SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Me sicer ne moti, da tako veselo skočite skupaj in si prikimavate......ste pa najmanj smešne. Pa vendar....v slogi je moč. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Lahko zdaj tebi na zbrisan post čvekat......o primitivizmu si čvekala v zvezi s seksi zafrkancijo......o tem je bilo govora....in po tvoje bi naj sedaj pomislil na Luciferja al kva? ...Cvekala? Ja, prej (zbrisala, ker sem postekala, da me caka vse tole, pa se nisem mogla izognit, ker si ze uocil in - jasno - komentiral) in potem ponovila - zdi se mi nekoliko primitivno nenehno namigovanje v zvezi s spolnostjo.Pod razno mi jasno ni hodil po glavi v tej povezavi nikakrsen Lucifer.... Res pokazes barvo, Mick, takole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...seveda, o tem sem govoril. In glede na vsebino debate ni bilo meni namenjeno, ne ......kot si nekje omenila. Oprosti Marsa, da sem se tako zmotil..... Moja barva je takšna, ko se čutim napaden.......in? Moja barva je tudi, da se ti ne uklanjam, ker si pač urednica foruma.....in? Predlagam, da se tudi malo vase zagledate ne samo vame. In zate pa je že beseda "čvekala" preveč.....a nismo tači, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 A ne bi sla vidva na chat? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ja glej ga zlomka kakšen cirkus je nastal...zdi se mi da klele nihče več ne ve kdo je kaj in koga bolj užalil.. .Mick, kar se tebe tiče...jaz več sploh ne folgam kaj hočeš ....Nič zlonamernega nisem hotela rečt v zadnjem post-u. Če si ti kaj takega videl...ojojprejoj! Čist me je minil tole besedno zbadanje...Ne si domišljat, kar ni res.Marso sem pa mal pohvalila, ker je tolerantna...in to do vseh kle gor....nekateri samo svoj ego izpuhavate ven in najbrž res ni tako enostavno vse skupi dobr furat....a? In se mi zdi cool.Skratka....živimo zdaj....pozabimo kar je kdo napisal ali rekel pred uro, dvema...morda je zdaj vse drugače...dajmo si priložnost...nov dan, nov začetek! Marsikaj lepega imamo za deliti- prepričana sem. Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 moje mnenje je, da te skoraj tudi ne bi bilo treba bit, pa bi bilo enako, ker forum gor držijo predvsem forumovci........s vsebino svojih postov No, moje iskreno mnenje pa vendarle ni čist takšno........ Korektno je, da to povem...... Se mi na trenutke zazdi, da sva si v nekaterih fintah "še preveč" podobna, mogoče si zato greva mal "na živce" Samo pomislil sem tako....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Jauuuuuuuuuuu planeti... ..... NA MESTA x!x x!x x!x Včasih ob večerih ko sem fizično na psu, umsko pa pod psom....se vsedem pred PC in prebiram... Vsak novinec prinese nekaj novega, vsak "stari" mi je tako domač, poznan... Lahko bi čvekala s kolegi na terasi...pa mi ni do čveka...takrat rabim mir in tišino... In na tem forumu najdem to... In ko sem danes prebirala ta "naelektren erotični antinaboj"...mi je bilo pri hudo; kajti kot sem nekoč rekla, čar temu forumu dajejo posamezniki. /Oprosti/ - Ne Marsa ti, ne Mick ti, ne Astra, ne Cosma, ne Hudiček - ups. Aakhut, ne Znova...ne Vojko, ampak vsak od nas. In zato je ta mozaik foruma tako čudovit... In če pogledamo v rubriko "POGREŠANI" je dokaz, če nekoga ni, teden, dva...da ga pogrešamo, da manjka kamenček v tem mozaiku... Zato...vse barve, vse barvne nianse na svoja mesta, mesec MAJ je tukaj...malo nas razganja...ampak kaj čemo...enim grem na živce jaz, ki sem "špičasta in tači" (ocena žugajočega prsta mene, še posebno ko se vtaknem v bossicino temo ), enim gre na živce Mick, drugim Marsa...ampak vsi skupaj - ta mladi in ta stari /po emšoju in stažu/ pa smo ... čisto fajni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 O, Mick... Evo, nekaj ti povem... ves da je lepo, da si tole napisal, ker vem da ti ni najlazje tole... (*nisem tudi slucajno cesa takega pricakovala, da ne bos mislil).... Cenim to. Ha... hm, ne zato, ker kao... to mi je pa zdaj kul slisat... , pac pa, ker je kul in iskreno.Ampak ves kaj je hecno: ko sem to prebrala prej, se sploh nisem razjezila, pravzaprav se mi je zdelo skoraj zabavno, ker je zelo iskreno (v tem trenutku) in custveno... v bistvu pa vem, da dejansko nisi cisto tako mislil (no, malo ze )...Poleg tega pa je se nekaj - jaz cenim, ce nekdo misli s svojo glavo - torej ne bi mi bilo vsec nekaksno 'sledenje', slepo in tko.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 grem js en sms napisat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mah kurc.....mal "začimb" vedno paše ....tud temu forumu......... ne sstane Paše, pa še, pa še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ....sstane, ti si car A veš, da si se mi zdel totalno smotan, ko si prišel gor........pol si pa začel take sekat, da me je od smeha kar metalo po stolu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mick, verjetno marsikdo tako začenja. Poglej SKA VI, ko se bo pa umirila, bo pa kar za ponucat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Nekako se mi zdi, da sovpadate z vremenom. Pravijo, da clovekovo razpolozenje povzroca da je zunaj sonce ali dez.. Zdaj mi je vse jasno.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Mick.. kako si uspel nastancat 8922 postov? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Neuničljivi Mick Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 hihi v posteljo... se vidi da ne vabcaš vsak dan... Ja res se zelo klasicno slisi.. V posteljo... uh sem pa res mimo pihnil.. Bom v zivo drugace povabil.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Uf, sem tole za nazaj sčekirala, tale forum je ap res čist tak, kot pravo življenje , čeprav ni tule kakih zvokov se sliši vedno višja jakost, pa potem eksplozija, umirajanje in . Tko kot pravi Sanjalica, vsak posebej smo majčkeno drugačni, pa smo skupaj en tak krasen mozaik. Sem tudi jaz razmišljala,da imam službo, forum, pa 3 odlične prijateljice in mi prav nič ne manjka , živim najbolj polno Življenje do zdaj. Da bi se zaljubila v drug forum :o|o: No way . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Janja.. tukaj pa je ze pridih navezanosti.. Fajn je probati tudi druge forume.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 V tem momentu vem, da je tale forum ta pravi zame , pa nekak sebe zmeraj poslušam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Janja.. tukaj pa je ze pridih navezanosti.. Fajn je probati tudi druge forume.. HJA, prvi si to izrazil, neverejetno; itak, biti slep in posesan Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 čeprav ni tule kakih zvokov se sliši vedno višja jakost, pa potem eksplozija, umirajanje in . ....zadnje dva dni res kar kričijo .......samo se že malo umirja......... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 baje je luna razsajala.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 luna na LN-ju... je pa še bolj močna.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 baje je luna razsajala.... pa se mars malo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 luna na LN-ju... je pa še bolj močna.. to pa tk al tk.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.