Skoči na vsebino

Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega

chebula

Recommended Posts

• Komentarji 493
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

nisem ljubitelj laufanja okoli vrele kaše  x:Dx  x:Ix  x;)x .

:vragec:

ampak....tko se kasha yarad vetra prej shladi x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

najbrž se ni nihče vprašal kaj pa če se zaljubiš v nekoga tretjega...

ja potem maš pa resne probleme z :wub: :inlove: :2src: xloveyx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

al pa veliko učenja....bi rekel tjazy  x:)x  x;)x

ja...velik učenja to je že tko in tko...mogoče samo še več učenja...

Vsak človek se zaveda samega sebe šele preko drugega človeka, in že s tem ko sem, sem v soodnosu z drugim, če pa je to moj partner, s katerim sva se dogovorila za skupno življenje, toliko bolj.

Po mojem se zrel človek sploh ne zaljubi, kajti zrel človek ne potrebuje potrditve drugega, da je, zato tudi ne projicira na drugega in ne išče pri drugem božanske občutke, sam sebi je dovolj.

pesha... vem da sem velik izbirisala... :8): tole kr sm pa pustila, pa pise neki pol pa zanikanje tega... najprej da se zave sebe prek drugega, pol pa da, je sam sebi dovolj...

pol ze ni sam sebi dovolj, ce rabi za zavedanje sebe, druge????

mah verjetn narobe razumem.... :sori: x:)x x;)x

heh, pomoje je tu govora o predanosti!!! predanosti visjemu jazu, notranjega bitja. ce ego prevladuje ni zadovoljive predanosti in morda najdemo partnerja, pomoc!?? potem, ko se kao najdemo (prizemljimo) pa uvidimo da smo sebi dovolj. (morda je tako mislil??).

:eek: xrolleyesx

morda je potem tjazy tisti moj glas, ki govori o svobodi!? ki pa ga ego noce slisati in se veze na partnerja?

namesto da zivi duha, ljubezen!?

hkrati pa je lahko prav to 'varka' in je ego tisti, ki hoce spet nekaj in ne dela na sebi ob tem partnerju ki ga pac imamo!?? xrolleyesx (sedaj se nagibam bolj k drugi varianti. mislim da je prav tako - ala janjak varianta.

mal mi je tole gnusno tkole vkalupljat!! :xx!: - premal ljubezni ocitno v meni :xx!:

ampak dojemam z casom tudi to, da so nekateri moji nivoji, ki se jih sploh ne zavedam dovolj tisti, ki nekje ztrajajo v odnosu, morda ljubezen, nekaj kar ne znam razloziti, morda povezano v sanjah, kjer je bolj jasno kot v realnosti, kjer se mes um in ego!!?? na drugih nivojih pa ljubim v resnici! pomoje.

prav zato pa je res vprasanje kaj je ego in kaj ne!!

kolkr sem tumbast se takih zadev pomoje sploh ne zavedam :inocent: x:Dx x:o)x

to pa ze vidim, da sedaj ko vlagam energijo v partnerski odnos da SO rezultati!!, o katerih si prej sploh mislit nisem mogel. je nekaj vec. ali je iluzija ali ne!!?? ali le kot pravi tyazy se najdeta dva ki zivita isti kompromis - iluzijo!?

ali ziveti z visjim jazom ali pa pac odrezati ga in ziveti osebnost-ego!!?? morda!?

kakorkoli lahko recem, da sem vesel partnerstva!!

in ob tem se mi zdi, da je ego tisti, ki noce sprejemati to kar sedaj v mojem laifu je, da je ego tisti, ki se upira.

zelo sem slisal tisto kar je povedala (kakor sem razumel) mati meera: da so ljudje, ki pac ne zivijo partnerskih

odnosov in najdejo to v vseh ljudeh!? tako sem pac zivel, sedaj pa se ucim tudi drugace in hkrati oboje.

mah, grem jaz delat raj x:Dx x:Dx x:o)x

to je blo zlo simpl dve sta se skregali in jaz sem si zbral takoj tretjo... naum zraven zmajov...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

to je blo zlo simpl dve sta se skregali in jaz sem si zbral takoj tretjo... naum zraven zmajov...

aha torej...ti hodiš z eno zaljubiš se v drugo potem se tedve zarad tebe skregata in ti si takoj tretjo poiščeš... x:Dx

hoho free ti pa pišeš kot je treba roko na srce ravno tko kot mi pr jogi... (govorimo) hm ajd, eno je ideal drugo je praksa po svoje pa je nekaj na ljubezni in bolj mal na romantični ljubezni v tandemu greš lahko veliko bolj daleč kot sam... to je dejstvo in neverjetno težko je osredotočit se poleg sebe še na več kot eno osebo zraven praktično neizvedljivo teoretično možno... in če imaš nekoga ki ti pomaga te mal spodbuja gre hitrej vse čist na splošno rabiš eno tako osebo pa al je to prijatelj al je to partner ne igra bistvene vloge važn je da maš nekoga k te vidi k ti pozna da lažje dosežeš še eno mnenje da ne tavaš po napačni ulici in ko jeto obojestransko se da narest ogromen duhovni napredek in to je to to je eno bistvo "ljubezni" seveda ne vem kako se zaljubljenost poklapa ampak dejstvo je da čeprav so zaljubljeni ljudje še kako egoistični in to se jim začne nekaj premikat četrti čakri.. spontano in za nekoga ki nikoli ni bil višje od recimo tretje čakre je to neverjeten filing in celo duhovni napredek,... pol pa vprašanje na koncu moraš sam opravit kar je treba da prideš na vrh po drugi strani pa kdo ve svetova sta dva...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

tjazy   :palec:  :palec:  :palec: ........ne morem verjet kolk si to dobro napisal.........

Odlično, seveda, če zmoreš, me pa resnično zanima, če lahko to kdorkoli sfura v praksi.... :o|o:

Tamle sem zasledila, da če si srečen, če to partner počne drugje, ali če se sekiraš zaradi tega, imaš problem.

Še vedno si ne predstavljam, kako se tole sfura v praksi. Prav, pač pride do situacije, ko partner pač to stori. ker ti si tega ne skrivata, ti pove. kaj zdaj ? Navdušen po tvojem postu ne smeš biti, razočaran tudi ne? Preslišiš in zignoriraš, spoznaš tega in ga objameš - po enem prejšnjih tvojih postov? Evo tule se ne znajdem. teorija vse lepo in prav bilo bi krasno, kdo pa to zmore prenesti v prakso in kako sploh?

Evo ti Tjazy žogice x;)x , Pujsa ni kar tako z malenkostmi zadovoljna x:o)x , nisem ljubitelj laufanja okoli vrele kaše x:Dx x:Ix x;)x .

Ce se to lahko sfura v praksi? JA! Ampak ti tega ne ves in nikoli ne bos vedela, dokler ne bos v praksi sfurala? Stekas. Vedno ti dam en in isti odgovor na tisoc in en nacin, pa se kar hoces odgovor. Pravim ti.. Brez najmanjse tezave se to da nareit v praksi.. da pa bos to vedela.. moras TI to v praksi narediti.

Lej ce upostevas ta odlicen stavek, ki ga je priporocal zenovski mojster ne vem kater.. ti bo veliko lazje.. IN sicer.. Sprasujes lahko samo takrat, ko nimas nobenega vprasanja vec! Ce na to nikoli ne pozabis, bos imela vse odgovore.

Ne ce se srecen.. ampak ce si navdusen.. Srecen si itak.. to je naravno stanje.. to je v bistvu isto kot ljubezen.. to vse skupaj ne obstaja.. vse je nasprotje. Sreca odsotnost ne-srece.. in ni trajna.. ker ne-sreca se bo vrnila. Samo na izlet je sla. Obiskala je nekoga drugega.. in zdaj si srecen. Ampak je casovno omejena. Enako velja za ljubezen. Tudi zdravi nismo nikoli.. je le odsotnost bolezni. Ker ce bi bili zdravi, ne bi vec nikoli bili bolni.

Kakrsen koli pridevnik si zamislis.. (srecen, zdrav, ...) nikoli ne pozabi na njegovo nasprotje, ki je trenutno odsotno.. je pa v paketu. Eno brez drugega ne obstaja. Ce molis k bogu potem to pocnes zaradi hudica.. Hudic je vzrok.. bog je resitev. V kompletu sta.. ENO sta! Zakaj bi molil in se bal, ce ne bi bilo hudica. Ni dvojega.. le eno je!

Zato je to isti problem.. ce si navdusen, ce je parter seksal z drugim ali pa ce si prizadet. To je isti komplet!

Zakaj bi ignoriral? Zakaj bi karkoli posebnega pocel s tem? Zakaj ne bi raje BIL!? Zakaj mislis, da nikoli ne smes samo biti.. v naravnem stanju.. kot otrok.. in tisti trenutek raje izkoristiti za to, da si celovit s partnerjem.. in ziveti polno z njim? Imas kar velik razlog za to, namrec nikoli ne ves, kdaj bo spet odsel in mogoce se tokrat ne bo vrnil. Zivi ZDAJ ko je tukaj.. ne pricakuj,m da bo vecno... ker tudi ce ti uspe, da bo "vecno" s teboj.. smrt ti jo bo zagodla. Smrt te bo prevarala. Zagotovo ti ga bo vzela, ali pa tebe prej.. Potem ne bo vec casa.. potem bos spet jokal in stokal, ker si do zdaj nespametno zapravljal cas. Zdaj si se zevedal, da bi moral polno ziveti z njim.. ampak ni vec casa. Prepozen si bil. Zivljenju se ne mores zasmiliti.. Zivljenje ne bo sledilo tebi.. samo ti lahko sledis zivljenju. Tvoj problem kako ga bos porabil.. ali bos stokal in jokal in se jezil, ce neki ne bo po tvojem.. ali pa bos polno zivel s partnerjem takrat ko bo pri tebi...

Pozabi na prejsnje poste.. so ze preteklost.. samo ta je resnicen.. in samo ZDAJ, ko ga beres. Nikar ga ne beri se enkrat.. ker je ze mrtev! Prejsnji so samo kup crk v razlicnem zaporedju.. Enako je zivljenje.. samo TUKAJ in ZDAJ.. obstaja. Ce je prejsnji trenutek nekdo seksal z drugim.. je to strasno nepommebno.. ZDAJ je pomembno.. tistega ne mores vec spremeniti.. bilo je kar je bilo.. lahko je bila tudi napaka.. pa kaj potem.. pac bila je napaka.. odlicno.. nekdo se je nekaj naucil.. zdaj imas razlog za proslavlanje. Rojstni dan ni razlog za praznovanje.. ker se ni nic posebnega zgodilo. Fajn se je sicer poveseliti s prijatelji.. to je cool. Pravi razlog za praznovanje, pa bi ti recimo imela, ko bi sprejela mozev dogodek, da je seksal z drugo.

Lahko tudi joces, kricis in tarnas takart ko on seksa.. ampak ce se vrne k tebi.. je dovolj.. potem praznuj.. ZDAJ je tukaj.. drugace lahko zaradi tega dogodka izgubis mnogo let.. ce ne celo zivljenje.. Ce je bila napala ali ne.. ni pomembno, itak ne mores nic spremeniti. Vrnil se je.. PRAZNUJ!

Fajn to.. nehi laufat okoli vroce kase.. dej raje sprobi.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Pa sva spet nov krog nardila, evo vdam se  x:)x  :palec: .

Sem ze mislil, da si se res vdala... pa sem se potem oddahnil... x:)x :palec:

Sem pa zagledal tvoj podpis..

Ni porazenes kdor je porazen.. - torej ni strasno, ce naredis napako.. v tem primeru ni nic narobe.. ni panike, ce tvoj gre z drugim..

Porazenec si, ce se po porazu ne poberes.. - Porazenes si, ce po napaki ne prepoznas nauka.. ce je ta poraz potem tvoja rana, ce ne odpustis svojemu.. bi lahko tudi to prevedli..

Približno moja življenjska filozofija ja, s tem da nimam komu česa odpustiti, ker itak vsak živi svoje življenje in ima vso pravico do tega. Tako jaz kot moj partner. Če si on želi spolnosti z večimi osebami ima vso pravico do tega in ga pri tem ne nameravam ovirati, imam pa tudi jaz pravico do monogamne zveze, pri čemer se tudi ne dam motiti x;)x .

Če mu bo kdaj želja, ga bom z ljubeznijo odstopila vsem ostalim x;)x , do takrat pa se razdajam in prejemam v mojem zakonu kolikor je maksimalno možno x;)x x:Xx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pravi razlog za praznovanje, pa bi ti recimo imela, ko bi sprejela mozev dogodek, da je seksal z drugo.

Lahko tudi joces, kricis in tarnas takart ko on seksa.. ampak ce se vrne k tebi.. je dovolj.. potem praznuj.. ZDAJ je tukaj.. drugace lahko zaradi tega dogodka izgubis mnogo let.. ce ne celo zivljenje.. Ce je bila napala ali ne.. ni pomembno, itak ne mores nic spremeniti. Vrnil se je.. PRAZNUJ!

joj...... svetlobna leta bodo pretekla, da bi tak način razmišljanja osvojila...

Tjazy povej eno zadevo.

Kdaj (kolk časa nazaj) si ti začel na stvari tako gledat? A so tvoji starši, frendi, al kdo je to prakticiral.. To logiko? Kaj je tebe v taki meri spremenilo? Katere knjige si bral, kakšen dogodek je sprožil to miselnost.. A tako misliš odkar si bil v prvi vezi z nekom? In če ti je tvoja partnerka dorasla? Debatirata o tem, al sta se enkrat tko zmenila, kdo je bil pobudnik in se je drugi navdušeno strinjal al po premisleku, a je zdaj vajin odnos boljši, enak, z distanco...

Res je tako razmišljanje iskreno, ko tko vemo da jih tolk šmugla neki postrani, samo a ni vseen nek udarec za posameznika, če bi to prakticiral...

Jst priznavam da lahko ljubezen, privlačnost zarad različnih dejavnikov mine, pa potem se najdeš z nekom, ki ti bolj ustreza.. ne morem pa štekat, če ljubim nekoga, da bi imela željo neki z nekom drugim.

Kak si ratal tako nesebičen, toleranten, neprizadet kot da gledaš z očmi nekoga tretjega.. pa celo vesel, če je njej fajn.. ? Mazohizem.. al logika al zdrava pamet, morda, z nekega prihodnjega veka..

Mushi

Najlazji nacin je s seksom.. clasicen seks nabit s posebnimi custvi in strastom je padec energije. 

Malo tezji nacin je to kar je opisala Cosma... ko lahko energijo transformiras visje.. in ni potreben padec energije in postane na nek nacin ustvarjalna.. Oziroma to je zelo lahek nacin.. ko presezes prvega..

Imaš prav Tyaži. V mojem primeru, se mi zdi, da bi sex dobesedno **pokvaril**, to lepo energijo. Ni bilo potrebe po tem. Je pa res, da je bilo to obdobje izjemoma ustvarjalno in sem se zavedala tega, da je to nekaj več na energetskem nivoju, bilo je prisotne veliko simbolike. Vedela sem, da takega odnosa ne morem furat celo življenje in nekako zavestno sem se odločila, da bom vpijala vso mavrico čustev in občutkov, ki so se stalno porajala, dokler jih bom lahko.

Še, danes čutim, da se lahko priklopim, na to jezero čustev, je kot rezervoar in jaz se lahko priklapljam na to in se pocrkljam in pobožam z temi občutki, ki so tako nadzemeljski. Težko mi je tole ubesedovati, ker se ne morem spomniti izrazov, ki bi laho to opisali.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aha torej...ti hodiš z eno zaljubiš se v drugo potem se tedve zarad tebe skregata in ti si takoj tretjo poiščeš... x:Dx

ne ne ne to gre tko klasičen trikotnik... dve ovnici en oven.... sicer zicer sem to že napisal ampak.... ful prjatli in to jaz se zaljubim v eno tretja se zaljubi vame in se skrega z drugo ker jasno ji krade vso pozornost... pol pa je meni dost da se z mano ravna kot s kosom mesa... in hitro zamenjam obe ovnici za eno prijetno dvojčico....

Hojla x:Dx Tjazy....moj ljubček :2src: ,

Naročila sem nama veliko tortooooo...za praznovanje, veš.....danes sem sexala z nekom..... Pa pohiti domov....s praznovanjem ne gre odlašati x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ....Morda se lahko zavleče dolgo v noč...ker je petek.

CMOKEC... :2src: :2src:

....A dobim tud kakšno darilce?????

Ni smrt, kar nas ločuje.....

In življenje ne, kar druži nas...

So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas.

jaaaaaaaaaa........Hmmmm......Za začetek Micko bi rekla da ti gre super dobro tole osvajanje x:Dx x:Dx ....ampak mal bolj se je pa vseglih treba pomatrat, veš. Kje pa so tiste mavrice pa energija in to....To je nujno potrebno da je tak podvig opravičljiv, veš...saj ne da bi jaz rabila opravičila....ampak vsi vi navadni smrtniki....ki pač nimate tako srečo z idealnimi partnerji kot jo imam jaz x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx .....

Poskusi po klasični poti Micko....Rože....večerja....seveda darilce...pa veliko mavrične energije in morda...

Pravi razlog za praznovanje, pa bi ti recimo imela, ko bi sprejela mozev dogodek, da je seksal z drugo.

joj...... svetlobna leta bodo pretekla, da bi tak način razmišljanja osvojila...

Tjazy povej eno zadevo.

Kdaj (kolk časa nazaj) si ti začel na stvari tako gledat? A so tvoji starši, frendi, al kdo je to prakticiral.. To logiko? Kaj je tebe v taki meri spremenilo? Katere knjige si bral, kakšen dogodek je sprožil to miselnost.. A tako misliš odkar si bil v prvi vezi z nekom? In če ti je tvoja partnerka dorasla? Debatirata o tem, al sta se enkrat tko zmenila, kdo je bil pobudnik in se je drugi navdušeno strinjal al po premisleku, a je zdaj vajin odnos boljši, enak, z distanco...

Res je tako razmišljanje iskreno, ko tko vemo da jih tolk šmugla neki postrani, samo a ni vseen nek udarec za posameznika, če bi to prakticiral...

Jst priznavam da lahko ljubezen, privlačnost zarad različnih dejavnikov mine, pa potem se najdeš z nekom, ki ti bolj ustreza.. ne morem pa štekat, če ljubim nekoga, da bi imela željo neki z nekom drugim.

Kak si ratal tako nesebičen, toleranten, neprizadet kot da gledaš z očmi nekoga tretjega.. pa celo vesel, če je njej fajn.. ? Mazohizem.. al logika al zdrava pamet, morda, z nekega prihodnjega veka..

Na to sem zacel gledat na tak nacin postopoma in sicer po poroki.. Takrat, ko sem se porocil, sem bil normalen.. ce s eje tip hotel nje dotaknit.. bi bilo po njemu.. x:px

Res da z zeno o tem ogromno debatirava.. cist tko za zabavo.. v avtu recimo.. ali pa zvecer.. in sicer se je zgodilo neke zadev, ki so pospesili ta proces.. ampak niso pa ga povzrocili.

Vzrok, da sem zacel tako dojemat.. ne vem kaj je.. nic posebnega se ni zgodilo. Knjige nobene ne najdem, ki bi o tem pisala.. ceprav sem jih ze iskal. Vse knjige vspodbujajo EGO v tej smeri. Vse grejo v smer druzinske celice.. kar povzroca mnogo frustracij. Ni pa slabo to, da zivis v druzini, da imas druzino... da zivis v dvoje.. Problem je ta omejenost.. ta rezerviranost..

Bolj ko s psrtnerjem o tem debatiras.. boljsi je odnos.. to je itak logicno..

Nisem zagovornik, da se to prakticira namensko.., da brezglavo podiras vse kar je nasprotnega spola. To je na nek nacin samomor.. Obicajno se to zgodi enkrat ali dvakrat v zivljneju, vcasih celo nisi imel vpliva.. ceprav ga kao vedno imas.. in to je dovolj, da razsuje vezo in pusti globoke rane za celo zivljenje.

In zakj bi tako bilo, ce ni potrebno? Potrebno je sicer.. ampak zato, da nas nauci, da ni potrebno tako, ce je lahko lepse. Zakaj bi sla druzina narazen zaradi enega fuka? Nesmisel!! To je noro, bi reke Hugo!

Ce ljubis partnerja.. potem sprejems njegove napake.. bolje receno njegove dogodke.. Ce pa partner potem to tvoje sprejemanje zacne izkoriscat za seksualno telovadbo.. pol pa je to njegov problem.. in res nikomur ni potrebno trpeti tega. Pomembno je zaveanje!

In dvema, ki imata to postimano... ki nimata omejitev glede tega se te zelje ne bojo pojavila.. ker ni smisla. Potem tudi ni zvestobe.. ker je nesmisel, ker ni dvojega.. Samo ENO je!

Nisem cist popolnoma nesebicen v tem.. Ker ce se jaz stekam s tistim tipom, ki bi ona bila tudi znjim.. hipoteticno gledano.. potem je cool. Ce sva z njim lahko prijatelja.. pol ni najmanjsega problema. Ce se z njim ne stekam.. bi zadeva bila verjento malo bolj komplicirna. Potem bi verjetno rabil kaksna dodatna pojasnila, kar sicer ni njena dolznost, d ami jih daje.. ampak egoist sem se! Hotel bi jih. Mogoce bi sprejel, mogoce ne bi. Ne vem! Odvisno od tipa.

Poskusi po klasični poti Micko....Rože....večerja....seveda darilce...pa veliko mavrične energije in morda...

:onfire: x:px ............. xflirtx xpresentx xrosex :flower: ....xsrcbumx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xrainbowx ......xmusicx xsingx ......:yumy: :farb:....večerja? :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

N gre zapravljat življenja in seveda časa....kdo ve koliko ga še je...zato ni vrag da si ne bi človek mal sam pomagal...kaj pa veš kje te sreča čaka....A ne? x^x

Sicer pa menim da je vseskupaj precej zabavno....Predvsem mi je simpatično to, da v vsem tem nakopičenem čtivu je nek smisel...vsaj kolikor ga jaz lahko vidim...ZABAVA..... x:Dx

Micko...ja kje pa si zdaj....si rep stisnil med noge? x:Dx x:Dx :rolleyes:

Če pa še mal pokomentiram bistvo te strani.....kaj storiti če....ratatatat...

itd..........Moj recept se glasi: vzemi ključe od avta ( al pa bicikel), naparfumaj se in sfriziraj....zmoli en očenaš pa hajdi dogodivščini naproti!

Seveda se lahko tudi stvar prismodi...ampak...hej! Tudi osmojeno smo že kdaj pojedli...Bomo pa bolj na debelo pogoltnili...saj bo šlo x:Dx x:Dx

Pa brez zamere...saj nobena domislica ne deluje tukaj 100%

Preprosto preizkusi....Pa nam javi...

Kot je Tjazy lepo napisal...ne oklepaj se starih post-ov, ker so le zaporedno nametane naključne besede....kar se tiče verodostojnosti oz. lastnih izkušenj jih nisem imela do sedaj, ker moj um no blodil v tej smeri...ampak v nekaterih drugih življenjskih smernicah...Zdaj pa...kdo ve...kaj mi prinese nov dan menim da ne bom čakala...če bom začutila kak vzgib...mi je čisto po egoistično žal za vse ostale nestinjajoče se...Milijonkrat ponavljam...Človek je v bistvu sam...rodi se sam in odide sam...sam mora početi vse...ljudje so mu le za družbo...oklepati se nečesa tako nedoumljivega kot je navidezna ljubezen dveh človeških kreacij pa je ravno toliko negotovo kot z zanko okoli vratu viseti čež ograjo petstometerskega mostu.

Ne pravim da nimam pomislekov...in bog mi pomagaj...če kdaj zaradi tega kdo trpi...a verjamem da slediti lastnim občutkom je vredno več kot posedati na kavču , daleč tran od neizprosnih mamljivih reči..in si govoriti kako fajn karakter si ker si tako ZANESLJIV!

Dragi moji, zanesljiva je le smrt...niti rojstvo ne, ker je vse do zadnjega trenutka prepredeno z možnostmi smrti.....Samo eno je zanesljivo in nikoli ne zakaže...Velja si to zapomniti...vzemimo naprimer bolnike...težke, kronične...npr. rak pa to... Večina jih spremeni pogled na življenje in svet ko jih soočijo z bližajočim se koncem...Ker takrat ko človek začuti da se čas res odmika...da bo že jutri morda prepozno za učne lekcije...takrat uvidi, da živlenje je vse prej kot varno zavetje in skrivanje lastnih nagnjenj, hotenj, želja pred svetom...za ceno lepega imena!

.........No kaj je pol s tisto najino večerjo Micek? x:Dx :vragec:

Tjazy pa kako, a oba sta začela na to tko gledat, al je bila ona recimo pobudnik? Je prva prestopila mejo, kot praviš ob poroki bi koga še na gobec al kaj.. potem pa postopno ampak taka velika sprememba.... a to prakticirata že, se je že zgodilo torej, al nekaj v smislu teoretiziranja, vendar sta oba prepričana, da bi zmogla nek tak dogodek resnično tako brez zamere, negativnih čustev prebrodit?

Teoretično je vse lepo in tko, ampak ko pa bi do tega prišlo.. mislim da bi dolgo dolgo časa čutila kamen tam kjer bi moglo bit srce.

Mushi

TZjazy....sorry...neki je pršlo vmes...a lahk tortico na jutr prestavmo?

x?x , mam namreč zmenjeno večerjo za danes zvečer.... xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...