Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Sanjalica...kot da sanjam...!Če si se me odločila komentirati - me prvo preberi. Dvakrat, če prvič nisi razumela tistega, kar sem mislila povedati. Dobrodošlico sem ti izrekla v prvi vrsti in napisala sem ti, da si pač napadla forumovca (kateregakoli!) še preden si se potrudila, spoznati ga... In prej si napisala, da pač "Micka poznaš samo iz te teme", sedaj pa praviš, da si "že večkrat šprebirala te strani..."... Neenkrat so se "forumovci" obesili name in na moje razmišljanje (madame s stažem na LNF in ne "novoprišlek"). Nema veze kdo si...včasih se pač krešejo mnenja... Ti si pač v začetku naletela na ognjeni krst. Kakorkoli pa obrneš; ko vstopaš v nek ODPRTI DOM; vstopaj vedno z nasmehom in prijazno besedo. Stopila bi tudi tebi, "novoprišleku" v bran, če bi tako mislila in tako (ob)čutila..... Pa tokrat nisem... Se pa spomnim...kako narahlo je Pika1000 vstopila na forum; mi padla v oči... in nedolgo tega sem nekje zasledila, da je dala , ker da "lepo sprejmemo novoprišleke". Jah, ljudje smo različni... Mogoče se še spomniš, da si se učila boriti v vrtcu, jaz pa se spomnim, da sem že pred davnimi leti svoje otroke učila, da vedno v družini najdejo mir in zatočišče... Toplo in prijazno besedo... Tudi kreganje pa vendar v prvi vrsti...nekoga, ki je ob tebi... JanaI srečno v življenju... zgleda da si na drugi strani reke.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ljubezen je vse kaj drugega kot tole klobasanje.Imeti zavedanje da se svet ne vrti le okoli naše glave.....In imeti toliko samospoštovanja da se znamo opravičiti. Še nikol ti ni kapnilo, da morda ne marajo vse punce tak način komunikacije? Da morda zaradi drugih moških predstavnikov, ki enako govorijo in za razliko od tebe( kot praviš), tudi ravnajo v skladu s povedanim, delujejo odbijajoče.Razmisli... Pa oprosti...če znaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...pa?... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...pa ne mi zdej "trabunjat" o neprimerni flirti komunikaciji na forumu, ker to ni isto kot teženje v lajf.....če ti ne paše ga (me) pač ignoriraj....in sem dvojka, pa baj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Od sedaj naprej seveda sprejmeta v ta odnos še nekoga....In tu se večini zatakne! Tukaj na tej točki prihaja do izkoriščanja partnerjev...Ker vedeti moramo, da niso vsi ljudje enako iskreni in ozaveščeni. Zelo lahko je v bistvu pod pretvezo ljubezni skočiti v posteljo z drugim in tretjim...ponavadi se to nikoli ne neha. Najprej je treba ločiti ljubezen od telesne privlačnosti. Takrat ko osebo ljubimo, pa itak ni več pomembno ali smo v njeni bližini in ali jo bomo lahko imeli ob sebi v postelji...Ko smo v ljubezni jo čutimo in nosimo s seboj vedno in povsod...Zmeraj! Nikoli ne izgine...No ta občutek pa nam dokazuje ko ga začutimo, da ljubezen je ljubezen...Na tej točki smo ponavadi potolaženi....veseli...blaženi...Zavemo se, da smo vsi del univerzuma v katerem imamo skupen utrip in da dihamo skupaj z zemljo...katere del bo nekoč postalo tudi telo tvoje drage ljubezni...Ljubiti dušo torej.....bravo. :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 pestro, tule... kaj je že naslov aja če se zaljubiš v nekoga drugega... problem je potem če si v zanki in ne najdeš izhoda, še večji problem pa je če veš da si v zanki ampak zaljubiti še ne pomeni da se z nekom daš dol, če pa iskreno ljubiš, potem lahko samo enega... s predpogojem, da sebe tudi a se ponavljam ane Selene, te stvari je tako ali tako dobro večkrat obnoviti Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 a jaz sem hitra, a v zaljubljanju, niti ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Hm...Selene....si mislila? Matr si hitra Uf,Mick,brži od munje ..ja,sej sem popravla,no Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Noo nisem se cist zgubil upanje za Kubo! Mick, sej bos castil a ne? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Tyazi.kuba; mesto nagona.leglo na pladnju Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ... Ljubezen je vse kaj drugega kot tole klobasanje. Imeti zavedanje da se svet ne vrti le okoli naše glave.....In imeti toliko samospoštovanja da se znamo opravičiti. ... ...morda ne marajo vse punce tak način komunikacije? ...Cestitke za iskreno govorjenje (*ceprav si malo 'sama kriva', ker si Micka pravzaprav zanalasc zapeljala do tegale, v bistvu pa si ocitno naredila nekaksen test - najbrz sploh nehote, v bistvu). Stekam te, jaz tudi ne maram namigovanja na sex in mi je to zoprno in odbijajoce.Meni je ljubezen, erotika, strast... - vse kaj drugega kot erekcija, vlaznost... ali par besed vabcanja in uchkov.Moj smisel za humor pa je drugace obarvan. Res pa je, da stevilnim taksen nacin komunikacije godi, se zabavajo, se jim zdi kul, vsekakor pa jih ocitno ne moti.Tako je vse kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Torej Janai.. bi sla ti z mano v posteljo? Sem ze cist na konc.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 hihi v posteljo... se vidi da ne vabcaš vsak dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Meni je ljubezen, erotika, strast... - vse kaj drugega kot erekcija, vlaznost... ali par besed vabcanja in uchkov.-------------------------------------------------------------------------------------------------------- :xx!: ....mislim haaaloooo....kdo pa je rekel, da je meni zafrkancija po netu ljubezen, erotika, strast itd. Ni sicer nujno, da se iz kakšne komunikacije kaj tazga tud ne razvije....sem prepričan, da se že tudi kdaj je In nič me ni zapeljala, sem že povedal, velikokrat se tako zezam in sem koga, ki sem ga tako zezal tudi kdaj spoznal.......pa na nobeno še nisem navalil k mutav. Meni pač ni do samo smrtno resnih razprav, čeprav tud velik resnega napišem, pa vendar se tukaj predvsem zabavam. Ma mislim, kaj se jaz sploh tukaj nekaj branim.....pih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 tsk tsk tsk... je veseljak tale naš Mick... pravi štojerc Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ....mislim haaaloooo....kdo pa je rekel, da je meni zafrkancija po netu ljubezen, erotika, strast itd. ... imamo razlicne smisle za 'zafrkancije'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ..ko se zaljubis, v glavi se ti zvrti.....ko se zaljubis, vse lepo se ti zdi.. CUKI Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ja Marsa...in fino, da je tako. Sex je priljubljena tema tudi na tem forumu, pa v pogovorih, praktično kjerkoli, saj predstavlja spolnost enega lepših delov našega lajfa. In tako ne vidim nobenega razloga, da ne bi bil zajet tudi v zafrkanciji, humorju....... Tudi meni marsikateri tvoj "smisel" ni všeč, pa kaj? Tako je čisto ok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ja Marsa...in fino, da je tako. Sex je priljubljena tema tudi na tem forumu, pa v pogovorih, praktično kjerkoli, saj predstavlja spolnost enega lepših delov našega lajfa. In tako ne vidim nobenega razloga, da ne bi bil zajet tudi v zafrkanciji, humorju....... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ja Marsa...in fino, da je tako. Sex je priljubljena tema tudi na tem forumu, pa v pogovorih, praktično kjerkoli, saj predstavlja spolnost enega lepših delov našega lajfa. In tako ne vidim nobenega razloga, da ne bi bil zajet tudi v zafrkanciji, humorju....... vsi duhoviti - vsi enakopravni Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ja Marsa...in fino, da je tako. Sex je priljubljena tema tudi na tem forumu, pa v pogovorih, praktično kjerkoli, saj predstavlja spolnost enega lepših delov našega lajfa. In tako ne vidim nobenega razloga, da ne bi bil zajet tudi v zafrkanciji, humorju....... Tudi meni marsikateri tvoj "smisel" ni všeč, pa kaj? Tako je čisto ok. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 - Mick - moje urednikovanje jemlji, kot zelis, lahko tudi primitivno.. Dejstvo je, da pac sem urednica. Sama za spremembo nisem rekla, da si ti primitiven, niti da mi je primitivno tvoje sex namigovanje, pac pa da mi je sex namigovanje v bistvu primitivno. Ce se najdes v tem, kul, zdaj ves. Ja, jaz pa se zelo najdem v urednikovanju tega foruma (bajdvej, ni tako lustno, ves), kar se pa tice idejnih vodij, pa ni nujno, da so to tisti, ki si to zelijo.Na nek nacin najbrz ze sem, kajti najbrz ni mala malica zbrati (in drzati!!) na kupu toliko ljudi. Ja, zbrisala sem, da se v bistvu izognem temule. No, zdaj pa hitro nazaj napisi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 JAAAAAAAAAAAAA! Sej sm bla včeraj....bom pa še danes, komaj čakam .Mejte se skrajno fajn....vse vas imam rada...pa tud tebe sanjalica...čeravno vidim da si zdaj ti našla bolečino in svoj žulj...oprost, tud tebe ne poznam...govorim direktno...kar mislim...zapravljanje časa z olepševanjem mi nikoli ni nič trajno dobrega prineslo...Pač, tko je pr men.Nekako se mi zdi, da je ta ognjeni krst za mano MICK! PRJATLA! TANARBOLŠA ČE ČEŠ! Marsa, hvala za vzpodbudne besede, Ti res znaš Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 No, zdaj pa hitro nazaj napisi.In kdo si ti, da ti ne bi smel odgovoriti? Janai ......prijatelja bi bilo čist fajn.....bi lahko to razumel kot res fajn komentar. Ta narbolša.....pa mi daje vtis, da si napisala nekaj kar niti zdaleč nisi pomislila, da bi lahko bilo med nama bilokaj podobnega prijateljstvu. Me sicer ne moti, da tako veselo skočite skupaj in si prikimavate......ste pa najmanj smešne. Pa vendar....v slogi je moč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.