Skoči na vsebino

Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega

chebula

Recommended Posts

Upam, da moja nova ikonca ne napoveduje kakšnih solz. Pri meni, ali pa pri vaju, ki se tako nadirata. Dobila sem občutek, da ste nekateri še bolj nezreli od mene (pa tu ne mislim nikogar konkretno!). Sicer je pa to nadiranje lahko tudi pot dozorevanja. Verjetno ima vse svoj pomen v življenju. Kar te ne ubije, te naredi močnejšega. Kdo je že to rekel?
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 493
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Niče... naglas na E x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Sem pa zdaj naletela na še eno podobno misel, pa je še veliko lepše napisana in povrhu je slovenska:

Kuj me življenje, kuj!

Če sem kremen se raziskrim,

Če jeklo bom pel,

Če steklo - naj se zdrobim. (O. Župančič)

Dobro, ne?

Saj vem, da so misli v neki drugi temi, samo ta pa se mi zdi, da paše tudi v to temo.

Sem pa zdaj naletela na še eno podobno misel, pa je še veliko lepše napisana in povrhu je slovenska:

Kuj me življenje, kuj!

Če sem kremen se raziskrim,

Če jeklo bom pel,

Če steklo - naj se zdrobim. (O. Župančič)

Dobro, ne?

Saj vem, da so misli v neki drugi temi, samo ta pa se mi zdi, da paše tudi v to temo.

:vtz:

xsingx

Ne dobro - mega dobro! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

čebulca.. :palec: x:)x

full dober rek si si izbrala. :2src:

Ja vnaprej ne moreš vedit, kaj vse bi lahk v življenju prenesel.. ampak pol si pa res okrepljen z izkušnjami pa žavbami.. če se samo sebe spomnim pr kakih 15-ih.. pa čez kakih 15 let bom verjetno tud močnejša kot sem zdejle... pa ne sam po kilah.. x:Dx x:px

Mushi

... ker sem voda, tecem... x;)x x^x

In zraven se pojem in se iskrim... zdrobim se pa ze ne. x^x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja mushi :palec: , in to je meni nekaj najboljšega v življenju. To, da se toliko vsega naučiš in vedno znova se učiš. Jaz bi umrla v trenutku, ko bi mi nekdo rekel, da se več ničesar ne bom naučila.

jst bi pa lubčknala tisga k bi reku da se mi nč več v življenju ne bo treba učit, razen če me bo zanimal pa bom sama hotla.. pa bil nek tak čiračara.. ne kr da mi pač eden to reče.. kr tak.. x:Dx :vragec: x:Dx x:Dx
Mushi

In zraven se pojem in se iskrim... zdrobim se pa ze ne.  x^x  x8Dx  :palec:

ker sem ogenj skoz žarim ,

iskrice še drugim podarim,

da vsak dan bolj in bolj gorim :inocent: :farb:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Mushi, a tebi kdo reče, da se moraš učit? A si predstavljaš, če bi bilo življenje kar naenkrat brez učenja in tudi če bi hotela, se ne bi mogla nič več naučit? Ne, to pa ne, hvala lepa.

In zraven se pojem in se iskrim... zdrobim se pa ze ne.  x^x  x8Dx  :palec:

Lepo, v zanosu, samo ne bi si dala tega kot kaksne afirmacije raje, npr. :inocent: x;)x

Ker - lahko zgoris ali pa te raznese ali kaj takega, pa se druge lahko - opeces (ker si ogenj) ali zadusis - kjer je ogenj, je dim. ;) xcivx

Picasso

Mushi, a tebi kdo reče, da se moraš učit? A si predstavljaš, če bi bilo življenje kar naenkrat brez učenja in tudi če bi hotela, se ne bi mogla nič več naučit? Ne, to pa ne, hvala lepa.

ne se bat.. življenje nikol ne more bit tak da se ne bi blo treba več učit... x:Dx

jst osebno nekih nagnjenj do učenja.. x:px NIMAM

Je blo že dost let, pa nisem se ga še rešila.. xbookx xzobkox

Mushi

Upam, da moja nova ikonca ne napoveduje kakšnih solz. Pri meni, ali pa pri vaju, ki se tako nadirata. Dobila sem občutek, da ste nekateri še bolj nezreli od mene (pa tu ne mislim nikogar konkretno!). Sicer je pa to nadiranje lahko tudi pot dozorevanja. Verjetno ima vse svoj pomen v življenju. Kar te ne ubije, te naredi močnejšega. Kdo je že to rekel?

Rekel je tudi: "Der Gott ist tod" in človeštvu napovedal vsesplošno anarhijo... :o|o:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

In zraven se pojem in se iskrim... zdrobim se pa ze ne.  x^x  x8Dx  :palec:

Lepo, v zanosu, samo ne bi si dala tega kot kaksne afirmacije raje, npr. :inocent: x;)x

Ker - lahko zgoris ali pa te raznese ali kaj takega, pa se druge lahko - opeces (ker si ogenj) ali zadusis - kjer je ogenj, je dim. ;) xcivx

Evo, tole... In zdaj bi mi recimo Janja blazno zamerila... x:o)x x:px

Kwa? :O: Zadusi? Raznese, opece!? A to da si mislim o njej in podobno...

In potem si ujet. ck, spodnesen... :D

Janja pa... se bo rezala ali ne opazila ali ce opazila, pa 'tiho' - pac bo ze pase', a vsseno se mi zdi, da zamerila pa glih ne bo...

A eni pa zamerijo... ker imamo drugacne smisle za humor... (in nekdo pa pomisli - :o|o: - a humor da je to xrolleyesx)... x:px x:o)x x:Dx :vragec: x:px

Aja, saj res... :inocent: sorchy... ko sem s to svojo (hm... 444. objavo v tej temi nekoliko skrenila z nje...)... x:o)x x:Dx

Picasso

Oj Čebulca, čas bo pokazalo svoje. Upam da si se do konca odločila, kako boš in s kom boš nadaljevala življenje.

Ja sam ka mali pao s lipe

Ne, Volk K.L., nisem se odločila. Pravzaprav verjamem, da pri takih stvareh naše odločitve nimajo kaj dosti opraviti. Naša življenja vodi neka višja sila, ki jo ljudje različno imenujemo, in ne verjamem, da imamo zares pravi vpliv na to silo. Morda so naše odločitve samo na videz naše, v resnici pa o vsem odloča nekdo ali nekaj nad nami. Če je res tako, potem bom življenje nadaljevala s tistim, ki mi je namenjen. Morda to ni prvi, morda niti drugi, morda niti kakšen tretji, morda nihče. Tega pač ne morem vedeti. Kot si napisal, bo čas pokazal svoje.

Morda so naše odločitve samo na videz naše, v resnici pa o vsem odloča nekdo ali nekaj nad nami.

No, tukaj se pa ne strinjam. To se mi zdi le prelaganje odgovornosti odločitve na nekaj ali nekoga izven nas. Tudi to, da bo čas pokazal svoje, JE TVOJA ODLOČITEV. Odločila si se torej za pasivnost, kot navidezno prepustitev dogodkov svojemu toku, toda to je bila tvoja odločitev, namesto da bi recimo ukrepala bolj drastično (recimo). To pomeni, da te na prvega vendarle vežejo čustvene, ekonomske.........vezi, ki jih ne moreš kar tako prekiniti. Lahko pa tudi, da je fascinacija nad drugim že popustila.....glej, hočem ti le povedati, da imaš večji vpliv nad svojim življenjem, kot si misliš! Zato si ga kreiraj tako, da boš našla zadovoljstvo in izpolnitev, predpogoj pa je, da spoznaš sama sebe! Srečno!

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Ne, Volk K.L., nisem se odločila. Pravzaprav verjamem, da pri takih stvareh naše odločitve nimajo kaj dosti opraviti. Naša življenja vodi neka višja sila, ki jo ljudje različno imenujemo, in ne verjamem, da imamo zares pravi vpliv na to silo. Morda so naše odločitve samo na videz naše, v resnici pa o vsem odloča nekdo ali nekaj nad nami. Če je res tako, potem bom življenje nadaljevala s tistim, ki mi je namenjen. Morda to ni prvi, morda niti drugi, morda niti kakšen tretji, morda nihče. Tega pač ne morem vedeti. Kot si napisal, bo čas pokazal svoje.

Čebula...naše življenje vodi višja sila samo v prispodobi...heh...ne moreš rečt...če bom z njim bom...če ne pa ne...bomo vidl, kako se je Bog odloču...

Enostavno preložiš odločitev na tuja ramena x?x , ker se sama ne znaš in ne moreš odločit...

Kot je napisal A.Šteger...na voljo imaš 1000 vrat, da se odločiš skozi katera stopiš...za temi enimi vrati, te čaka spet 1000 vrat...in za njimi še 1000...to je usoda...nikoli ne veš, kam te bo pripeljalo...ampak odločitev je pa tvoja...odločiti se vstopiti...če ne vstopiš...si še vedno na začetku...in kmalu začnejo, zaradi tvoje cincavosti, vstopati drugi...tebe puščajo pa za seboj...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...