Skoči na vsebino

Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega

chebula

Recommended Posts

Zanima me, kaj mislite, da bi moral narediti, ko ljubiš eno osebo, s katero si že dolgo skupaj, se dobro razumeta in želita ostati skupaj, vendar se ti zaljubiš v nekoga drugega. Ali naj potlačiš ta čustva (češ: bodo že minila) in greš naprej ali naj prekineš zvezo?
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 493
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Iz življenja....ponavadi se odločimo za prvo varijanto, tudi če se odločimo za drugo, se jih nekaj vrne k prvi. Nekaj se jih odloči za drugo.

Odločitev je tvoja!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

chebula, za nasvet se obrni le nase.

sama boš morala sprejeti odločitev in prevzeti odgovornost zanjo,

kot tudi za dogodke, ki jih bo ta odločitev sprožila in prinesla.

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Chebula,daj vprašaj svojga prvega fanta,kaj naj bi naredila ena "znanka" v takšne situaciji. xrolleyesx x;)x Boš potem ugotovila kako on na vse gleda.In če ne veš kako naj bi bilo z drugim,poglej če on čuti saj podobno kot ti,da ne boš zostala brez obeh. :palec: :palec: :palec: Srečno. x^x

Ja? Kaj bi mi pa Rugelj svetoval?

Sicer je pa prvič, vendar sem sedaj spoznala, da nikoli ne moreš vedeti, kdaj se ti bo kaj takega pripetilo v življenju.

zaslužiš si najboljše. pretehtaj... x;)x

Vendula: Prav hitro se lahko zgodi, da bom ostala brez obeh, tega se zavedam, ampak tega me ni strah. Strah me je, da bom storila (ali pa ne storila) nekaj, kar mi bo kasneje zelo žal.

Aira: Zakaj misliš, da si zaslužim najboljše? Saj me ne poznaš, ne veš, kakšen človek sem. Pa tudi če je to res, potem si tudi onadva zaslužita najboljše, mar ne? Sem to jaz za katerega od njiju? Morda za oba? Morda za nobenega?

Se tudi vam zdi, da je ta odločitev zelo zelo težka? In da tu ne gre samo za to, kaj je dobro zame, ampak tudi kaj je dobro za druge?

Vendula: Prav hitro se lahko zgodi, da bom ostala brez obeh, tega se zavedam, ampak tega me ni strah. Strah me je, da bom storila (ali pa ne storila) nekaj, kar mi bo kasneje zelo žal.

Zato sem ti svetovala,da se prepričaš na obeh straneh. :palec:

Chebula, če ne boš probala tadruge variante, ne boš nikoli izvedela, če je to res prava ljubezen. Velikokrat smo zaljubljeni v nekaj, kar nimamo in umiramo za tistim, potem, ko pa enkrat sprobamo pa je možno, da ugotovimo, da to sploh ni to. x;)x In potem smo srečni, da imamo prvo varianto xsrcx

....ja, brez tveganja ne moreš ugotoviti x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Glede na to, da se ne moreš odločiti za enega od njiju...se odloči za tretjo varianto...pusti oba, naj gresta svojo pot...če cincaš ali z enim ali z drugim, nimaš rada nobenega od njiju...samo čas zapravljaš...

Se tudi vam zdi, da je ta odločitev zelo zelo težka? In da tu ne gre samo za to, kaj je dobro zame, ampak tudi kaj je dobro za druge?

Za koga pa gre, če ne zate...a si z nekom zaradi njega, ali zaradi sebe :eek: ...zberi se punca...kaj pa ti je... :eek:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja, majica, zame gre, vendar ne samo zame. Če pustim prvega, bo zelo prizadet in razočaran. Če pa utišam svoje srce in mu nikoli ničesar ne povem, bo še dalje srečen z mano. Drugega pa skušam pozabiti. Težava je samo v tem, da to ne bo tako enostavno. Ostala bom z njim, moje misli pa bodo še dalje prevečkrat pri drugem. Je to v redu? Ja, tudi za to se lahko odločim, da pustim oba, ampak potem se že moram odločati med tremi možnimi rešitvami, kar v mojih očeh samo še dodatno zaplete stvar.

sokrates: kako dolgo pa pri tebi trajajo te trenutne zaljubljenosti?

Čebula...nas ti mal hecaš... x:Dx x:Dx x:o)x

A brez tebe bi bil pa mizeren...a ni že to dovolj velika nesreča, da misliš na drugega, ko te on dol daje... :eek:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

contesa...heh...ne bom komentirala...samo x:Dx x:Dx x:Dx se bom... x:Dx x:Dx

majica, veseli me, da si tako direktna. Ampak veš, to je tako: kar ne vem, me ne boli. Ja, morda mu pa jaz pomenim več kot si lahko predstavljaš, ker tebi še nikoli nihče ni toliko pomenil. Se ti to ne zdi možno? In če mu res toliko pomenim, potem se je vredno žrtvovati, mar ne?

Če sem tole prav razumela, nameravaš ostati z prvim, ker **domnevaš** oz. veš, da mu pomeniš veliko. Kaj pa ti? Koliko pa on tebi pomeni? Največ na svetu? Ali ti Mr. 2 pomeni več? Je to emotivna manipulacija?

Ostati z nekom, ker vemo, da mu/ji pomenimo ves svet, mi pa mislimo na nekoga tretjega, je naša počasna smrt. In ponavadi se ustvarijo situacije, kjer vlada nezadovoljstvo in z tem slabo kvalitetno razmerje.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma...to sem hotla povedat...samo sem z besedami kot buldožer... x:Dx x:Dx

Čebula...ne delam se norca...huh...me pa jezi bit žrtveno jagnje, zakaj in čemu...

bi se rada odpovedala vsemu življenju...ker ti je verjetno težko reči NE ljubim te VEČ...je pa najbolj pošteno...

Meni pa nekdo toliko pomeni, da ne mislim na drugega... x^x

Mogoče, ni ravno usahnila ljubezen, mogoče se je samo prikradlo dolgočasje in je žar malce pojenjal. Če misliš, da je vredno na tem delati, potem delaj. Ker ravno to, da ti je všeč drugi, kaže, da nekaj v tvoji zvezi ni dobro. Tvoje nezadovoljstvo se je prikazalo v tej očitni materializirani obliki. In ni nujno, da je Mr. 2 rešitev te težave.

Mogoče je potrebno samo malo...pa boš spet zadovoljna...če, je to to....če ne sem pa falila...

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Ja, cosma, prav si razumela mojo namero. Tudi on meni pomeni zelo veliko. In vesela sem, da si mi zastavila vprašanje 'Največ na svetu?'. Prav to se moram sedaj vprašati. Ali mi on pomeni največ na svetu, več kot kdorkoli drug in karkoli drugega. Ja, to moram prav pošteno razmislit. Tudi drugi mi pomeni veliko, nikakor pa ne več. Samo čustva so sedaj še nekako sveža, privlačnost, ali kako bi se izrazila. Najraje bi imela kar oba, saj to je jasno, ne? OK, saj vem, da to ne gre, želim si pa vseeno lahko, ne? Sicer se pa povsem strinjam s tabo.

majica: Saj to je to, kar ne vem: v katerem primeru bi se odrekla življenju. Vedeti moraš, da mi je s sedanjim lepo in to mi ni odrekanje življenju, samo on drug pa me tudi privlači. Ne gre za to, da prvega ne bi več ljubila. Če bi bilo tako, bi mu to že povedala. A ti misliš, da ga ne ljubim več, ker me privlači nekdo drug? Jaz pa mislim, da če ga ne bi ljubila, bi že zdavnaj bila z drugim.

Chebula, po napisanem sodeč, gre bolj za trenutno privlačnost z Mr. 2 (moje strokovno mnenje). To se pa dogaja....veliko ljudem in včasih nam dene dobro, spodbudi pretok energije doma. Ni važno v katero smer se bo to usmerilo...ali ostaneš s sedanjim ali se greš vse na novo...bistvo je da čutiš energijo v zvezi, energijo v sebi, željo po več.

Zaljubljenost oz, privlačnost (primarna) pojenjata nekako po 2-4 letih, kar ostane po tem je delo v zvezi.

Približno vem o čem govoriš.

Pa srečno!

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...