krokodil 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Aha.... naparfumiran, sfriziran, v avtu, poln pričakovanj.......pa naj grem sam na večerjo? :xx!: Mujo pride iz Nemcije...z novim Mercedesom.Haso to gleda, gleda..potem pa le vprasa, ce bi ga posodil za danes, ker ima zmenek, da bo naredil vtis... Mujo rece, da ni problema...samo bognedaj da je kje kaksna praska, prahec...skratka nic. Haso vzame avto...pa ga drugi dan nazaj pripelje.Mujo ga pregleda od zunaj...vse ok...od znotraj..pogleda na strop...pa polno sperme ... Mujo: "Haso, jebo te bog, sta si to uradio...pa koliko puta ti je doslo ?!"Haso: "Pa oko sest puta"Mujo: "A njoj ? "Haso: "Pa...neznam...nije ni dosla." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Kroko , ravno na ta vic sem pomislila prej, ampak se mi ga ni dal tipkat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 janai z marsičem v tvojem postu se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Bravo......krokodilček....še tako naprej....poskrbi malo za humor na teh straneh...saj ti kar gre.... .Morda pa imaš kakos krito željo vrinit se na današnjo večerjico, a? Pa ti tkole mal poskušaš "obeshrabriti" Mickota,a...? Ti falot, ti.Sej je še čas...naparfumiraj se, sfriziraj...in preskoči v našo atmosfero...Imamo namreč večerjo na kozmični ravni...Saj ne bo pretežko, kaj? Na mavrični cesti zavij pri levi kravi v desno in mal navzgor po zvezdni poti. Ko prispeš boš vedel da si tam...Srečno...se vidimo Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 TZjazy....sorry...neki je pršlo vmes...a lahk tortico na jutr prestavmo? , mam namreč zmenjeno večerjo za danes zvečer.... Ja cool.. pa jutri no.. ce ne bo spet kej prislo vmes. Sej jutri imamo itak tortico, si ze pozabila? Pol po tortici pa se pripravi.. da te najprej naseskam po goli ritki, ker se zafrkavas tuki.. iz tako resnih stvari se delas norce.. Pol pa bos videla kaj se to pravi garati v postli! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ne pravim da nimam pomislekov...in bog mi pomagaj...če kdaj zaradi tega kdo trpi...a verjamem da slediti lastnim občutkom je vredno več kot posedati na kavčuOdlično, to tudi jaz mislim, zakaj bi se posiljevala z nečim do česar mi ni in zakaj ne bi počela nečesa, česar si želim , samo želje so pač nekoliko različne . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Draga Selene!Kaj sem takega napisala da ti je seglo v dušo? Mi boš razkrila svoje sanje?Ne poznam te, pa vendar...spoznajva se.... Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Draga Selene!Kaj sem takega napisala da ti je seglo v dušo? Mi boš razkrila svoje sanje?Ne poznam te, pa vendar...spoznajva se.... no selene spoznajta se..../biblichno/ tamle zhe vibro u roki drzhi... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Hja...Micko...pa tale kroko...sej skupaj bi se kar znašla.....upam da se mi ne izgubita v megli....pa da ne bo kateremu guma počla že na poti do mesečne restavracije.....Ni lahko najti pot ko greš prvič tja...Tisti k smo že bli to vemo.Micko pa fejst pohupaj te bo že kak slišal in ti pomagal...Pa točen bodi ker so parkingi ponavad full zasedeni. Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ...Kroko, ti pa imaš tud za vsako situacijo kacga... Situacijo si omenil ? Pita Fata Muju: "Mujo bolan, sta je to situacija?" Mujo: "Pa to ti je ovako, ti se vracas sa posla i zateknes me sa susedom u krevetu, to ti je situacija." Fata:"Dakle, recimo, ti se vracas s posla kuci a ja sa susedom na primjer, i to je situacija...", provjerava Fata da li je shvatila. Mujo: "E cekaj malo zeno, ti sad brkas situaciju sa batinama." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 6666 zlomkov!Živjo aaakhut! A teb Selena kaj narobe hod al kaj?Al nisem razumela....Večerja pa bo, seveda če bo kaj udeleženih. Nč ne skrb za moje posteljno garanje....Že lep čas mi je v užitek in se iskreno povedano zelo veselim! Zavist se ne da kar tko izkoreninit... Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Seglo v dušo...niti ne... samo določene zadeve so o katerih razmišljam kot ti, recimo da prideš sam na svet in sam odideš...moje sanje... hehe danes so ble same ekspozije, evo razkrivam se ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Micko dragi...če je taka sila pa pejt nekam pa si ga dobr premasiraj...al te spet dajejo hormoni...Sem ti že zadnjič rekla da ti sam lepo redno jemlji tiste tabletke ki si jih dobil pr dohtarju pa se bo stanje kaj hitro popravilo.Če pa zarad vročice ne moreš na večerjo danes pa si oproščen...Kroki ti tud ne moreš prit? Verjetn sta se en od druzga nalezla, a?Priajtelji si med sabo delijo stvari, zato Micko daj še kako tableto njemu... Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Selene, kakšne ekspozije? Mal povej...da vem o čem teče beseda...Kr korajžno...te ne zafrkavam...me zanima s kom se bi lahk kle gor kej dal komunicirat..kaj dlje od večerje seveda Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Selene, kakšne ekspozije? Mal povej...da vem o čem teče beseda...Kr korajžno...te ne zafrkavam...me zanima s kom se bi lahk kle gor kej dal komunicirat..kaj dlje od večerje sevedaza to mamo drugo temo veš, sanje... mogoče povzročam ekspolzije v sanjah.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ja Micko vidm da si se res razvnel...kaj naj naredim s tabo...nč drugega kot da te res povabm na to tako željeno večerjo...ampak kaj neki naj s tabo počnem če praviš da me ne bi vabu na večerjo vkolikor bi si ga sam premasirat hotel...Mi namiguješ na kaj več kot večerjo?Ustavi konje...ne razumeš šalo....mal pobrskaj po podstrešju...najbrž si na napačnih listih...poskusi vtipkati najdi.si- sex....pa izberi kakšno svojem žepu primerno....Srečno...ko pa boš lačen pa le spet pokliči in večerja, jasno, ne uide! Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Mick.. za danes je ze rezervirana.. Povej kateri dan hoces.. pa rezerviraj mizo za tri. To ti castis, a ne? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Cool....v nedeljo zvečer pr men doma.Še kaj? Potrudi se....naslov v uredništvu Tjazy-ja Pa šalo na stran...se mi zdi da ti tkole kr mal resno...pol pa bi rep stisnu med noge... se motim?Al si že kdaj koga in life spoznal iz tega asortimenta tu gor, Mick? Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Veš kaj.......kaj je zdaj resno.....premasiranje al večerja? Hih.......zakaj bi pa rep med noge stisnu........ker bi nekoga mogoče celo prijetnega spoznal in si z njo privoščil večerjo??? Nič jasno.....V živo sem spoznal od tu enih par bejb pa enega dedca.......sami v redu ljudje. Tjazy.....veš de.....samo vsaj eno bejbo še zraven pripeli..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Mick.. ne ne... pr njej doma.. Tako poceni pa je ne bos odnesel.. Poznas dvorec Zemano v Vipavi? Tam lahko rezerviras.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Verjetno nisem najbolj kompetenten, da tole napisem, pa vseeno: Tema tukaj je "Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega"...ce bi se radi pogovarjali 'kar tako' je na voljo Lunin chat. Ja, vem da tudi jaz pisem vice vsevprek v razlicnih temah...samo mero je pa treba imeti... Pa brez zamere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ej a delate račun brez krčmarice? Sm že povedala da sem zahtevna? Kakšen Zemono...Prešaltajta mal bolj južno...kakšna kuba...karibi...itd....pa vaju bo kaj hitro minila ta avanturica Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Mene ne.. sej Mick casti.. No Mick.. torej Kuba. Cene te res ne skrbi za dobro druzbo. Ampak za tri osebe.. ce pa ne bo varstva pa za 4. No ena bo mogoce polovicna. Ja krokodil.. sej.. ravnokar se dva zaljubljata.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Sej ne bos SAM! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ja na zelo čuden način....24 ur na dan ko sta skupaj nimata cajta...zdej pa tkole trapata kle gor...Ajd...te pridem iskat ob pol štirih....upam da ne bo gužva kot včeraj...Mick čau čau...do pondeljka...lupček pa fajn bod!Ne bit kej žalosten zarad večerje...sigurno te uvrstim na seznamček...ne obupat...sam dans res ne gre. Brez zamere...Kroki....kar pa se tebe tiče...: Gre po cesti blondinka in štorklja v novih škornjih. Nasproti ji pride kolegica v teniskah...Vsa iz sebe vpraša: Kaj pa imaš to za ene odštekane škornje?Ta bjonda ji odgovori: Na razprodaji sem jih nabavla...versači pa to...a so dobri?Ja...sam ni mi jasn kaj so te luknje na peti...a je to moderno al kaj?Pa ji odvrne kolegica: Ne ...So bili tako znižani...zelo ugodni...pravzaprav skoraj zastonj...So iz krokodilje kože, veš...Aja...??? Ja...tisti dve mali luknjici tam pa sta ostali na mestu kjer so krokodilu odščipnili jajčka.Uauuuuu!- se čudi ona druga: pa si prepričana da so iz krokodila? Bjonda: Ja...sem videla njegova jajčka....Ta je res izjemen primerek.Ko bi ti šele videla njegove možgane....Rastel je očitno le v kožo in maščevje!!!!!!! Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.