Skoči na vsebino

Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega

chebula

Recommended Posts

Mick čau čau...do pondeljka...lupček pa fajn bod!

Ne bit kej žalosten zarad večerje...sigurno te uvrstim na seznamček...ne obupat...sam dans res ne gre. Brez zamere...

x:)x ...ni frke, dans tak nimam časa. x;)x Če bomo mi pa zvezdice tako hoteli se že kdaj srečamo x:)x .......uživajta :palec: . Pozdrav Tjazyju in x:Xx janai. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 493
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se je mozn v eno is isto osebo veckrat zaljubit? z razlicnimi pavzami? v razlicnih okoliscinah? jaoooo k ne znam skomplicirat vprasanja   :o|o:  x:)x

ja čist možn men se je to vsaj ene 10-krat zgodil...pri meni zaljubljenost traja zeeeeeeeelooooooooooo malo časa zato se mi pa to non stop dogaja... :sori:

he he, adans si tut filozofsko x:Dx x:Dx x;)x x:o)x :vragec:

In ne vem, zakaj se vsakemu zdi, da mora seksat?! Nekaterim pac ni potrebno.

xyesx

Kdo je to nad kimavkom reku :o|o: ......a je čist prismuknjen :eek: ...seveda morm seksat......s tistimi nekaterimi, ki ne rabijo pa nekaj ne štima........človek je seksualno bitje.......že fizično......če temu dodam še um, čustva, domišljijo itd.......je seksat nujno treba x!x ....... x:px :vragec: x:o)x Je pa res, da nekdo mora večx na dan, nekdo vsak dan, nekdo vsak teden....itd. x^x

ja in ne!

sex je lahko tudi ne fizicen.

hkrati je tudi tisti ki ne sexa 'normaln' a nenormaln za druzbene poglede in norme.

Bravo......krokodilček....še tako naprej....poskrbi malo za humor na teh straneh...saj ti kar gre.... :palec: .

Morda pa imaš kakos krito željo vrinit se na današnjo večerjico, a? Pa ti tkole mal poskušaš "obeshrabriti" Mickota,a...? Ti falot, ti.

Sej je še čas...naparfumiraj se, sfriziraj...in preskoči v našo atmosfero...Imamo namreč večerjo na kozmični ravni...Saj ne bo pretežko, kaj?

Jana - dobrodosla! :) :palec:

Kaj pa ti storis oz. bi storila, ko/'ce bi se zaljubila v nekoga drugega?'

Kdo (od kolikih?) bi bil 'drugi'?

Ali se - ob tem, kar govoris, torej sploh lahko 'zaljubis v drugega'?

Krokodil, ja, res bravo, hvala za posredovanje. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

najbrž se ni nihče vprašal kaj pa če se zaljubiš v nekoga tretjega...

ja potem maš pa resne probleme z :wub: :inlove: :2src: xloveyx

to je blo zlo simpl dve sta se skregali in jaz sem si zbral takoj tretjo... naum zraven zmajov...

aha torej...ti hodiš z eno zaljubiš se v drugo potem se tedve zarad tebe skregata in ti si takoj tretjo poiščeš... x:Dx

ne ne ne to gre tko klasičen trikotnik... dve ovnici en oven.... sicer zicer sem to že napisal ampak.... ful prjatli in to jaz se zaljubim v eno tretja se zaljubi vame in se skrega z drugo ker jasno ji krade vso pozornost... pol pa je meni dost da se z mano ravna kot s kosom mesa... in hitro zamenjam obe ovnici za eno prijetno dvojčico....

aja vidim da si se to ti že vse naučiv...tko da obvladaš situacijo...stari sam pol si pa delovn... x:Dx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

O, Tashyka... ti si pa ful luštna x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

hoho free ti pa pišeš kot je treba roko na srce ravno tko kot mi pr jogi... (govorimo) hm ajd, eno je ideal drugo je praksa po svoje pa je nekaj na ljubezni in bolj mal na romantični ljubezni v tandemu greš lahko veliko bolj daleč kot sam... to je dejstvo in neverjetno težko je osredotočit se poleg sebe še na več kot eno osebo zraven praktično neizvedljivo teoretično možno... in če imaš nekoga ki ti pomaga te mal spodbuja gre hitrej vse čist na splošno rabiš eno tako osebo pa al je to prijatelj al je to partner ne igra bistvene vloge važn je da maš nekoga k te vidi k ti pozna da lažje dosežeš še eno mnenje da ne tavaš po napačni ulici in ko jeto obojestransko se da narest ogromen duhovni napredek in to je to to je eno bistvo "ljubezni" seveda ne vem kako se zaljubljenost poklapa ampak dejstvo je da čeprav so zaljubljeni ljudje še kako egoistični in to se jim začne nekaj premikat četrti čakri.. spontano in za nekoga ki nikoli ni bil višje od recimo tretje čakre je to neverjeten filing in celo duhovni napredek,... pol pa vprašanje na koncu moraš sam opravit kar je treba da prideš na vrh po drugi strani pa kdo ve svetova sta dva...

hvala

Zdravo....sm tut jest že tuki_ SPET!

Marsi bi rada na kratko odgovorila...ker me že sprašuješ kaj bi jaz storila...če bi se npr. zaljubila v koga drugega. Vem, da misliš dokler se ti ni to zares zgodilo je vse povedano le hipotetično. Prav imate...Saj ni enega in edinega recepta za vsakega izmed nas kaj naj bi storil v taki situaciji...Ravno zato se mi zdi brezplodno o tem premlevati. Domnevni odgovori itak nič ne pomagajo- po mojem.

Osebno se mi zdi da bi najprej s tem seznanila mojega že do tedaj obstoječega partnerja. Preveč sem poštena kar se tega tiče, da bi take stvari izvajala za hrbtom....hkrati pa ga preveč spoštujem, da bi se mi zdelo vredno lagati...laž je pač nekaj na kar sem jaz alergična in se ji skušam izogniti v velikem loku x:Dx .....................

Vprašanje ki se mi pojavi tukaj je, zakaj hudiča pa ob vsem tem se lahkio še "zaljubiš" v koga drugega?????????????? x?x xrolleyesx

Kaj ni to preprosto zato, ker si naveličan, ker težiš po nečem novem...ker si se pač naveličal vedno istega poljuba, vedno enakega objema? Pa kljub temu potem pogrešamo tisti zdolgočaseni poljub in objem?Hmmmmmmmmmmmmmm????????????????????

Res, ljudje smo čudni. Menim, da gre v prvi vrsti za nagonsko ravnanje....sex...preprosto privlačnost...in pripravljenost nekoga na nekaj novega....Ko bo učenec pripravljen bo učitelj prišel!

Le da včasih učenec misli da še ni pripravljen, ko učitelj že vstopa v razred x:Dx x:Dx

Gre za lekcijo, v kateri se mora vsak udeleženi nekaj naučiti...Ko pogledaš na zadevo s te plati, je videti precej drugačna, ne?

Nekdo mora pač razrešiti ljubosumje, nekdo drug pač pretirano

zaljubljanje...nekdo se mora poglobiti v to kaj sploh želi...In nastala situacija nam vedno govori...le poslušati moramo.Vsi odgovori so v nas...Treba je le znati slišati ....

Osebno sem razreševala v določenem obdobju precej takih intimnih konfliktov....Ob vsem sem izgubljala več kot pridobivala...Zgodilo se je naprimer, da je iz prijatelja nastal sovražnik, da je iz ljubezni katero sem čutila zrastlo sovraštvo in obratno...Mnogokaj se je dogajalo...Morda so vse te izkušnje preveč osebne za tako javno obravnavo....

Moje mnenje glede tega je: Vkolikor se ti je zgodilo, da si se zaljubil v nekoga drugega, se ozri najprej dobro naokrog. Pomisli kaj te je privedlo do te osebe, potem se vprašaj in ob tem bodi zelo iskren :Ali grem v ta odnos z ljubeznijo? Ali res ljubim to bitje kot sem ljubil/ali ljubim to osebo ki je z menoj že sedaj v odnosu...Koliko sem ljubeč do obeh?

To je ključnega pomena. Ko ti uspe razrešiti ta vprašanja, šele veš iz česa se je zgodila ta nova zaljubljenost in morda potem znaš bolje oceniti ali izvira le iz zdolgočasenega obstoječega odnosa, ali je res nekakšen odraz globlje oblike ljubezni, ki bi jo bilo nesmiselno zavreči.

Najhuje je, da se mora človek odločati čisto sam. Ne?

Torej, če doženeš, da po tej analizi še vedno verjameš v to kar čutiš, potem sledi pogovor z partnerjem...oz. če je le možno z obema!

Od sedaj naprej seveda sprejmeta v ta odnos še nekoga....In tu se večini zatakne! Tukaj na tej točki prihaja do izkoriščanja partnerjev...Ker vedeti

moramo, da niso vsi ljudje enako iskreni in ozaveščeni. Zelo lahko je v bistvu pod pretvezo ljubezni skočiti v posteljo z drugim in tretjim...ponavadi se to nikoli ne neha.

Zato poudarjam, ne poskušaje ta način dokler si s prvim partnerjem ne zaupata in se o tem ne pogovarjata. Zadeva ni lahka tudi za njega ne!

Je pa stvar mogoča..seveda z mnogo dela na samem sebi.

Najprej je treba ločiti ljubezen od telesne privlačnosti. Takrat ko osebo ljubimo, pa itak ni več pomembno ali smo v njeni bližini in ali jo bomo lahko imeli ob sebi v postelji...Ko smo v ljubezni jo čutimo in nosimo s seboj vedno in povsod...Zmeraj! Nikoli ne izgine...No ta občutek pa nam dokazuje ko ga začutimo, da ljubezen je ljubezen...

Na tej točki smo ponavadi potolaženi....veseli...blaženi...

Zavemo se, da smo vsi del univerzuma v katerem imamo skupen utrip in da dihamo skupaj z zemljo...katere del bo nekoč postalo tudi telo tvoje drage ljubezni...Ljubiti dušo torej.....Morda ne bi bilo slabo načeti novo temo...me zanima kako ljubiti z dušo... xegox

Ni smrt, kar nas ločuje.....

In življenje ne, kar druži nas...

So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas.

Ja, lepo in iskreno si povedala tole, se strinjam v bistvu, nimam kaj dodati (saj smo o tem tudi tu ze velikokrat debatirali - a nic ne de, povem samo dejavnik, zaradi katerega se meni ne da vsega tega se enkrat ubesedovat). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Najprej je treba ločiti ljubezen od telesne privlačnosti. Takrat ko osebo ljubimo, pa itak ni več pomembno ali smo v njeni bližini in ali jo bomo lahko imeli ob sebi v postelji...Ko smo v ljubezni jo čutimo in nosimo s seboj vedno in povsod...Zmeraj! Nikoli ne izgine...No ta občutek pa nam dokazuje ko ga začutimo, da ljubezen je ljubezen...

:palec: JanaI a maš kake inštrukcije? kolk računaš na uro? bo ena tortica na uro dovolj? hm bemu js bi se mogu pa tle dosti naučit...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Vsi se mamo še dosti za naučit.....sploh pa mislim da ko boš pripravljen bodo učne lekcije kar same od sebe deževale x:)x , pa še brezplačne bodo- verjemi!

Sicer pa .....če se sklicujem na enakovredno dejstvo o pravici do lastnega mnenja, bi dodala še to. Predvsem se je treba zavedati, da svojih težav , pa kakršnekoli že so, ne moremo rešiti na podlagi mnenja nekoga tretjega.

Iti vase, tam najti odgovore...ki bodo trajali vedno....ne le kak teden...pol pa rečeš: Ah,ne vem če je to to...

In spet si na forumu, spet brskaš...iščeš, sprašuješ...saj to je vse o.k., ampak iti globlje...najti in narediti nekaj več...to so izzivi.

To je tisto kar naj bi vsak bil sposoben naredit v življenju.Na žalost takšno ravnanje terja nekaj več truda in določene študije...Je stvar vsakega posameznega bitja, kot to kar ješ in kaj počneš vsak dan.

Veliko nas je, ljudi. Dejstvo da smo različni pa nam govori, da smo le zato takšni, da bi se uspeli potruditi v tej zmedi različnosti poiskati skupno nit in ji slediti.

Od nas pa je odvisno ali se bomo v procesu življenja oprijeli niti ljubezni ali .... xrosex

Ko bo učenec pripravljen bo učitelj prišel!

Le da včasih učenec misli da še ni pripravljen, ko učitelj že vstopa v razred x:Dx  x:Dx

x:Dx :palec:

Janai, lepo si vse povedala! Fino in predvsem koristno razmišljanje.... brez obsojanja in podobnih stvari.... zgolj refleksija in nekaj dobrih nasvetov pri poglobitvi vase.

:palec: :palec: x:)x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Micko!!!! xcheersx... Ja, seveda. In pri košnji trave ali pranju avtomobila...pa še kaj bi se našlo...se lahko naučiš marsikaj o sebi, le poglobiti se moraš vase medtem ko kaj počneš x:Dx

Micko!!!! xcheersx...

Ma ok....te pa ob piru, no...... x;)x x:px :vragec: ............. xcheersx Poglabljal pa bi se jaz raje v........bom raje kar tih. x:Ix x:Dx

K. Čapek

Mick...a ti je že kdaj uspelo katero zvabit tkole na kak pir?

Predlagam da svojo strast utopiš v njem.....

Saj nekaj časa je zabavno pol pa počas dolgočasno... :sleeping:

Ddej povej rajš direktno, da ti kle gor zdraviš svojo spolnost...pa bomo mal o tem pokramljali...ali pač svoj bolni um ki malce blodi s poti kdaj pa kdaj...saj ni nič hudega...vsem se to kdaj dogaja....Kar korajžno.

Medtem pa še kak tablet pojej da ti ne bo ves čas stal....

ja, ful je huda.....(čudno, prej se je pa nekej šalila :inocent: ) :sori:

Smola za Micka, nič ne bo s pirčkom xrolleyesx

ps. janai, saj po svoje te razumem, eno so res kroniki, pa sploh nimajo občutka, takih se je izogibat treba.... Ampak, Mick se mi pa res ne zdi tko hud.... sej nobenmu nč hudga noče.... pač mal 'popapricira' forum, ampak v pozitivnem smislu. x^x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Hih janai x:Xx ....nisem te povabil na pir, utapljanje svoje strasti v piru pa je zlo slab predlog. x;)x Sam svoje spolnosti ne rabim zdravit, pa če ti verjameš al ne, pa mi je tako vseeno če. Če bi jo, je verjetn ne bi na forumu, če pa že bi, pa bi o svojih težavah odkrito spregovoril v pričakovanju kakšnega dobrega nasveta. Moj um je povsem zdrav, po takšni žolčni tvoji reakciji sem se pa mal zamislil nad tvojim x^x . Tablete pa jem zaradi zdravstvenih težav, ki pa nikakor niso povezano s stalno erekcijo :vragec: . O sebi pišem odkrito tudi ko imam kakšne probleme, tvojega nasveta pa si od sedaj v nobenem primeru ne želim. Zafrkancija o seksu še ni povabilo na seks, poleg tega pa s tečnimi in zadrtimi babncami ne izgubljam časa. Če koga resnično povabim kam, ga povabim po OS, ker je to najina stvar.......tebe kolikor vem nisem. x;)x x^x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...