Skoči na vsebino

Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega

chebula

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Zaljubljenost in ljubezen sta čustvi ki poganjata ta svet, kljub vojnam in grozotam.Ljudje brez ljubezni so liderji teh dejanj.

....madona sam pomislim nanju pa sm v rozcah xsrcx  xsrcx  xsrcx

zaljubljenost in ljubezen sta cisto razlicni custvi..naj ti razlozim.....

ZALJUBLJENOST.....pomeni,da si obseden s partnerjem.....ga imas v pesti....

LJUBEZEN...pa pomeni ,da ljubis in pustis prostost.....pac enostavno ljubis...

ljudje dostikrat zamenjamo to custno....... x:)x

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

temvec da se po padcu vedno

poberes.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 493
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>zaljubljenost in ljubezen sta cisto razlicni custvi..naj ti razlozim.....

ZALJUBLJENOST.....pomeni,da si obseden s partnerjem.....ga imas v pesti....

LJUBEZEN...pa pomeni ,da ljubis in pustis prostost.....pac enostavno ljubis...

ljudje dostikrat zamenjamo to custno....... x:)x

A tako gre to... no nisem vedel... človek se pač vsak dan kaj novega nauči, kajne...

<{POST_SNAPBACK}>ja jaz se res strinjam z Marso x!x

te stvari pač niso tko izi...večina, če ne vsa, čustva so zelo relativna.., so pač plod posameznika...

ja tudi to vrjamem, da se lahko zaljubim, ker iščem pot vn...

kaj pa stare ljubezni?

tiste iskrice  za katere pač misliš, da so že mrtve...meni se dogaja (se je zgodilo)

mi je pa zanimivo razmišljati o ljubezni (tudi pogovarjam se veliko o tem), predvsem o tem kako se je spremenilo moje doživljanje ljubezni, zaljubljenosti skozi čas...

mislim, da bi zdej težko doživela tiste metuljčke po želodcu, ki sm jih čutila ko sm bila čist noro zaljubljen...

zdej sm bl dolgočasna...resna,,,racionalna...

:xx!:  :xx!:  :xx!:

Bljek...

Z metuljčki si mi bila bolj ušeč...

Hehehe, hecam se... pa misliš, da ne bo nikoli več metuljčkov?????

Si jih ne želiš več?

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa menim da ni vse tko crnobelo.

ljubezen je cel spekter enih custev in tudi ODZIVOV.

vcasih je lohk tud roza ali oranzno (tudi ce k crni in beli dodamo se rdeco). x;)x xyesx

A bejž bejž no Marsa, ti kle s tem mal kompliciraš... Ljubezen je, so tm une iskrce so metuljčki in tko je.... to se ne da spremenit tud če ti tm ene barve neki mešaš....

<{POST_SNAPBACK}>A tako gre to... no nisem vedel... človek se pač vsak dan kaj novega nauči, kajne...

x:Dx pa res , vsak dan kaj novega*

več ko se naučiš, več lahko pozabiš*

:eek: Ebor a ma sploh smisel, da se učiva?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Sem bral naslov v skrajšani obliki, kaj storiti če se zaljubiš, pa mi je bilo povsem jasno kaj narest :D... zdej pa k sem prebral še v nekoga drugega... :D ampak več al manj zakaj nebi bilo enako jasno :D če si želite nekoga pojdite to osebo iskat ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>A bejž bejž no Marsa, ti kle s tem mal kompliciraš... Ljubezen je, so tm une iskrce so metuljčki in tko je.... to se ne da spremenit tud če ti tm ene barve neki mešaš....

barve mesam. :P

ja, nalasc sem tole navrgla, jasno, sam govorim kar mislim, vedno.

nisem pa zakljuckov postavljala, sam ugotovitve... torej jaz menim, da mormo pac vse te ljubezni kot take tud percepirati. in da je point, kaj nardimo s tem, ce/ko se zgodi.

torej ce jaz verjamem, da je mozno ljubiti nekoga in se zaljubiti v nekoga drugega, tud slucajno ne pomeni, da bi se jaz zarolala s tem morebitnim drugim, niiti jasno, da bi pomenilo... ce se ne bi zarolala s tem tipom... kako ze recete? aja, da sem poslusala kao RAZUM in ne srca. :D :D :D

(ker vecina, ki v tehle epizodah 'poslusa srce', v resnici poslusa popolnoma nekaj druzga kot srce)...

Ko boste prec v men iskal, naj vam povem se to, da nimam krvi v urinu in niti ne glivic (al kje vse sem mela ze mnenje al pa sem clo odprla teme x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zanima me, kaj mislite, da bi moral narediti, ko ljubiš eno osebo, s katero si že dolgo skupaj, se dobro razumeta in želita ostati skupaj, vendar se ti zaljubiš v nekoga drugega. Ali naj potlačiš ta čustva (češ: bodo že minila) in greš naprej ali naj prekineš zvezo?

sama sem imela to izkusnjo,poskusala potrpeti pol leta in ugotovila ,da mi ne gre vec tko zivet,pa sem pustila staro zvezo-prijateljsko,iskreno povedala in odsla.

pa tud z unim ,v katerega sem se zaljubila ,nisem ostala,poskusila in tudi njega pustila x:o)x

pa se sem lepo pol odlocila imeti najmanj eno leto zase,samska,tudi odljubila sem se ,ker sem ugotovila,da sem se zaljubila v drugega sam zato,ker je imel nekaj ,kar stari partner ni.nasla sem v drugem,kar sem potrebovala in ga idealizirala samo zato ,ker mi je godil.

hvalabogu sem se odmaknila od obeh in uzivala v zvezi sama s seboj,dokler si nisem poscistila idej . x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa menim da ni vse tko crnobelo.

ljubezen je cel spekter enih custev in tudi ODZIVOV.

vcasih je lohk tud roza ali oranzno (tudi ce k crni in beli dodamo se rdeco). x;)x xyesx

Ja pr men je v ljubezni kr vse črnobelo. Ker če bi jaz mela partnerja in se v druzga zaljubla sigurn ne bi mogla živet sama s sabo, sploh pa da bi to partnerju prikrivala. Sigurn bi mu povedala, ker se mi zdi grozn, da bi ga tko rečen za nos vlekla.

Ja ja venera v škorpiju vzame te stvari kar precej oziroma zelo resno.

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

saj jaz jo mam pa v biku. :)

pa sem se na broju. ;) :palec:

*

govorila sem splosno, poznam velik ljudi, pa poznam sebe, kaksna sem bila kot mlajsa.

mislila sem nekaj druzga pravzaprav, sam se bojim da se ne bi razumeli, pa nimam energije zdaj za to, smo se pa ze pregovarjal (in to ne 1x) okol tega.

hocem rect, da kaj pol ce se zaljubis, recimo?

navadno je sam strast...

tedaj misli zenska, da je to 6to, pusti deca 'v imenu ljubezni', ki ji sledi oz. 'posluhu srca', v resnici je pa poslusala neky druzga, cez mesec skruseno na vratih zvoni in zaljubljeno gleda tega ex deca, ki je prej bil najbolj grozen.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>saj jaz jo mam pa v biku. :)

pa sem se na broju. ;) :palec:

*

govorila sem splosno, poznam velik ljudi, pa poznam sebe, kaksna sem bila kot mlajsa.

mislila sem nekaj druzga pravzaprav, sam se bojim da se ne bi razumeli, pa nimam energije zdaj za to, smo se pa ze pregovarjal (in to ne 1x) okol tega.

hocem rect, da kaj pol ce se zaljubis, recimo?

navadno je sam strast...

tedaj misli zenska, da je to 6to, pusti deca 'v imenu ljubezni', ki ji sledi oz. 'posluhu srca', v resnici je pa poslusala neky druzga, cez mesec skruseno na vratih zvoni in zaljubljeno gleda tega ex deca, ki je prej bil najbolj grozen.

Ja to je res. Morš kar realno glavo ohrant pr teh stvareh pa, če je še tok vroče :vragec:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx pa res , vsak dan kaj novega*

več ko se naučiš, več lahko pozabiš*

:eek: Ebor a ma sploh smisel, da se učiva?

Hja če najdeš v učenju kaka zadovoljstva prijetnosti, zakaj ne.... če ti je pa odveč.. potem pa je res škoda časa, kajne...

<{POST_SNAPBACK}>barve mesam. :P

(ker vecina, ki v tehle epizodah 'poslusa srce', v resnici poslusa popolnoma nekaj druzga kot srce)...

No ja vsak posluša tisto kar pač ima za poslušat......

Ko boste prec v men iskal, naj vam povem se to, da nimam krvi v urinu in niti ne glivic (al kje vse sem mela ze mnenje al pa sem clo odprla teme x;)x)

Hmm Barve pol tole o preiskavah z zdravniškega pregleda... kot pogostokrat sem ponovno zmeden... Bil je takooo prikuuuupnooo zmeden...

<{POST_SNAPBACK}>sama sem imela to izkusnjo,poskusala potrpeti pol leta in ugotovila ,da mi ne gre vec tko zivet,pa sem pustila staro zvezo-prijateljsko,iskreno povedala in odsla.

pa tud z unim ,v katerega sem se zaljubila ,nisem ostala,poskusila in tudi njega pustila x:o)x

pa se  sem lepo pol  odlocila imeti najmanj eno leto zase,samska,tudi odljubila sem se ,ker sem ugotovila,da sem se zaljubila v drugega sam zato,ker je imel nekaj ,kar stari partner ni.nasla sem v drugem,kar sem potrebovala in ga idealizirala samo zato ,ker mi je godil.

hvalabogu sem se odmaknila od obeh in uzivala v zvezi sama s seboj,dokler si nisem poscistila idej . x:)x

Heheheehe.. Cigančica, pa saj tole je kot bi bral Dr Romane... hecam se ej... sej je prav se pač iščeš... nekateri se celo življenje... saj če takole pomislim, tudi tisto obdobje je jako luštno, ko se iščeš.. je pa seveda zelo krasno, ko/če se najdeš.....

lepo se imej.... xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Zanima me, kaj mislite, da bi moral narediti, ko ljubiš eno osebo, s katero si že dolgo skupaj, se dobro razumeta in želita ostati skupaj, vendar se ti zaljubiš v nekoga drugega. Ali naj potlačiš ta čustva (češ: bodo že minila) in greš naprej ali naj prekineš zvezo?

No ja!

Če bi v tvoji zdajšnji vezi čist vse uredu kot je napisano,se ne bi zaljubila v drugega.V drugi vezi vedno iščemo tisto,kar nam v prvi manjka.Torej najprej je potrebno razčistit ali je res v tvoji partnerski vezi vse OK :palec: in šele potem se odločat s kom boš nadaljevala novo življensko pot.

Sedeti na dveh stolih ni lahko.Iskreno ,čustveno lahko ljubiš le enega partnerja.Če pa že nanese,da imaš v življenju dva stola,morata za to biti tehtni razlogi,da lahko v takem načinu življenja preživiš.

Preverjeno :palec:

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>Heheheehe.. Cigančica, pa saj tole je kot bi bral Dr Romane... hecam se ej... sej je prav se pač iščeš... nekateri se celo življenje... saj če takole pomislim, tudi tisto obdobje je jako luštno, ko se iščeš.. je pa seveda zelo krasno, ko/če se najdeš.....

lepo se imej.... xDDx

to je zgodba ,ki se je pri meni dogajala pred sestimi leti in je le se lep spomin na dolocene izkusnje,ebor.

zdaj sem v drugacnem-zakonskem statusu in ljubim svojega mozha zelo :2src:

zaljubljena sem vanj in ljubim ga v celoti.

trenutno mi ne grozi zljubljenost v drugega ,ker sem srecna ,ker ljubezni ne iscem zunaj sebe,sem jo nasla v sebi.

metuljcke v zelodcu cutim vsak dan ,ko vidim mozha,ko nanj pomislim...in cutim jih tudi ,ko sem sama s seboj,ker sem zaljubljena v zivljenje. xsrcx x:)x

sicer je zaljubljenost nepredvidljiva,lahko butne,samo meni se se ni zgodilo ,da bi bila zaljubljena istocasno v dva cloveka.in tudi odljubiti ne gre kr tko na hitro,tako da zato mislim ,da se ne bom glih tko hitro zaljubila v drugega. x^x

ce pa bi se slucajno ,cez cas,bi to pac resevala po feelingu sproti,tako kot vse ostale stvari v lajfu in to iskreno in fer do sebe in partnerja. x:)x

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>to je zgodba ,ki se je pri meni dogajala pred sestimi leti in je le se lep spomin  na dolocene izkusnje,ebor.

zdaj sem v drugacnem-zakonskem statusu in ljubim svojega mozha zelo :2src:

zaljubljena sem vanj in ljubim ga v celoti.

trenutno mi ne grozi zljubljenost v drugega ,ker sem srecna ,ker ljubezni ne iscem zunaj sebe,sem jo nasla v sebi.

metuljcke v zelodcu cutim vsak dan ,ko vidim mozha,ko nanj pomislim...in cutim jih tudi ,ko sem sama s seboj,ker sem zaljubljena v zivljenje. xsrcx  x:)x

sicer je zaljubljenost nepredvidljiva,lahko butne,samo meni se se ni zgodilo ,da bi bila zaljubljena istocasno v dva cloveka.in tudi odljubiti ne gre kr tko na hitro,tako da zato mislim ,da se ne bom glih tko hitro zaljubila v drugega. x^x

ce pa bi se slucajno ,cez cas,bi to pac resevala po feelingu sproti,tako kot vse ostale stvari v lajfu in to iskreno in fer do sebe in partnerja. x:)x

Zelo uredu Cigančica... :palec: bravo..

<{POST_SNAPBACK}>hahahahaahaaa, pruga je po lublansk "PRVEGA".... eeeh.... hahahaaa .... zivjo .... Binga-Bonga  x:Dx

ja,kako niti v prvega ,bonga,bemu? :vragec:

pa vsaj vase si zaljubljena ziher x:)x al ne?

ce ne ti kaksnga latino loverja najdemo ,da se zaljubish x:Dx zezam malo x;)x

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>ja,kako niti v prvega ,bonga,bemu? :vragec:

pa vsaj vase si zaljubljena ziher x:)x al ne?

ce ne ti kaksnga latino loverja najdemo ,da se zaljubish x:Dx zezam malo x;)x

...no, kr probi, probi, xscratchx najt mi ga, tazgale:

Ne sme met/bit: plavih uci, blond, brade, pjanc, purucen, biusi tip ut prjatlce, tetoviranj, uhane, oske rame, tenke prste, suh, mejhn, ne vec kt 50 let, rojen v znamnih: VUDNAR, OVN, STRELC, KUZOROG.

Mora bit: sportn, k plese rd, humorist, Ribi, Dvojck, Bk, Leu, Skorpjon....

EVO, ZDEJ MI GA PA NAJT!!!!

xppx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...