majica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Pošten biti do partnerja vsako minuto.........iluzija ali resničnost? Zame iluzija.Ga ni, ki bi vedel vse partnerjeve skrivnosti...in partner njegove...če pa kdo tako misli...hja...je naiven... Da ne bo pomote...ne govorim o generalnih skrivnostih...tiste drobne, majcene in neškodljive... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Pošten biti do partnerja vsako minuto.........iluzija ali resničnost? Zame iluzija.Ga ni, ki bi vedel vse partnerjeve skrivnosti...in partner njegove...če pa kdo tako misli...hja...je naiven... Da ne bo pomote...ne govorim o generalnih skrivnostih...tiste drobne, majcene in neškodljive... Točno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ne bi mi namesto ženske contra moški........raje mal " ženske pro moški"...al pa "moški pro ženske" ma se bojim, da bi priplavali nazaj v iste vode. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Da ne bo pomote...ne govorim o generalnih skrivnostih...tiste drobne, majcene in neškodljive... No dobro, mislim, da z yamaho nisva govorila v tem smislu ... V bistvu jih niti ne bi želel vedeti .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ga ni, ki bi vedel vse partnerjeve skrivnosti...in partner njegove...če pa kdo tako misli...hja...je naiven... Da ne bo pomote...ne govorim o generalnih skrivnostih...tiste drobne, majcene in neškodljive... hmm- mogoče je to tisto, kar dela "partnerja" zanimivega... da so ene stvari zavite v tenčico skrivnosti da odkrivaš in odkrivaš in nikoli ne odkriješ vsega ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 hmm- mogoče je to tisto, kar dela "partnerja" zanimivega... da so ene stvari zavite v tenčico skrivnosti da odkrivaš in odkrivaš in nikoli ne odkriješ vsega ... ja, samo da ne odkrivaš samih slabih stvari.. Aira, drugače se pa strinjam, da je to lahko zelo zanimivo , še posebno, če to delaš ob soju sveč Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Moški in ženske ... vsi mi smo v bistvu duše, vse drugo je samo "dodatek". in če gledamo s tega stališča, med nami sploh ni razlik- v duševnosti, notranjosti, čustvovanju... "na žalost" je telo zajebalo stvar , ker smo se morali prilagoditi življenju na zemlji... in s tem je nastala ločitev na žensko (plodnost, materinskost, čustvovanje...) in moškega (fizična moč,tveganje, skrivanje čustev, ker je pač treba biti buden in čuječ, da ne bi družinico presenetil tiranozaver recimo...). ampak svet se spreminja in način življenja je drugačen. moške in ženske lastnosti se zato vedno bolj stapljajo. vse bo OK. na koncu bomo ustvarili notranje ravnovesje obeh polov (jin, jang) v vsakem človeku, ne glede na spol in bo vse kul.nimamo kaj tekmovati, kdo je boljši? bog se usmili xDDx Lahko se le učimo eni od drugih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Posˇten biti do partnerja vsako minuto.........iluzija ali resnicˇnost? Zame iluzija.Ga ni, ki bi vedel vse partnerjeve skrivnosti...in partner njegove...cˇe pa kdo tako misli...hja...je naiven... Da ne bo pomote...ne govorim o generalnih skrivnostih...tiste drobne, majcene in nesˇkodljive... ma saj nismo govorili o malih skrivnostih...ampak o postenju. posten biti vsako minuto dneva, se ne pomeni, da nimas malih skrivnosti ne mislim vsake moje male misli ali fantazije na glas razlagat, pa se ne pomeni, da nisem postena, ne? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 uf sebe še jaz ne poznam, kako me bo kdo drug... skrivnosti... dopuščam da imamo/jo ljudje skrvnosti... brez njih ne bi bili mi mi, aneda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 No dobro, mislim, da z yamaho nisva govorila v tem smislu ... V bistvu jih niti ne bi želel vedeti .... Ja, Rachek res nisva govorila v tem smislu....Spoštujem tvoje mnenje, pa čeprav se ne strinjava čisto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 Moški in ženske ... vsi mi smo v bistvu duše, vse drugo je samo "dodatek" Zelo spodbuden post Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 in če gledamo s tega stališča, med nami sploh ni razlik-Lepo, se popolnoma strinjam. nimamo kaj tekmovati, kdo je boljši? bog se usmiliIn kako se regairaš na tekmovalne ljudi ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 In kako se regairaš na tekmovalne ljudi ?za tekmovanja gre preveč energije... razburiš se na koncu pa je isti drek kot je bil prej - samo da ti imaš nekaj, drugi pa nima. če že tekmujemo naj bo na takšen način, da imamo vsi iste možnosti za zmago če ne pa nič tekmovalni ljudje se mi zdijo nadležni zato se raje ne ukvarjam z njimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 za tekmovanja gre preveč energije... razburiš se na koncu pa je isti drek kot je bil prej - samo da ti imaš nekaj, drugi pa nimapoleg tega je ta drugi nezadovoljen in jezen ponavadi in je spet štala ker smo itak vsi povezani in to vpliva na "zmagovalca" in tudi vse druge. skratka :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 aira 100% tehtnica, ker bi tako rada, da smo vsi zadovoljni Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 izjasni se srčece. ne pametuj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 .....tekmovalni ljudje se mi zdijo nadležni zato se raje ne ukvarjam z njimi....pa lahko dod. še kakšen pridevnik več.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 tekmovalni ljudje se mi zdijo nadležni zato se raje ne ukvarjam z njimi. Nadležni? Zakaj? A se mogoče bojiš, da jih ne moreš premagati? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Tamara, ne me jezit hmm....kaj jaz vem, na enih področjih lahko zmagaš, na drugih je večja verjetnost, da ti ne uspe. če se pa potrudiš lahko zmagaš povsod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Tamara, ne me jezit hmm....kaj jaz vem, na enih področjih lahko zmagaš, na drugih je večja verjetnost, da ti ne uspe. če se pa potrudiš lahko zmagaš povsod. Hmm... ...glih povsod ne moreš zmagat. Zato je dobro, če se znaš sprijaznit s porazom. Še bolje pa je, če poraza sploh ne jemlješ kot poraz. (Saj poznaš tisto: "Važno je sodelovanje, ne zmaga.") Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Hmm... ...glih povsod ne moreš zmagat. Zato je dobro, če se znaš sprijaznit s porazom. Še bolje pa je, če poraza sploh ne jemlješ kot poraz. (Saj poznaš tisto: "Važno je sodelovanje, ne zmaga.")maš prav. rešitev je tudi videti tekmovanje v širšem kontekstu, da ugotoviš če se sploh izplača "tekmovati"... in potem pač daš vse od sebe s ciljem da narediš najboljše kar zmoreš in se največ naučiš... rezultat je ponavadi "zmaga" če ne zunanja, pa notranja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Ena misel od včeraj zvečer, "Če bi rad zmagoval, se ne sodeluj s poraženci, če zmaguješ, to že veš...." torej s tole Airo, bi blo treba mal sodelovat... k vidim da ma en tak "zmagala bom" v sebi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.