Skoči na vsebino

Pizdarije

nosorog

Recommended Posts

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

prisilno odvajanje od lnf, ker sem bla mal u nemčiji in štepala kilometre na že tako poln števec x:Dx x;)x

pa pridem nazaj, pa me spet isti virus napade :xx!: x^x x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Kako hudica pa ves kaj te je zadelo?  :sori:  :sori:  :sori:

:O:

Ce relativno pametno uporabljas racunalnik, te ne bo nic zadelo. Ce pa ga ne, ce res verjames, da ti frendi iz Slovenje pisejo maile v anglescini, ti pa odpiras priponke z FreeSex.Exe ali pa PamelaNude.vbs, pol pa je pac treba ukrepat. Recimo, najlazje je, da copy/pastnes vsebino Subjecta od maila ali pa tudi telesa sporocila v stricka googla, pa pol izves, kateri je. Ponavadi data symantec pa f-secure prva opise gor (okej, ostalih niti ne gledam x:Dx ), pa preberes kateri je. Ce pa maila nimas vec, pa je malo tezje, ker je treba malo bolj podrobno ugotavljati.

evo, vse sumljive mejle skenslam in mi še na pamet ne pride, da bi jih odpirala. sam zadnje čase hodijo neki taki čudni naslovi, o katerih se mi še sanja ne. še manj pa, kako se je moj mejl znašel na njihovi listi za pošiljanje :eek: ...........in norton ne pokaže nobenega viruska :o|o: ........pol pa odprem mejl pa gor 100 mejlov neznanega folka pa nekih brezveznih organizacij.........tko da je mejl čist neuporaben, pol ure naklada vso to šaro, pol pa morm še pol ure brisat bedarije (brez odpiranja, jasno)..............nujno potrebna deratizacija x:Dx x^x :palec:

Kako hudica pa ves kaj te je zadelo?  :sori:  :sori:  :sori:

:O:

Ce relativno pametno uporabljas racunalnik, te ne bo nic zadelo. Ce pa ga ne, ce res verjames, da ti frendi iz Slovenje pisejo maile v anglescini, ti pa odpiras priponke z FreeSex.Exe ali pa PamelaNude.vbs, pol pa je pac treba ukrepat. Recimo, najlazje je, da copy/pastnes vsebino Subjecta od maila ali pa tudi telesa sporocila v stricka googla, pa pol izves, kateri je. Ponavadi data symantec pa f-secure prva opise gor (okej, ostalih niti ne gledam x:Dx ), pa preberes kateri je. Ce pa maila nimas vec, pa je malo tezje, ker je treba malo bolj podrobno ugotavljati.

Jaz vse sumljive maile tkoj zbrisem.. Ce pa se zgodi, da kaksnega odprem pa mi napise, da je v tem mailu virus in, da ga zato ne morem odpret..

Tako da upam, da sem se "varna".. x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

striček aakhut....a se ti še kaj spomniš na obljubljeni cd...al pa so te bejbe in služba čist....hm ...kaj že :vragec: x;)x

Uh tega Trojanskega konja sem že fasala...pa mi stalno javlja, da je okužen... :eek:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest sanjalica

Sasser...ti si me okužil...2/3 računalnikov v naši hiši...

sedaj naj me še novi napadejo...bom :V: :vragec: :vragec: :vragec: x!x

Guest sanjalica
Zbriši Windowse, pa bo problem rešen. Pa še znatno več prostora bo na disku.

Bemti, kak da se tega nisem sama spomnila... :o|o:

Se ve, Pizdarije mi pač ne hodijo po glavi... če bi mi, bi mi mojo glavo kar razneslo...

Čuvaj se Lucifer...maš zelo brihtne ideje x:Dx x:o)x x:Dx

Guest sanjalica
ZADNJI VIRUSI

13 May Troj/StartPa-AE

vsaj, 2x na dan ,novi osveženi rač.virusi

In jaz PONOSNA :xx!: :xx!: :xx!: lastnica tega virusa x!x

Ima neko...ko me tajno voli... x:Ix x:Ix x:Ix in mi to iz dneva v dan dokazuje... x:Ix x:Ix x:Ix

(VIRUSI :o|o: :sori: :o|o: )

Mater nekaj me je zadelo pred kakim tednom in je frend prisel pogledat in pravi, da imam virus na virus na virus... Super ,a?

Tako da bo jutri prisel popravljat in me nekaj casa ne bo na internet. Se boljse, me bo vsaj glava nehala bolet. x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

ZADNJI VIRUSI

24 May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

24 24 May Troj/Dloader-IU May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

24 May Troj/Dloader-IU

kar naprej... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Finsko podjetje F-Secure Corporation obvešča uporabnike interneta, da se je ta vikend pričel hitro širiti črv Zafi.B. Okužena sporočila, ki jih pošilja, so napisana v različnih jezikih. Črv se je pojavil 11. junija 2004. Za razliko od različice .A, ki se je pošiljala v sporočilih z madžarskim besedilom, se različica .B pošilja v sporočilih o elektronskih voščilnicah v angleškem, italijanskem, španskem, ruskem, švedskem in drugih jezikih. Črv je v ponedeljek zjutraj postal najbolj pogost črv v večini evropskih držav, tudi v Sloveniji. Zaradi velikih količin okuženih sporočil občasno

prihaja do zamika pri dostavi elektronske pošte.

....se mi zdi da se je tole včeraj na našemu siolu :xx!: dogajalo...... pol folka ni mejlov dobilo...... oz. smo jih dobili z zamudo!

Tudi sam sem lastnik virusa. Javlja mi virus TROJANSKI KONJ. Kako bi vedel, kateri virus je to? Norton mi ga ne odstrani.

simpl. če veš za kateri virus gre, greš na symantec.com in ga tam vpišeš v njihov iskalnik.

med zadetki najdeš tapravega in odpreš. tam je opis virusa, kaj dela, kako se razmnožuje itd... potem pa so še navodila za odstranjevanje, ki pa niso vedno uporabna.

načeloma boš virus vsaj delno odstranil (in onemogočil njegovo delovanje), če pobrišeš tiste stvari, ki jih je virus zapisal in popraviš tudi registre (prej naredi varnostno kopijo)

x8Dx x8Dx

Pesem.si

Kdor ne pesni, bere pesmi :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...