih zelo blizu takih poznam dost!Naša šefica ne podpira našega slabega dela, je samo prešibka do vodij drugih oddelkov, da bi se kdaj odločno postavila za nas, pa če se, ko jo zatolčejo drugi. Je pa še kaka njena kolegica, ki je samo tiho pa sam kašljat na sestankih zna.. pa direktorju se vlizvat.Skratka z djedi v večini je težko KO TE NJIHOV EGO ZATOLČE!Baba kaj si je upala. In plače žensk so še vedno slabše kot moških. Zakaj? Ker jih je baba rodila? Sej res, tako žensko ki je takega prasca vzgojila bi blo res treba pred steno postavt pa metek v glavo.Arogantni, sami sebe polni, samovšečni...Mick vsi niso taki valjda. Tisti ki pa imajo položaj pravo pozicijo, moč.. Ja so točno taki. Pol pač velike živine poznam, po njihovem mnenju se zarad njih svet vrti. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Mushi, kje si me zadela, ha? Sicer se pa z nečim moraš potolažit.....vendar te moram razočarati.....prav v ničemer. Očitno se gibava povsem v različnih krogih. V mojih tudi ni ženska nič slabše plačana kot moški. Zagotovo. Verjamem, da pa to še obstaja. Sam se ne spomnim, da bi se kdaj jaz ali kdo v moji bližini dotaknil ženske, če si to ne bi želela.......je pa res, da sem si to kdaj zaželel.....da bi ktero po šnjofki Tiste, ki skoz posteljo hočejo do boljše pozicije /poznam tudi jaz kako/ pa si tako želijo biti pof...... In nehaj že nakladat o moškem egu, ker večino "uspešnih" žensk v egu velikokrat ne dohajamo.......mogoče pa se družiš sebi podobnim moškim, pol pa pač dobiš tak vtis. In tvoja končna spoznanja v postu so diametralno nasprotna mojim........ravno tisti, ki imajo pravo moč, pozicijo.....niso taki....če ne zaradi drugega zaradi tega, ker ne rabijo biti......se jim jih tako preveč ponuja.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Sem se spomnila, da sem pa le imela kakega 'sefa' ze...Najboljsi je bil Barbaric na GM (je pa Tehtnica sicer). p.s. Sicer se pa s 'sefi' (tipi ljudi ali pac ljudje z dejansko tem statusom) zelo dobro razumem.Manj z onimi vmesnimi cleni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Ja, to pa res: levinje slabe šefice. Resno! Da ne bo kdo mislil, da se zafrkavam, ker sem jaz levinja! Kar poznam žensk levinj, niso dobre šefice. Hočejo preveč, da je točno po njihovo...Kaj pa vem. Verjetno naj bi za leve veljalo isto, pa moram tule demantirati. Moj šef je lev in sicer z zelo široko mislenostjo. Ni tako zadrgnjen, ne sili skoz na svojo idejo - jo sicer izrazi, pa vedno vpraša tudi nas za ideje pa potem skupaj izberemo eno zadevo. Poleg tega je zelo dober psiholog, nas ima vse naštudirane, kako kdo funkcionira in to koristi, pa ne v smislu da si nas podredi, ampak da iz nas izvleče najboljše za poslovanje. Jaz ga lahko samo pohvalim, je tudi krasen vodja, zna motivirat, po drugi strani pa ne zamori za svoj lasten prav. . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ž........ravno tisti, ki imajo pravo moč, pozicijo.....niso taki....če ne zaradi drugega zaradi tega, ker ne rabijo biti......se jim jih tako preveč ponuja.... Pravo moč pha.... to je relativna reč..da imajo moč so tko odvisni od nas, radničke klase.. kak paradoks.. kar se tiče te druge ugotovitve, se včasih spravjo tud na one ko pa nočejo, je imela sodelavka probleme s tem.. pred leti. Mick, tak prizadeto si reagiral. Braniš svojo vrsto, sam one ta gnile ne, ne res? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Pravo moč, pozicijo sem povzel po tvojem postu .......sam menim, da si jo je tudi treba znati narediti, jo ustvariti, doseči......kar še zdaleč ni tako enostavno kot to radi povedo zavistneži. Verjamem, da so med moškimi tudi "prasci" in vem, da so tudi med ženskami "prasice". Včasih kdo ob nekem mojem odkritem in recimo "ognjevitem" postu (saj sem strelec, ne ) pomisli na neko mojo veliko prizadetost....pa to ni to. Enostavno se z nekimi stvarmi ne strinjam in tako vzneseno kot nekdo v svojem postu pove nekaj s čimer se ne strinjam jaz potem povem, da se ne. Mushi, branim moške pred nenehnimi klamfanji o tem kaki prasci s(m)o. Če si ti slučajno dobila občutek, da sem tip, ki ženske nadleguje ali tip, ki bi lahko bil zadovoljen z nekim kontaktom z žensko, ki si ga tudi ona ne bi res želela, je to pač tvoje mnenje, ki pa je po moje čisto mimo. Prascev ne zagovarjam, moške pa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 so tudi med ženskami "prasice". Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.