Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Imam fajn šefico, popolnoma proste roke, če je delo opravljeno, edino premalo se mi v denarnici pozna, takrat, ko je gužva se mi zdi da si zaslužim malo več. Rezultat: hinavso iščem službo drugje. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 kaki prasci s(m)o. Če si ti slučajno dobila občutek, da sem tip, ki ženske nadleguje ali tip, ki bi lahko bil zadovoljen z nekim kontaktom z žensko, ki si ga tudi ona ne bi res želela, je to pač tvoje mnenje, ki pa je po moje čisto mimo. Prascev ne zagovarjam, moške pa. Braniš svojo vrsto, sam one ta gnile ne, ne res? JA SEJ TAKO SEM NAPISALA?! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Ja. Jih tudi jaz ne maram. Če ne znajo z ženskami, tudi z moškimi ne znajo......razen mogoče s sebi enakimi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ...s šefi sem bila vedno čim bolj na distanci , ker če sem katerega malo bolj prijazno gledala, so se že slinili naokoli :xx!: ....najhuje pa je bilo, ko je bil moj mož nekaj časa nad mano .....nisem zdržala dolgo.... in ušla...in sedaj sem sama svoj šef ....delam in se odločam po svoje in je krasno C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ...Contesa, si kar oddahnem, ko preberem tak komentar. Hm.....čeprav......po tvojih slikcah se tako grozno tudi tistemu tipu ne čudim ...no ja, odvisno od načina. Ha-ha......v bistvu pa to sploh ni blem......če ti je kakšna bejba zelo privlači ji to pač zelo previdno nakažeš........njena reakcija, pa je tista, ki jo moraš znati prebrati, razumeti.......in ti da vedeti kako naprej....če sploh kaj naprej Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ...s šefi sem bila vedno čim bolj na distanci , ker če sem katerega malo bolj prijazno gledala, so se že slinili naokoli :xx!:Ne morem verjeti. Pa ste ve sigurne, da ločite med prijaznostjo in slinjenjem? Al na podlagi kakšne slabe izkušnje že vsako prijaznost, kompliment ipd. jemljete kot naše slinjenje? Ker res ste neverjetne včasih........če ne trzamo - smo prasci.....in če trzamo - smo zopet prasci. Kar pogosto je tako...... :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Mick, v službi ni prav dobro se zapletati s sodelavci ....je pol tolk hudo, ko se romanca neha in ga ali pa jo moraš gledati vsak dan :o|o: C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Srečala že takšne in drugačne šefe in mislim, da je šefovanje bolj povezano z njihovo sposobnostjo, kako znajo ljudi motivirati in obvladovati in pa da imajo kvalitete za vodilnega delavca, kot pa katerega spola so. To, da moški izkoriščajo svoj položaj velja enako za ženske, da so histerični in eni in drugi itd....Meni so taka posploševanje res mimo. Ekscesi so ....in če se ne bi zgodili v službi bi se drugje, ker ljudje si radi dokazujemo premoč. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Moj šef je dober človek. Pozna trdo delo, zajebancijo, je realen in toleranten. Z njim nima nihče v firmi resnejših konfliktov in ker je dober retorik zna z besedo marsikatero nevšečnost odpravit. Od njega sem se dosti naučila, tako, da sedaj tudi sama bolje vodim operativne zadeve.Se pa strinjam z Mickom. Ni vsak dotik, nasmeh ali dovtip že kar spolno nadlegovanje. Včasih smo eni ali drugi preveč občutljivi. Ljudje, srečni smo lahko, da ne živimo v skrajnosti tako kot Američani, ko se že starši petletnikov tožarijo po sodiščih, ker je fantek poljubil deklico na lička. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Mick, v službi ni prav dobro se zapletati s sodelavci ....je pol tolk hudo, ko se romanca neha in ga ali pa jo moraš gledati vsak dan :o|o: C.l.Enkrat sem že citiral del članka neke novinarke v neki prilogi.....se ne spomnim več v kateri........."kdor jebe v službi jebe sebe". Vendar se tega ne uspemo vedno držati, saj se ravno na delovnih mestih najpogosteje srečujemo in spoznavamo.......pa tudi seveda zaljubimo. Sam na srečo za kaj takega v moji sedanji službi ne vidim možnosti in sem tega vesel. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Mick...ti si Đek.... Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ...Se pa strinjam z Mickom. Ni vsak dotik, nasmeh ali dovtip že kar spolno nadlegovanje. Včasih smo eni ali drugi preveč občutljivi. Ljudje, srečni smo lahko, da ne živimo v skrajnosti tako kot Američani, ko se že starši petletnikov tožarijo po sodiščih, ker je fantek poljubil deklico na lička. Ja, tudi jaz mislim tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Mick...ti si Đek....Hih........da neum pršu na kako terapijo, Đekica C.L. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Hih........da neum pršu na kako terapijo, Đekica C.L. ....se čist nič ne bojim CL Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Strinjam se s Candlelight, da se ni dobro osebno zapletati ne s šefom, ne s sodelavci... kmalu preveč vejo o tvojem življenju, kar bi nekateri znali izkoristiti v svojo korist... ali v tvojo škodo...kar je še huje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Kar se tega tiče, sem imela pa vedno srečo! razen enkrat, ko se je tip spravil seksualno težit :xx!: Pa je hitro priletel na realna tla, ko je ugotovil, da se ni dobro šaliti z menoj! A si ga po prstih ali po jajčkih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ....se čist nič ne bojim CLBemu....še ena, ki me je skužla, da sem ne-nevaren .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 se moram pohvaliti: sem imela dobro šefico! Sem imela dobrega šefa! Do sedaj sem delala z 2:2 in rezultat: z vsakim je bila dobra izkušnja iz katere se nekaj naučiš! Ker smo majhen kolektiv in večina samo ženske... HUDO!!!!!.... ko PMS udari je neugodno! Pri vseh!!!! Takrat je fino če kak moški malo omili zadeve! Mela sem pa enega sodelavca, ki je bil kao direktor ampak totalno brez (se opravičujem izrazu) jajc! :xx!: Čista zguba časa je bilo delo z njim!!!! Da ne omenjam, da se je vedno postavil samo zase, potem pa dolgo nič potem mogoče kdo drug! tako kot je razlika med moškim in žensko je tudi odvisno ali ima ta oseba otroke ali ne, pri prejšnjem šefu (samski brez otrok) mu nismo mogli dopovedat, da kljub vsemu, otrok včasih zjutraj naredi tako sceno ko je treba v vrtec ali šolo, da moraš prvo sebe v kup spravit pol tamalega in rezultat: zamuda v službo! Zdajšnji pa ki ima otroke mu je zadeva čisto jasna, če kdaj dobiš klic iz vrtca, da je mali bolan, pobereš šila in kopita in tečeš z otrokom k zdravniku: no mather what!!!! s spolnim nadlegovanjem na srečo še nisem imela opravka niti se nikjer približala nisem temu! pa ker je skromnost lepa čednost: delam ogromno z študenti, tako sezonsko in so me zadnjič lepo presenetili, ko sem jih peljala na nagradno večerjo, da je zelo dobra izkušnja delati z mano ker kadar se dela se dela na 150% in več ampak kadar se žura pa isto! Pa je med nami velikokrat večletna razlika (tudi do 10 let)! Sem pač levinja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Včasih bi ga potreboval, pa preden, ga dočakaš že sam rešiš problem 3/4, saj vem, da mora biti, zezat se ne pustim , se mi zdi, da je kot z nekaterimi organi na cesti, ko ga najbolj rabiš, ga težko najdeš ali dočakaš... :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 tjah...kaj nej rechemne sam de jo na shihtu gledam,ponoch se she pr men u postli vala shefica namrech de nau spet kaka insinuacija padla klele 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ponoch se she pr men u postli vala ,shefica namrech,de nau spet kaka insinuacija padla klele hura, za ahuta...napredek Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 tjah...kaj nej rechemne sam de jo na shihtu gledam,ponoch se she pr men u postli vala shefica namrech de nau spet kaka insinuacija padla klele 666 zlomkou...tralalaAakhut vse lepo in prav, ampak take stvari je pa treba zase zadržat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 , je tudi krasen vodja, zna motivirat, po drugi strani pa ne zamori za svoj lasten prav. .Ti kar zavidam. Pri nas so zadeve precej neugodne. Totalno avtoritativen šef,stopi preko vsakega, če mu ne ustreza...skratka ubijajoče za delovnega duha. Še sreča, da imam dobro kolegico in kakšno rečeva o tem (izlijeva dušo) in zaključiva, da ima verjetno osebne probleme. Slaba tolažba, ampak včasih je nujno potrebna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 He-he, moj tok tok tok po lesu iz enega prejšnjih postov zgleda deluje. Skratka, moj šef je še vedno nepopustljiv in avtoritaren, sva pa "uredila" edino najino nesoglasje do zdaj in je vse ok. V bistvu, kljub temu, da se v marsičem tud ne strinjava, ga po svoje maram, za razliko od marsikoga tukaj.....ki ga ne mara, mu pa toliko bolj v rit leze. V glavnem, dokler je delo opravljeno imam savršen mir.......in podporo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.