Skoči na vsebino

Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega

chebula

Recommended Posts

• Komentarji 493
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, Volk K.L., nisem se odločila. Pravzaprav verjamem, da pri takih stvareh naše odločitve nimajo kaj dosti opraviti. Naša življenja vodi neka višja sila, ki jo ljudje različno imenujemo, in ne verjamem, da imamo zares pravi vpliv na to silo. Morda so naše odločitve samo na videz naše, v resnici pa o vsem odloča nekdo ali nekaj nad nami. Če je res tako, potem bom življenje nadaljevala s tistim, ki mi je namenjen. Morda to ni prvi, morda niti drugi, morda niti kakšen tretji, morda nihče. Tega pač ne morem vedeti. Kot si napisal, bo čas pokazal svoje.

Chebula, višja sila, Bog, te ne more dokončno determinirati, niti ne more namesto tebe usmerjati tvojega življenja.... tega v bistvu niti nima namena.... dejstvo je, da imaš kot sta že Smoki (pesha) in majica ugotavljala na razpolago odločitve in TVOJA naloga, oziroma naravna posledica tvojega delovanja je, da se boš za nekaj odločila in tudi nosila posledice.... Čudež življenja je ravno v tem, da znaš videti in pretehtati priložnosti ter jih s pridom izkoristiti, delati dobro in pozitivno ter uživati sadove svojih odločitev.

Je.. ga, včasih delamo tudi traparije, ampak to je tudi naraven proces učenja in rasti. Zato kar pogumno naprej! x:)x

:flower:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
Morda si domišljam, da bi vsaj nekateri od vas, ki ste mi prijazno delili nasvete, radi izvedeli, kako sem se odločila, pa naj bo: Seveda je moja odločitev povsem v skladu z mojim rekom 'Kar te ne ubije, te okrepi.' In kar ne ubije moje zveze, jo okrepi. Ostala sem torej s prvim, najina zveza pa je postala še boljša. Enostavno se imava super. In da ne bo kakšnih ugibanj: z drugim nisva imela ničesar. Hvala vsem za nasvete, upam, da se bodo tudi vaše težave rešile tako pozitivno xDDx xDDx xDDx

Chebula uživajta v zvezi, ki se očitno poglablja in krepi.

In kakor si rekla (jaz sem si zapomnila še iz srbohrvaškega prevoda): Što ne ubija, jača. x:Dx x;)x

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Morda si domišljam, da bi vsaj nekateri od vas, ki ste mi prijazno delili nasvete, radi izvedeli, kako sem se odločila

Ni si treba domišljati. Mene vedno zanimajo rešitve problemov.

Tvoja rešitev mi je blizu.

Hitro si se uspela 'izkopati' iz razdvojenosti. :palec:

Chebula, jaz bi tole vzela, kot preizkušnjo, ki pomaga odnosu v rasti. Prepričana sem, da si se pravilno odločila in naslednjič se boš ob taki preizkušnji znala pravilno odločiti lažje....ker izkušnjo že imaš. In za zveze je dobro, da se včasih malce **prešejkajo**, ker potem šele vidiš kje si in kako naprej, če sploh.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja, se strinjam s Cosmo - treba je "šejkat" na vsake tolk cajta...veza - to je kot dober cocktail, vse živo je notr zmešano, okus pa ti mora na koncu vedno prijati.

Čebulca, fino, da si ugodno rešila krizico v odnosu (welcome to the club :palec: x;)x x:Dx ) in želim vama veliko lepih & xloveyx poletnih trenutkov x:)x !

:flower:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Guest sanjalica

Vedno, ko vidim naslov te teme: Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega....mi pride nadaljevanje... misli... stisnem rep med noge in popiham domov, v objem svojega moža, še preden se "tam" predam in opečem....

x^x

Vedno, ko vidim naslov te teme: Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega....mi pride nadaljevanje... misli... stisnem rep med noge in popiham domov, v objem svojega moža, še preden se "tam" predam in opečem....

x^x

Ohhh tvojemuj možu lahko samo zavidam, da ma takšno bejbo :palec: x;)x

Ja sam ka mali pao s lipe

Morda si domišljam, da bi vsaj nekateri od vas, ki ste mi prijazno delili nasvete, radi izvedeli, kako sem se odločila, pa naj bo: Seveda je moja odločitev povsem v skladu z mojim rekom 'Kar te ne ubije, te okrepi.' In kar ne ubije moje zveze, jo okrepi. Ostala sem torej s prvim, najina zveza pa je postala še boljša. Enostavno se imava super. In da ne bo kakšnih ugibanj: z drugim nisva imela ničesar. Hvala vsem za nasvete, upam, da se bodo tudi vaše težave rešile tako pozitivno  xDDx  xDDx  xDDx

:switz: Ufff no pa si premagala skušnjavo. Bravo

Ja sam ka mali pao s lipe

• 1 year later...
mislim,da ce nekoga ljubis,se z njim/njo dobro razumes....tezko se zaljubis v koga drugega...razen,ce isces priloznosti,ker si pac tak tip......meni se to se ni zgodilo....ce pa je mozno...je treba pretehtat koliko ti ta nova ljubezen resnicno pomeni in kaj imas vse s sedanjim partnerjem....ce je vredno... xsrcx

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

temvec da se po padcu vedno

poberes.

To pomen da ti sedanji ne daje tistega kar ti novi in je z njim ali s tabo nekej narobe.

Pri popolni ljubezni dveh ni polovičarstva-je ali ni.

...sploh se mi pa zdi da ljudje preveč na silo in na brzino skup tišijo.Ne znajo počakat,prečekirat človeka ki jim je všeč, ampak takoj bum.Čez 2 leti pa ugotovijo da imajo sicer sedanjega partnerja radi ampak potrebujejo nov zagon.

To ni to veste.Sedanji partner je postal vaš kolega ne ljubimec in dajalec ljubezni katerega iščete v drugem.

To se mi je že zgodilo... In sem izbrala zaljubljenost... in še danes hvaležna sama sebi, da sem to naredila... s tem sem končala eno daljšo zvezo, ki je itak postala brezvezna... drugač nikoli ne bi vedla... no, takrat sem res tko brezglavo padla v novo zvezo, ki se seveda tudi ni obnesla... treba je zadevo premislit, veliko je odvisno od situacije... x:)x
Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>To se mi je že zgodilo... In sem izbrala zaljubljenost... in še danes hvaležna sama sebi, da sem to naredila... s tem sem  končala eno daljšo zvezo, ki je itak postala brezvezna... drugač nikoli ne bi vedla... no, takrat sem res tko brezglavo padla v novo zvezo, ki se seveda tudi ni obnesla... treba je zadevo premislit, veliko je odvisno od situacije...  x:)x

ja sej...razmislt

x!x x!x x!x

kaj pa zaljubljenost x?x x?x x?x

zaljubljenosti ne morš kr "razmislt"...zato je pa tko komplicirano :V:

če pa izbiramo nanjmanjše zlo (beri najboljša razrešitev dejanske oz.trenutne situacije)...pol pa ne vem kaj je to...

zakaj to delamo?

a potem to pomen, da smo v samozanikanju?...mislim kao, da potlačmo sebe (kar čutmo)?

zaradi tega nastanejo najbrš razne brazgotinice in ranice...in potem počas res res res res začne bolet...

jaz se vsaj 1x na tedn začudim: kako čudna bitja smo ljudje...

:eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

kaj pa zaljubljenost x?x  x?x  x?x

Zaljubljenost in ljubezen sta čustvi ki poganjata ta svet, kljub vojnam in grozotam.Ljudje brez ljubezni so liderji teh dejanj.

....madona sam pomislim nanju pa sm v rozcah xsrcx xsrcx xsrcx

...z druzga konca palce uničujeta svet...

ravno zaradi ljubezni je potem tudi sovpraštvo, ne...

nobena svta ni to kar na 1 pogled zgleda ("tale je bla pa globoka" x:Dx )

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Moje mnenje je, da če imaš nekoga res rad, se ne moreš zaljubiti v drugega. Iščeš le pot ven, pa mogoče še sam ne veš. Meni se je to zgodilo enkrat. Pustila sem fanta, zaradi zaljubljenosti, potem pa s tistim ni bilo nič, pa vendar mi ni bilo nikoli žal, ker sem vedela, da moj tedanji fant ni bil pravi, če je lahko nekdo drug "okupiral" moje misli.
It's a dog eat dog world

Ne verjamem, da se lahko zaljubiš v nekoga, če imaš rad osebo s katero si. To ni možno. Ker potem ne ljubiš tistega s katerim si. x;)x
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

jaz pa menim da ni vse tko crnobelo.

ljubezen je cel spekter enih custev in tudi ODZIVOV.

vcasih je lohk tud roza ali oranzno (tudi ce k crni in beli dodamo se rdeco). x;)x xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja jaz se res strinjam z Marso x!x

te stvari pač niso tko izi...večina, če ne vsa, čustva so zelo relativna.., so pač plod posameznika...

ja tudi to vrjamem, da se lahko zaljubim, ker iščem pot vn...

kaj pa stare ljubezni?

tiste iskrice za katere pač misliš, da so že mrtve...meni se dogaja (se je zgodilo)

mi je pa zanimivo razmišljati o ljubezni (tudi pogovarjam se veliko o tem), predvsem o tem kako se je spremenilo moje doživljanje ljubezni, zaljubljenosti skozi čas...

mislim, da bi zdej težko doživela tiste metuljčke po želodcu, ki sm jih čutila ko sm bila čist noro zaljubljen...

zdej sm bl dolgočasna...resna,,,racionalna...

:xx!: :xx!: :xx!:

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...