aakhut 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 je treba ynat tut pichko nastavt....de jih ne dobish po pichki 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Včasih molk škoduje zdravju, treba se je izdreti, če ti nekdo stopi na žulj. Še posebej takrat, ko se ve kje te žulji, pa te vseeno "nekdo " pohodi. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 Hmm... ja... kakor kdaj. Oziroma tudi kakor komu (kaj povedati ali zamolčati)! Ni vseeno, komu kaj poveš in komu kaj ne poveš. Če so ušesa gluha, je mogoče bolje molčati. Če pa te znotraj vseeno razjeda, ker nisi povedal, pa se spoveš kje drugje - greš magari na hrib in tuliš kot volk! Auuuuuu... Ma glih zdaj bi rabila tak hrib, da se grem malo stulit! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Kar daj, saj te ne bo nihče slišal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 AAAUUUUUUUUUU!!! Fino! Niti sosedje me niso slišali! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Molk je okras pametnega in maska neumnega.Arabski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 molk je..................kadar sem tiho Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ....saj zato, pa menda nič ne napišeš , O.K., ker vem, da potuješ....SREČNO na poti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ja, včasih se je dobro iztuliti, ampak ne na druge. treba se je izdreti in potem mirno razčistiti s tistimi s katerimi smo se sprli ali imamo nek nerazrešen odnos. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 men je pa tooooolk fino, k se mi ni vech treba tko kot vchasih nedolgo nayaj fret 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Molk ni bil nikoli zapisan. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Molk ni bil nikoli zapisan. Italijanski...bil je le sankcioniran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 .................... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 .............................pomeni DA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ....na Češkem baje včasih sploh nisi smel govoriti rusko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 "1968" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ja,nekako nam otrokom in ostalim pripeljali pokazat tanke. :xx!: V tem čase sem še vlekla "račko za vrvico". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ... se spomnim demonstraij pri nas. TITO - DUBČEK smo se drli, pa ni nič pomagalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ja,nekako nam otrokom in ostalim pripeljali pokazat tanke. :xx!: V tem čase sem še vlekla "račko za vrvico". Si naše tanke tudi doživela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ježiš Marja,ti si spomniš našega Dubčka?To vedno bili na Tv tri urne njegovi govori.Je bilo obvezno za v šolo in za v službo. :xx!: Najbolj mi bil všeč Gustav Husak - meni vedno spominjal na "neškodljivega" dedka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ravno sem slišal na TV, da naše mlade dame pravijo, da je bil Tito zadnji jugoslovanski gentleman. Kaj pa Husak, kaj ni ravno on poklical bratov Rusov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Sstane,to jaz ne možem znat.V letu 1968 sem bila še v očetovih jajcih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Sstane,to jaz ne možem znat.V letu 1968 sem bila še v očetovih jajcih. Občudujem Čehe in Slovake. Simpatični so. Če ne bi bilo komunizma, bi imeli življenski standard kot na Švedskem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Kdor ne zna molčati, ne zna niti govoriti. Pitak Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.