Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Aja....pozabu....če bi mal pobrskala po forumu, ne pa le po dveh temah, bi videla, da se pač rad zafrkavam na tak način. Mislim, da smo včasih mal preresni in da paše tud mal zafrkancije. Pa nikomur nič žalega nočem. Če tega nisi sposobna sprejeti, bi mi zadostovalo.....daj Mick, pusti me na miru, ne želim si takih komentarjev. A imam zato bolni um, sem spolni fanatik z non-stop stoječim, potrebujem tablete.... Očitno zate. :xx!: Bodi pridna in fajn se imej. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...počasi se daleč prileze. Malce se zamisli nad tem kdo se ne zna šalit. Kaj se pa tok šopiriš? Kaj pa si pričakoval po tem k me tokrat kolkrkrat se pojavim kle gor povabiš na ...pir ali pa večerjico...itd...Kar daš to dobiš. Tablete pa so ble čista zafrkancija, da veš.O tem kako ti koga vabiš na zmenke pa mi ni treba razlagat kle gor....ne da bi delela kake zaključke...sam tudi to je en način...Ker si tko hitre jeze bi se še stepla lahko na večerji. Niti pomislil nisi, da je morda malce neokusno in nadležno takole stalno vabljenje na razne zadeve? Hec je hec....sam eni pol zagrabijo....pol pa ni več hec! Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Sorry Mick ker nisem ustvarjena po tvojem okusu in ker mi ni nihče sprogramiral vnaprej kaj naj odgovorim nekomu ki ga sploh ne poznam da ta ne bo tako užalen!!!!!!!!!!!!!Sorry, ker sem in ker se tud jaz kle učim.....Sorry kr te tablete tok bolijo in kr misliš da si spolni fanatik....to nisem jaz napisala...NIKJER! NIKOLI!Kdo to men očita da se ne znam šalit?...Aja pa še sorry za to kr ne brskam po vseh postih in ker ne berem vsega kar si kdaj napisal...Jaz sem te ujela in spoznala na tej temi in na tej točki...Ravn tko pa ti mene!Nič ti ne očitam in verjemi da mi je tvoja reakcija zelo smešna!De ja vou? Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Hih....maš po moje precej čuden smisel za humor ........verjetno se vsi ful smejijo, ko jim poveš, da imajo bolani um in jih povabiš k papcanju tablet ipd. Rad grem s kom s foruma na pir, tud večerja ni nekaj kar bi me odbilo.........in vse to jemljem za hec, spoznavanje, zabavo.........ti pa zgleda le za skrajno resno pecanje........big mistake. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 (popravljeno) Sam mene tud zanima...glede na to, da imam v "dobrem pir " a na tud ali si pa tam čisto Vsak na tem forumu je osebnost zase...Mick je "koketek" (pih, kakšna beseda), ***dopolnilo dodano ob 12.27 Marsa je bossica (žugajoč prst), SončnaVila čista pozitivka, BorisM modromislec, Aakhut -ek... vsak je...svojstven in to da čar forumu... Eni ti pridejo do , drugi ti gredo na jetra, ene preskočiš...ampak, to je kot v življenju... ko ti nekdo ne paše...se pač zaljubiš v koga drugega... :o|o: :o|o: :o|o: Janai..., problem je v tem, v začetku "zagrabiš" za igro, potem pa se je naveličaš :o|o: , krivec je pa potem tisti, ki bi "še"... Če je prav, pa premisli sama (a mi to sonce škodi, sem tk pametna :o|o: ) Popravljeno 11. maj 2004 -> sanjalica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 big mistake. Sorry, čist izven konteksta, ampak tole, pa potem huge mistake, me je pa fuuuuuuuuuul spomnilo na Čedno dekle , pa Julio Roberts, ko se je pojavila s full keša v trgovino kjer ji prejšnjič niso hoteli prodati oblek . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Sorry Mick ker nisem ustvarjena po tvojem okusu in ker mi ni nihče sprogramiral vnaprej kaj naj odgovorim nekomu ki ga sploh ne poznam da ta ne bo tako užalen!!!!!!!!!!!!!Sorry, ker sem in ker se tud jaz kle učim.....Sorry kr te tablete tok bolijo in kr misliš da si spolni fanatik....to nisem jaz napisala...NIKJER! NIKOLI!Kdo to men očita da se ne znam šalit?...Aja pa še sorry za to kr ne brskam po vseh postih in ker ne berem vsega kar si kdaj napisal...Jaz sem te ujela in spoznala na tej temi in na tej točki...Ravn tko pa ti mene!Nič ti ne očitam in verjemi da mi je tvoja reakcija zelo smešna!De ja vou? Eh, daj ne teži. Preberi moje poste in svoje poste. Moji so zafrkantski, nič žaljivi, ti pa imaš pač svoj stil, očitno ne izbiraš besed, ko ti kaj ni prav......in tega ne znaš povedat na bolj normaln način. Kaj pa mene briga kako si ti ustvarjena....živi kot češ, da pa mi ni tvoj post ala bolni um, tabletke, stalno stoječ, zdravljenje moje spolnosti ni všeč pa menda lahko povem. Seveda ti je smešna moja reakcija, malo manj ti bi bila, če bi jaz uporabil tak način komunikacije do tebe kot si jo ti. Ajd, bog. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Vsak na tem forumu je osebnost zase...Mick je "koketek" (pih, kakšna beseda), Marsa je bossica (žugajoč prst), SončnaVila čista pozitivka, BorisM modromislec, Aakhut -ek... vsak je...svojstven in to da čar forumu... Sanjalica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mick je "koketek" (pih, kakšna beseda:o|o: :o|o: :o|o: Janai..., problem je v tem, v začetku "zagrabiš" za igro, potem pa se je naveličaš :o|o: , krivec je pa potem tisti, ki bi "še"... Če je prav, pa premisli sama (a mi to sonce škodi, sem tk pametna :o|o: )Hm....pa kljub temu, da se strinjam mislim, da je Mick velik več kot le koketek. Janai ni nič posebnega pri meni. Na ta način sem se pošalil že s praktično z vsako forumovko, predvsem zaradi dobrega filinga, smeha, zafrkancije pa seveda mal koketiranja. Mislim, da predvsem v trenutkih, ko mi je bilo na posamezni lunatki kaj posebej všeč.........tako kot pri janai........No, zdaj bom zgleda prej vprašal, če lahko kaj smotanega napišem. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Eni ti pridejo do , drugi ti gredo na jetra, ene preskočiš...ampak, to je kot v življenju... ko ti nekdo ne paše...se pač zaljubiš v koga drugega... :o|o: :o|o: :o|o:Tooo, Sanjalica Dons si pa res v formi..... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mick...kratek stik.....Kako naj bi jaz vse to vedela kar si zdaj napisal...Tudi ti , vidiš, ne veš, da sem v življenju velikokrat dobivala takšna podobna povabila na pijače itd....in jih še...počasi pa jih mam že dost! In ko mi tip v službi že petindvajsetič prinese kavico...( ne vem kaj misljo da sem tank za kofe?) mi že vse dol visi in več ne vem kaj bi rekla...Izdavim hvala in zlijem kavo v umivalnik ali jo pa zanesem kolegici...vkolikor jih ona že ni dobila najmanj dvajset .Potem v nadaljevanju imam dost takega očitnega osvajanja...Ravn danes , evo, čisti primer! Pr sosedih je blo treba poštimat električne kable...neki ...ne vem kaj...v glavnem...prišli so trije električarji in pričeli...Nakar grem jaz ven rože zalit in neko gredico štimat in žvižgajo, sam kar mi ni iz lojtre padel v naročje!!!!!!!!!!!!!!!!11 .Pol pa: Živjo....kako kaj...in kako ti je ime....a rožce seješ? A si sama, a?GGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dobr da mamo psa....čeprav odkar se goni, se mi zdi da me tud on že čudn gleda( To je čisti hec, da se ne bi kdo obesil kle gor )Ha, Mick...kaj meniš?Me zdaj kej bolj poznaš? Mi še sploh lahko zameriš to?No...kot sem povedala počasi se daleč prileze Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mick je "koketek" (pih, kakšna beseda:o|o: :o|o: :o|o: Janai..., problem je v tem, v začetku "zagrabiš" za igro, potem pa se je naveličaš :o|o: , krivec je pa potem tisti, ki bi "še"... Če je prav, pa premisli sama (a mi to sonce škodi, sem tk pametna :o|o: )Hm....pa kljub temu, da se strinjam mislim, da je Mick velik več kot le koketek. Janai ni nič posebnega pri meni. Na ta način sem se pošalil že s praktično z vsako forumovko, predvsem zaradi dobrega filinga, smeha, zafrkancije pa seveda mal koketiranja. Mislim, da predvsem v trenutkih, ko mi je bilo na posamezni lunatki kaj posebej všeč.........tako kot pri janai........No, zdaj bom zgleda prej vprašal, če lahko kaj smotanega napišem. :o|o: Brez panike, mick, ostani tak kot si, kot je rekla Sanjalica, sam svoj, ne se zdej nekej štopat. We U just the way U are Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Sam ena asociacija mi je padla na pamet zdejle.Vsi udeleženi pa komaj čakajo da kdo koga kje potlači...in že nataknejo najtežji škorenj pa hajd po njemu!Mal več prostora, pa zraka prosim....ni vzroka brez posledice Drgač ste pa še živi...dejavni...sam prebudit vas je treba Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...Mick je "koketek" (pih, kakšna beseda)...***dopolnilo Nisi SAMO koketek..., če bi bil, bi ne že dopoldan napisala na eni drugi temi (zdi se mi nekaj v zvezi z Ganljivostjo)...da si v prvi vrsti iskren... Koketki pa načeloma niso iskreni... In včasih, na hipe, presenetljivo realno razmišljujoč... Sicer pa se opravičujem, če sem ranila mehko koketsko dušico :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Sam ena asociacija mi je padla na pamet zdejle.Vsi udeleženi pa komaj čakajo da kdo koga kje potlači...in že nataknejo najtežji škorenj pa hajd po njemu!Mal več prostora, pa zraka prosim....ni vzroka brez posledice Samo mnenja izražamo , saj za to so forumi a ne? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Sicer pa se opravičujem, če sem ranila mehko koketsko dušico :o|o: Ne, ne.......nisi je ranila.......sedaj. Le poudarit sem hotel, da pa znam še kaj druzga kot le koketirat. Pa saj mi2 se pa ja kr dober "poznava", ne......tako, da ni panike Thx. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mick, ti nič ne sprašuj od zdaj če lahk kaj smotange napišeš...pa prosm nehi se tok samopomilovat, kr se mi boš še zasmilil.Samo pripravljen bodi na nepričakovano odvijanje dogodkov...Taka pripravljenost pa nam itak večkrat vsem manjka.Ni problem. Vvidim da si zlo občutljiva dušica...sama morda nisem tok...ampak...da boš pa sam ti kle flacal kar ti paše ....s tem se pa ne strinjam...seveda pol rečeš...jest sm pač tak!To ni noben odgovor...Pol je pač kr prav da te od časa do časa kdo mal šusne da se premakneš iz te cone udobja..Mal napredka na poti ti ne bi škodilo...Vendar jaz zdaj itak nisem več kompetentna za nasvete, a ne? Jaz sem zdaj na podlagi besednih iger postala sovražnica nr.1Dragi moji forumovci...proti komu se borite? Vprašajte se.....Ljubezen je vse kaj drugega kot tole klobasanje.Imeti zavedanje da se svet ne vrti le okoli naše glave.....In imeti toliko samospoštovanja da se znamo opravičiti.MICK. Zdaj se ti opravičujem ker vidim, da sem te zadela v rano.Nisem te hotela tok užalit. Če boš verjel je pa od tebe odvisno.Hvala za lekcijo....Še nikol ti ni kapnilo, da morda ne marajo vse punce tak način komunikacije? Da morda zaradi drugih moških predstavnikov, ki enako govorijo in za razliko od tebe( kot praviš), tudi ravnajo v skladu s povedanim, delujejo odbijajoče.Razmisli... Pa oprosti...če znaš Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Joooooooooj......bemtiš si težka . Nimam kaj oprostit, vse je ok. Pa zakaj ne bi smel reagirati, če me pobolanoumiš, ha? Ja, sem občutljiv. Samo ne tako zelo kot to deluje izgleda na lnf. Tolk kot sem občutljiv imam v lajfu po drugi strani tudi trdo kožo. Brez skrbi zame, poskrbi zase. Ne rabim in ne želim se smiliti niti tebi niti komu drugemu. Mi lahko verjameš, da znam poskrbet zase in ne rabim nobenega pomilovanja. In kakšne sem pa flancal? Ker sem te v šali in kolk tolk v kontekstu teme povabil na večerjo? Mal napredka na poti ne škoduje nikomur, torej tudi tebi ne. Nobena sovražnica nr. 1 nisi, daleč od tega. Le polemika se je razvila. Zame nujno potrebna, tako kot je za čar tega foruma, ki je dokaj miroljuben, občasno potreben tud kak mal fajt. Pa po razgovorih z lunatki se s tem marsikdo strinja. A ti zdaj s tem dramatiziranjem ne deluješ tači? Vsi smo tači mal, ko se na nas kdo mal bolj grobo obregne, le izjemno redke so izjeme na tem forumu, so pa. V lajfu nikoli ne dajem dovtipov neznanim ženskam, nikoli ne osvajam na tak način, ne žvižgam ipd.........čeprav ne vidim v tem nič tako grozno slabega. Kako pa naj pridejo tipi do bejb, če ne z osvajanjem? Osvaja pa vsak pač na svoj način, eni tudi na bolj odbijajoč, jebi ga, saj to potem plačajo, ne Na forumu pa se večx pohecam in brez skrbi....tega ne mislim spremeniti. Peace. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Dragi moji forumovci...proti komu se borite? Vprašajte se.....Vsak se bori proti lastnim demonom... Vsak se z njimi nekje sreča na poti življenja. In dvomim, da je kakšen forumovec (od stalnih, katerih razmišljanja sem imela možnost prebirati že dalj časa) tukaj med nami, ki si domišlja, da se življenje vrti okrog njegove glave. Mogoče imaš res JanaI občutek, da smo te "napadli"; pa vendar je to zato, ker smo drugi že nekako "navezani"...se čez leto ali več druženja spoznamo... (čeprav ne osebno, pa preko medija). Niti malo, niti za trenutek, nisi postala Sovražnica...ampak pač nekdo, ki .... hmmm...je stopil v "družino" in začel kamenjati nekoga, ki mu ni všeč, še preden bi ga bil spoznal (ne samo po eni temi...). In reagirali smo spontano, se mi zdi... In verjamem in verjemi mi, da če boš "ostala z nami" in se ti bo to zgodilo čez nekaj mesecev...da ti bomo tudi stopili v bran (seveda, če bomo tako mislili in čutili...). Sicer pa - iz dobrodošla med nami. Vzami to kot "ognjeni krst" in nasmeh na lička... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ja in? Se boš zdaj razjokala al kva? Si pač zgleda privlačna ženska, kar ti moški kažejo. Tudi meni so bili všeč tvoji predhodni posti in sem pač reagiral kot sem. Če pa imajo sedaj vsi bolani um, ker ti dajo poklon (tudi povabilo je v bistvu poklon, mar ne ) je to predvsem tvoj blem. Tipi smo vedno žicali ženske in vedno bo tako. Velikokrat samo v zafrkanciji, na šaljivi način in zaradi tega pač ni treba dobit žolčni napad.... Prosim ne posplošuj zadev ki se tičejo tebe na ves svet moških. Če pač misliš, da so moški vedno žicali ženske, naj te seznanim z dejstvom, da so ti moški vedno vedeli da je izid žicanja lahka negativen ali pozitiven. Seveda so le najboljši znali poraz prenesti dostojanstveno, brez hudih besed.Ženske smo od nekdaj odganjale moške....Ne pravim, da tega ni potrebno spremeniti...Pa lep sončen dan ti želim. Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...a se to nanaša name.......kter poraz lubica? :o|o: Moja reakcija je bila le reakcija na tvoj žaljivi post. Mogoče pa si ga le preberi. In to je vse. Ker ti bi zares uvidela, da te osvajam šele, ko bi že bila v moji postelji..... Sedaj si si to le domišljala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Dragi moji forumovci...proti komu se borite? Vprašajte se.....Vsak se bori proti lastnim demonom... Mogoče imaš res JanaI občutek, da smo te "napadli"; pa vendar je to zato, ker smo drugi že nekako "navezani"...se čez leto ali več druženja spoznamo... (čeprav ne osebno, pa preko medija). Niti malo, niti za trenutek, nisi postala Sovražnica...ampak pač nekdo, ki .... hmmm...je stopil v "družino" in začel kamenjati nekoga, ki mu ni všeč, še preden bi ga bil spoznal (ne samo po eni temi...). In reagirali smo spontano, se mi zdi... Sanjalica...kot da sanjam...! A ste res že toliko časa kle gor, da ste kot zaprta družinica ki nikomur ne dovoli vstoiti brez ognjenega krsta? Jooooj...pol pa sorry....Sem mislila, da je ta forum kaj napredoval izpred dveh let...Tud jaz nisem prvič kle...tok za info....Predlagam, da mal pomislite preden se postavljate komu izmed vas v bran, ker morda nehote delate krivico novoprišleku.Vsaj bolj podrobno je treba spremljat stvar. Branit se pa znamo ja sami!Saj to smo se že v vrtcu naučili .Vseeno hvala za dobrodošlico. Ravno pravi čas je prispela. .Gglede tega da nisem sovražnica pa khm.....khm...Sem že večkrat šprebirala te strani...vendar nikoli kaj dosti pisala.Moram priznati, da me je vedno znova presenetilo kako so se člani obesili na katerega novoprišleka, kot da je najhujša grožnja, kot da je prišel in hoče odnesti najboljši kos mesa.. .Zakaj tako? A ni to precej podobno ljubosumju?Ko smo že ravn na teh straneh...Morda pa ne škodi tole mal pokomentirat za vse ki bodo vstopili za menoj Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mick,samozavesti ti res ne primanjkuje...mislim da je vsem vse jasno.Prebrala sem tvoj post. V moji domišljiji pa je vse prej kot pa to da si želim tvoje osvajanje...to sem več kot očitno povedala. Domišljala pa sem si, da sem naletela na sorodno dušo, na prijatelja morebiti?....To je bilo v moji domišljiji, ja .....to sem si domišljala...No, sva zdaj rešila zagato? Sva postavila stvari na svoje mesto? x?xNi prepozno za ponovni začetek..... Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Heeeej janai ...... Pa če ti pravim, da ni blema. Če me nekdo pobolanoumi zaradi šaljivega posta pač bevskam. Hi-hi......to je najboljše....ko si ženska ne želi tvojega osvajanja, pa čist neopazno zabrede v tvoje kremplce Pa saj to je to......sam sem ob tvojih začetnih postih dobil točno ta občutek, imel sem gud filing do tebe......pol pa bum, tresk, pljonk Mogoče sem bil tud mal razočaran, no. Ker meni se še ni uspelo čist naučit kako naj me drugi ne razočarajo. Frenda? ...... Ne se jezit, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 pestro, tule... kaj je že naslov aja če se zaljubiš v nekoga drugega... problem je potem če si v zanki in ne najdeš izhoda, še večji problem pa je če veš da si v zanki ampak zaljubiti še ne pomeni da se z nekom daš dol, če pa iskreno ljubiš, potem lahko samo enega... s predpogojem, da sebe tudi a se ponavljam ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.