Skoči na vsebino

Otroci in 5. hiša

Aqua70

Recommended Posts

Zanima me, ce imate kakrsnekoli izkusnje s tem, da se da napovedati otroke (spol, stevilo) na ta nacin, da se gleda vrh 5. hise, znamenje v tej hisi in zasedenost s planeti. xrolleyesx

N.pr.: Luna v 5. hisi bi lahko pomenila, da bo zenska imela puncko.

Pozdrav vsem!

Nihče te ne more prizadeti, razen če si tega sam ne dopustiš!

Deli na socialnih omrežjih

ojla, dobrodošlica Aqua!

lepa, vesela tema, super!

Luna med drugim kaže vse ženske-prednice, ne le mamo, če je povezana s 5. hišo, verjetno nakazuje tudi bolj na hčerke :palec:

Ampak, da bo zagotovo punčka, bi bilo najenostavneje reči, če so neg.znamenja(zemlja, voda) tako vladar, kot znamenje 5.h in vsi planeti v5.h...

:inocent: Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Torej, naceloma pomeni, da ce je vrh 5. hise v Ribah (NEG), vladar Jupiter (trad.) v tehtnici (POZ), Neptun (moderni) pa v sco (NEG), obstaja vecja moznost, da bo otrok zenskega spola???

Sem te prav razumela, Stankaa? x?x

od primera do primera je za raziskati vse, kar je povezano s 5.h

Če je v tvojem primeru še Luna v Ribah v 5.h je večja možnost, da bo punčka, vendar vladar je v poz.znamenju-moškem, zato vprašanje...

ne bi več tako zagotovo rekla, kot če bi še Jupiter bil npr.v Škorpijonu

Vrh 5.h v Ribah -spremenlj.dvojno -več otrok

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

zanimiva tema, s katero se ravno zdaj sama malo ubadam...

nekje sem prebrala, da naj bi planeti v 5.hiši kazali na naravo otroka (ne spomnim se kje):

Luna v 5.hiši:nežen, občutljiv otrok, navezan na mati...

Jupiter: športen, zdrav...

Sonce - pogosto moški potomec, ali otrok, bolj podoben očetu, včasih veliko otrok, včasih nobenega...

Saturn - možna neplodnost, malo otrok..itd..

Je pa zanimivo:

Ea kolegica ima 5.hišo v Raku, notri pa Saturn - hčerka je RAk z ascendentom v kozorogu.

Druga znanka ima 5.hišo v Tehtnici, notri Pluton: rodila je Škorpijona z ascendentom v Tehtnici.

Neptun v 5.hiši naj bi kazal otroka s slabo psiho in nagnjenost k drogam, begu pred stvarnostjo... itd. v praksi dvakrat 'preizkušeno', res velja.

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Boris, jaz imam pa peto hišo v Levu na 24stopinj29`34! kaj pa to pomeni? x:Ix

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

...uh, potem si trdna in neomajana v ljubezni, upam, da ne tudi hladna(lastnosti kozoroga!)....lep večer x;)x  :palec:

s soncem v škorpijonu bolj težko hladna x:Dx x^x .........če pa rabim odmik, pa lahko tud tko deluje x:o)x .........hi hi hi.......šele sedaj opazila tole........u bistvu odličen položaj za končevanje kakšnih brezveznih stvari ...........v preteklosti že prav prišlo x:Dx x:)x .........hvala borism :palec: x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Thank`s Boris! x:Xx

Ja pozabila napisat, da je Luna v ribah in Sonce v škorpijonu, pa si že sam vedel! x:Dx

Kaj pa to pomeni glede otrok?

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

jaz imam peto hišo v tehnici - 23°37'25

not pa še saturn v škorpijonu :o|o: - 02°53'34 in pluton v tehtnici-28°18'32 pa še en jupiter v strelcu med peto in šesto hišo x?x

bo kaj otročkov x?x x8Dx

Hvala, Boris, ne težav nobenih! x:Dx :palec:

HONORE DE BALZAC

torej peta hišica v ribicah, z venero notr... ;) (yupiyey) jupiter(trad) v kozorogu, neptun(modern) tudi..... a hčerkica praviš?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, saj potem je malo odvisno tudi kako ima partnerka to postavljeno! x:Dx

Ena moja znanka in njen partner imata tako, da ne moreta imeti punčke, pa naj se še tako trudita(sta štirikrat poskusila, pa ves čas samo fantje x:Dx ) Me zanima, če bosta še v peto? x:Dx

HONORE DE BALZAC

če pa rabim odmik, pa lahko tud tko deluje x:o)x .........hi hi hi.......šele sedaj opazila tole........u bistvu odličen položaj za končevanje kakšnih brezveznih stvari ...........v preteklosti že prav prišlo  x:Dx  x:)x .........

uh, bi jaz rabila malo tega kozorogovega aspekta... :vio:

huhu zdaj mamo že dve lepotici na LNF Aira, pa tradicionalna Contesa.... ;) huhu, česa vse ne prinese čas...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

huhu zdaj mamo že dve lepotici na LNF Aira, pa tradicionalna Contesa.... ;) huhu, česa vse ne prinese čas...

oh, hvala Ninjo xsrcx skoda da si tako mlad x:Dx oz. mlajši od mene hmmmm... ne vem x:Dx ... nisem ravno navdušena mad mlajšimi tipi x:o)x ... še tisti mojih let x:Dx se mi zdijo rahlo nezanimivi... kaj šele mlajši... pa to se ne nanaša na tebe. pač tako malo... razglabljam. :inocent:

v peti hiši (kozorog) mam južni lunin vozel.........to je pa tud vse........... x?x

Če v tej peti hiši ni PO Južni zanki še česa, se zna zgoditi, da otrok sploh ne bo. 05 v Kozorogu tako in tako pomeni najprej, da bodo otroci kasneje (Saturn je mdr. bog časa) - lahko pa tudi zelo, zelo zgodaj; tedaj gre za nek drug princip odraščanja.

Malo bi znalo pomagati:

- če se 05 ne začne na začetku Kozoroga (v tem primeru je ASC v Devici, kar pomeni, da začni delati na sproščanju)

- če ima Saturn, vladar 05 (kjerkoli že je), dobre aspekte

Lep pozdrav!

ja, drži, ascendent je res v devici. delati na sproščanju? saj v bistvu to že nekaj časa počnem, me pa zanima, če to pomeni "zategnjenost"?

x:)x x:)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Je pa zanimivo:

Ea kolegica ima 5.hišo v Raku, notri pa Saturn - hčerka je RAk z ascendentom v kozorogu.

Druga znanka ima 5.hišo v Tehtnici, notri Pluton: rodila je Škorpijona z ascendentom v Tehtnici.

To se pogosto dogaja.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...