skwo 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 v molk se ovijem,zrem v nebo,molče kričim,da ptic ne splašim.in pride dan,ko plašč molče odložimin strašno si klepeta zaželim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 kaj pa to pomeni?da molče komentiraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...aHa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 si pa facon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Beseda naj bo boljša od molka. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Grem za nekaj ur molcat ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jest bom dons cel dan tih (doma), k mi gre vse nekam :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jst sem bil zdele dva dni skupi tiho, razen med enournimi odmori, se pravi,.......v 48 urah, sem 8 ur govoril (se pogovarjal), 40 ur pa delal v molku! Neznosno!!! Človek je družabno bitje, ne samotar! No, vsaj jaz tako čutim! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Škoda, da nisi prišel na tortice, smo bili tam do 18h! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Škoda, da nisi prišel na tortice, smo bili tam do 18h! Ja, sam bi vas vseeno zamudu, ker moji so me odložil doma okrog 18:30, pa še ves zamazan (od saj) bi bil in nič kaj pražnje oblečen! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ah, ja, potem pa jutri! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Molk? Kaj je že to? Ne znam držati jezika za zobmi. Nikoli. Vedno preveč opletam :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Molk je kazen inresnica rezultat plemenitosti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ne maram molka. Prav sovražim ga. Sploh če mi nekdo z molkom odgovori. Bi ga lahko takoj kresnila po buči. Molk je zame najslabši način komuniciranja. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 .Molk je navidezna skrita lepota .molk te nauči strpnosti,in molk je zdravilo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 MOLK,deveto cudo zensk Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Molk je zdravilo samo takrat, kadar te boli zob, alnekitazga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 Da ne bomo samo molčali tukaj , vam povem tole zgodbo iz knjige "Vrata brez vrat" - koani in zenovske zgodbe: Privrženci šole Tendai so gojili meditacijo, še preden je zen prišel na Japonsko. Štirje učenci, ki so bili dobri prijatelji, so se domenili, da 7 dni ne bodo spregovorili niti besedice. Prvega dne so vsi spoštovali dogovor in meditacija je lepo napredovala. Zvečer, ko so prižgali oljenke, je utripajoči plamen tako motil enega od učencev, da je poklical služabnika in mu naročil, naj uredi razsvetljavo.Drugi učenec je bil presenečen nad njegovim ravnanjem in ga je opomnil: "Domenili smo se, da ne bomo govorili." "Kako sta neumna! Zakaj ne molčita," ju je opozoril tretji. Četrti je zadovoljno pripomnil: "Edino jaz nisem spregovoril niti besedice." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.