Trudi 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Za take pametne viruse morš met tud po moje pametnega odpravljalca virusov, sicer pa se s takimi zadevami ne smeš obremenjevati Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 alo trudi! En lep pozdravček in dobrodošel v dobri družbi! cmok Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Tukaj je to, Flegma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 thx..............marsa(L) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Hehehehe,sm mislu, da so tle pizdarije kr tako, pa zdej vidm, da virusi,teh pa ne rabm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 sam vidm da je bl mal novga tle ................A vas nč več ne napadajo............viruski pa trojančki...........???????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 žal ja... :xx!: kateri je najboljši antivirusni in antispy program po vaših izkušnjah? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Men cist pomaga Kaspersky. Nimam tezav z virusi...sicer pa tudi nic tazga ne delam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 (popravljeno) Symantec (Norton) antivirus je zelo u redu. (NI ZASTONJ) Najboljša stvar proti spam-om je Thunderbird e-mail klijent, ki vsebuje dober spam filter. Internet explorer se zadnje čase ne iskazuje najbolje, zato resno svetujem, da pričnete uporabljati Firefox. (ZASTONJ) Obvezna je tudi namestitev ter občasna (tedenska) uporaba Adaware programa, ki lepo prijazno ter temeljito očisti računalnik razne Spyware krame. (ZASTONJ) Navsezadnje pa še to, v teh časih je skrajno samomorilsko se prikljapljati na internet brez poštenega požarnega zidu (firewall). Primer dobrega je Zonealarm. (NI ZASTONJ) Popravljeno 23. november 2004 -> stribog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Najboljša stvar proti spam-om je Thunderbird e-mail klijent, najbolje pa je zraven še uporabljat Firefox internetni brskalnik (oboje na http://www.mozilla.org). Internet explorer se zadnje čase ne iskazuje najbolje, zato resno svetujem, da pričnete uporabljati Firefox. (ZASTONJ) ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 CITAT (stribog @ 23. Nov 2004 ob 15:32) Marsa, urca ti nagaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Oj, thanx, ne sam prelena sem... pa mal nalasc ne spedenam... gleedam, gledam... pa se 'sokolu se ne da poletet'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 stribog hvala a obstaja kakšen požarni zid, ki je zastonj? menda sem imela na računalniku več antivirusnih programov, ki so uspešno blokirali eden drugega. saj ni lepo priznat, sam je pa res... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Če imaš Windows XP, je dovolj, da namestiš SP2 (service pack 2). Ravno tako ne potrebuješ firewall programa, če imaš ADSL ali ISDN router, ki ima firewall že nameščen (tukaj ne mislim na modem!). Drugače pa ne poznam nobenega zastonj firewall programa za M$ windows (razen SP2 za XP). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>stribog hvala a obstaja kakšen požarni zid, ki je zastonj? menda sem imela na računalniku več antivirusnih programov, ki so uspešno blokirali eden drugega. saj ni lepo priznat, sam je pa res... obstaja ja sygate personal firewall, jaz ga uporablam, pa še nadležn ni tak ko zonealarm al pa kake take jajce :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 o dečki, hvala!!! ja, imam windows xp...mal se moram še pozanimat o tem kar sta mi povedala, stribog in untitled. hm, počasi se bom celo malo računalniško izobrazila ...sam je res kažin, če kaj avtu fali, mi je takoj vse jasno, pri računalnikih pa tema ....thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.