Skoči na vsebino

Pizdarije

nosorog

Recommended Posts

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 3 months later...

Symantec (Norton) antivirus je zelo u redu. (NI ZASTONJ)

Najboljša stvar proti spam-om je Thunderbird e-mail klijent, ki vsebuje dober spam filter. Internet explorer se zadnje čase ne iskazuje najbolje, zato resno svetujem, da pričnete uporabljati Firefox. (ZASTONJ)

Obvezna je tudi namestitev ter občasna (tedenska) uporaba Adaware programa, ki lepo prijazno ter temeljito očisti računalnik razne Spyware krame. (ZASTONJ)

Navsezadnje pa še to, v teh časih je skrajno samomorilsko se prikljapljati na internet brez poštenega požarnega zidu (firewall). Primer dobrega je Zonealarm. (NI ZASTONJ)

Popravljeno -> stribog
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Najboljša stvar proti spam-om je Thunderbird e-mail klijent, najbolje pa je zraven še uporabljat Firefox internetni brskalnik (oboje na http://www.mozilla.org). Internet explorer se zadnje čase ne iskazuje najbolje, zato resno svetujem, da pričnete uporabljati Firefox. (ZASTONJ) ...

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj, thanx, ne sam prelena sem... pa mal nalasc ne spedenam... gleedam, gledam... pa se 'sokolu se ne da poletet'. ;) :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

stribog hvala :palec: :palec: :palec:

a obstaja kakšen požarni zid, ki je zastonj?

menda sem imela na računalniku več antivirusnih programov, ki so uspešno blokirali eden drugega. saj ni lepo priznat, sam je pa res... x:Ix

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Če imaš Windows XP, je dovolj, da namestiš SP2 (service pack 2). Ravno tako ne potrebuješ firewall programa, če imaš ADSL ali ISDN router, ki ima firewall že nameščen (tukaj ne mislim na modem!).

Drugače pa ne poznam nobenega zastonj firewall programa za M$ windows (razen SP2 za XP).

<{POST_SNAPBACK}>stribog hvala  :palec:  :palec:  :palec:

a obstaja kakšen požarni zid, ki je zastonj?

menda sem imela na računalniku več antivirusnih programov, ki so uspešno blokirali eden drugega. saj ni lepo priznat, sam je pa res... x:Ix

obstaja ja sygate personal firewall, jaz ga uporablam, pa še nadležn ni tak ko zonealarm al pa kake take jajce :>

o dečki, hvala!!! ja, imam windows xp...mal se moram še pozanimat o tem kar sta mi povedala, stribog in untitled. hm, počasi se bom celo malo računalniško izobrazila x:Ix x:Dx ...sam je res kažin, če kaj avtu fali, mi je takoj vse jasno, pri računalnikih pa tema :O: ....thx :palec: :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...