nosorog 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Včasih se mi zdijo nekatere pizdarije, ki se mi zgodijo, naravnost zabavne. V to kategorijo štejem tudi nov virus, ki sem ga pred kratkim fasal preko elektronske pošte (sm mu že dal tinte pit).Dobu sem namreč virus, ki ti izključi Norton antivirusni program. Da dol padeš... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 s čim pa to robo pol dol skenslaš :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 kot da sem strelovod.... za vse pizdarije sveta... ta je dobra.... zato pa nimam nortona... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Včasih se mi zdijo nekatere pizdarije, ki se mi zgodijo, naravnost zabavne. V to kategorijo štejem tudi nov virus, ki sem ga pred kratkim fasal preko elektronske pošte (sm mu že dal tinte pit).Dobu sem namreč virus, ki ti izključi Norton antivirusni program. Da dol padeš... pri meni je bla dva mesca nazaj ista fora..... komaj sem ga skenslu. zoprna reč sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 kot da sem strelovod.... za vse pizdarije sveta...Zmelkow! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 kot da sem strelovod.... za vse pizdarije sveta...Zmelkow! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 s čim pa to robo pol dol skenslaš :o|o: Se dobijo t.i. "removal tools". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 aha..........sam zdej vem tolk k prej..........nič imajo ta orodja za odstranjevanje kakšno ime al kaj takega? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Najprej v bistvu moraš sploh vedet, kaj je je "zadelo". Če te je recimo NetSky, te je pač NetSky , potem pa obiščeš vsebvedega strička googla in v search vpišeš "netsky removal tool". Prvi zadetek je Symantecov home page(ta tudi dela Nosorogovega Norton AV), klikneš na link in slediš navodilom. Za novejše viruse pa je treba direkt na stran pogledat, najboljše na http://www.symantec.com/index.htm, pa klikneš pol tam na "Downloads", pa virus removal tools ... Bo tako bolj razumjivo ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Aja, imena ... v bistvu je njihovo ime "removal tool". Res. Je pa tako, da te softwerske hiše dajejo na razpolago removal tool samo za eden virus ali skupino virusov (tudi računalniški virusi začnejo hitro mutirati ), za drugega pa potrebuješ drug removal tool. Seveda, njihov produkt, ki pa ga tržijo, te omejitve nima, pa še "realtime protection" ti nudi. Jah, je pač treba račune tudi plačat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 al pa lepo ponizhno naprosish strichka aakhuta /po domache zlomka/ za kakshno izvenserijsko peko cd/ja...hehe 666 freeshareou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 o rachek, hvala ...kaj češ, res nismo vsi tko računalniško izobraženi striček aakhut: in kakšen je takle cedejček in kaj se da z njim odstranjevat od virusov :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 vse....se programchek sprot nalaga 666aspirinchkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 kot da sem strelovod.... za vse pizdarije sveta... ta je dobra.... zato pa nimam nortona...Ha ha ha, El Nino, si virus vnaprej zeznil . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 al pa lepo ponizhno naprosish strichka aakhuta /po domache zlomka/ za kakshno izvenserijsko peko cd/ja...hehe 666 freeshareou....tralalaOho Zlomkič, tko prjazen , te bomo kmal u Angelčka prekrstili , aja sem čist spregledala ponižno prositi.... . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 al pa lepo ponizhno naprosish strichka aakhuta /po domache zlomka/ za kakshno izvenserijsko peko cd/ja...hehe 666 freeshareou....tralalaOho Zlomkič, tko prjazen , te bomo kmal u Angelčka prekrstili , aja sem čist spregledala ponižno prositi.... . SANJA SVINJA O KUKURUZU 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 striček aakhut in kako lahko sluga amis ponižno pride do takega cedejčka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 tko de se stric aakhut /po domache zlodej/ sprau na pechenje....ti mu pa na OS poshljesh naslou, kjer bi biu v nekem doglednem chasu dosegljiu 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 uau, sam zdej se pripravi, da te zasujemo, pol bo pa dišalo v tvojih logih po frišnih cedejčkih en ne hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Kako hudica pa ves kaj te je zadelo? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 hahm, kr naenkrat ti začne ekran plesat, skakat oz.če vidiš, da tvoje dela za ekranom ni tekoče kot je bilo ponavadi, potem vsaj micen zastoj je prvi pokazatelj eterskega greha meni je par dni nazaj vse skakalo potem se je pa umirilo. hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 hahm, kr naenkrat ti začne ekran plesat, skakat oz.če vidiš, da tvoje dela za ekranom ni tekoče kot je bilo ponavadi, potem vsaj micen zastoj je prvi pokazatelj eterskega greha ja, ja, to ze.. Ampak kako ves kateri virus te je napadel? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Kako hudica pa ves kaj te je zadelo? kok se mi dopade tole vprašanje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 meni je par dni nazaj vse skakalo potem se je pa umirilo. hmmm aira, zgleda, da tud viruse daje pomlad Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 moji virusi so tudi v celibatu, meditirajo trenutno... samo včasih jih razganja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.