chebula 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 Ker ravno to, da ti je všeč drugi, kaže, da nekaj v tvoji zvezi ni dobro.A misliš, da se ne more zgoditi, da je vse v redu, pa ti vseeno postane všeč kdo drug? Torej, ker se je to zgodilo, je zagotovo nekaj narobe pri naju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Chebula si že vmes postnila, ko sem pisala še prejšnji post.Da te emotivno manipulira, recimo...brez tebe ne bi zmogel živeti in podobne izjave...ali če greš z drugim te bom $#%#&$#.Da se bojiš, kaj se bo zgodilo z njim, če ga zapustiš. Ni rečeno, da to reče direktno, lahko je povedano tudi med vrsticami in da imaš občutek krivde zaradi tega..... Ljudje manipuliramo v milijon podtonih. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 čebula, prva misel,(ki ji dovoliš,da te ponese..) ki ti da povod za prenesenost svoje potrebe na drugega, je že tisti pokazatelj, da si podhranjena,...ni to nič napačnega, tako vsaj veš,da maš še taka čustva; pa srečno, kjer koli boš poletela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Ker ravno to, da ti je všeč drugi, kaže, da nekaj v tvoji zvezi ni dobro.A misliš, da se ne more zgoditi, da je vse v redu, pa ti vseeno postane všeč kdo drug? Torej, ker se je to zgodilo, je zagotovo nekaj narobe pri naju? Mislim, da je pogoj, da nekaj ni v redu, da ti postane nekdo drug všeč. Pogrešaš nekaj kar sedaj nimaš. Kaj te je pritegnilo pri Mr. 2? Verjetno sedanji tega nima ali pa bolj malo izraženo. Nič ni narobe s teboj, ne razmišljaj v tej smeri. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Hm, teoretično se mi je ta stvar že zgodila, vendar v prakitčni situaciji sem spoznal, da zaljubljenost ni ljubezen... in izbral zaljubljenost.... kar obžalujem in odsvetujem..., naredi kot hočeš, če misliš da bo na drugem stolu več... pojdi tja...., sicer pa ni kaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chebula 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 No prav, zagotovo prvi nima vsega, kar bi si jaz želela, vendar zagotovo tudi drugi nima vsega. To enostavno ni možno. Vedno bo nekaj dobrega in nekaj slabega in vedno bo nekaj manjkalo. To pač tako je v življenju. In naj mi nihče ne govori, da ima nekoga, ki je popoln. Tega ni! To boste vsi prej ali slej spoznali. Jaz sem že imela dovolj časa, da sem to spoznala. Ampak, saj niti jaz nisem popolna in tako kot on sprejema mene, sprejemam tudi jaz njega. Vprašanje je samo, kje so meje. El Nino, hvala za nasvet, želela sem slišati nekoga, ki je že bil v taki situaciji. To mi je v veliko pomoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Haha, čebula.... brez če bi bla sam bula... ampak se ne strijam čist, vprašanje kaj je popolno, še vedno obstaja, i nmislim da to obstaja, ker poznam nekaj svetlih primerkov, za katere se da reči da so si našli popolno osebo..., ajd jaz sem bil mlad in neumen (torej dve leti mlajši, s približno istim iqujem.. ) in sem pač izbral lepšo... nevem na čem bo temeljila tovoja izbira, najbrž maš mal več soli v glavi kar se tega tiče tko da bom lepo tiho... pol pa vso srečo! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Seveda chebula, popolnosti ni! Izbereš tisto, kar ti bolj ustreza in tistega, ki te je pripravljen prenašati tako kot si in ne spreminjati. (tole je čisto moja izkušnja) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Aira: Zakaj misliš, da si zaslužim najboljše? Saj me ne poznaš, ne veš, kakšen človek sem. Pa tudi če je to res, potem si tudi onadva zaslužita najboljše, mar ne? Sem to jaz za katerega od njiju? Morda za oba? Morda za nobenega? mislim da si zaslužiš najboljše, ker se skušam postaviti v tvojo kožo- in se imam dovolj rada, da se zavedam da si zaslužim najboljše. onadva pa tudi znata misliti s svojo glavo in nima nihče pravice odločati kaj je za njiju najboljše. ker pa si tudi onadva zaslužita najboljše...-----> ker si kot praviš razdvojena med dvema moškima... potem je za njiju oba najboljše... brez tebe , ker očitno nimaš nobenega od njiju dovolj rada- ker če bi ga imela dovolj rada ne bi postavljala tega vprašanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ja ja ja...to govorim že dve uri... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chebula 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 Chebula, po napisanem sodeč, gre bolj za trenutno privlačnost z Mr. 2 (moje strokovno mnenje).Kaj je trenutna privlačnost? Kako dolgo mora trajati, da veš, da to ni samo trenutno, ampak je nekaj več? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Chebula, sem bila v tvojem položaju...ostala pri prvemu, kajti če bi drugi bil pravi, bi bil tako močan, da bi me odtrgal od prvega brez dvoma, v hipu, brez obžalovanja....tako pa sem dojela, da je bil le trenutna fascinacija... ..pa mi ni žal, sem se pa vprašala zakaj se mi je drugi sploh zgodil? Kako da mi je prišel na pot...kljub vsemu prinesel svež veter, novo energijo, drugačno zaznavanje mene same kot ženske (pa ni bilo nikoli nič več kot pogovor).... to je moja izkušnja in moj nasvet tebi....kakor koli se že odločiš pa ne prehitevaj...počakaj, da se čustva malo umirijo... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ((( x:Dx Marsa nas je zbrisala ))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Si želiš preživeti preostanek svojega življenja s prvim?Torej odgovor že sama poznaš. Zaljubljenost slej al prej mine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ((( x:Dx Marsa nas je zbrisala )))Jaz pa kar sam zbrišem, če vidim, da sem ga preveč posr... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ((( x:Dx Marsa nas je zbrisala )))Jaz pa kar sam zbrišem, če vidim, da sem ga preveč posr... če ga je kdo posral - to nisem jaz jaz sem se samo odzvala na sranje- s sranjem ampak tudi to včasih mora biti- če ne se ne neha srati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Zanima me, kaj mislite, da bi moral narediti, ko ljubiš eno osebo, s katero si že dolgo skupaj, se dobro razumeta in želita ostati skupaj, vendar se ti zaljubiš v nekoga drugega. Ali naj potlačiš ta čustva (češ: bodo že minila) in greš naprej ali naj prekineš zvezo? A si imela kaj z drugim moškim Če sta imela kaj, ti povem samo to da bodi zelo, zelo, zelo iskrena do njega, kar se tiče vsega, slabih ali dobrih novic. Prvemu pa povej samo takrat, ko si se odločila za drugega. Ker če mu ne boš povedala, pa da imaš kaj z drugim, bo hitro ugotovil da nekaj ne štima, pa potem ljubosumje, jeza, pozornost na vsako malenkost, veliko negativne energije samo zaradi tega, ker si bila tiha, v glavnem prvega bi s tem zelo, zelo prizadela, povej mu. V glavnem če misliš prekinit z enim ali z drugim bodi iskrena do konca, ker le tako se bosta obadva hitro pozdravila bolečin. Če nam nekdo laže v friz, pa nas za hrbtom vara, nas to bolj prizadene kot resnica. Še posebej nas to prizadene, ko je lažnivec pri lažeh zelo neroden, nepazljiv, v mimiki, šlampast do amena. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ((( x:Dx Marsa nas je zbrisala )))Jaz pa kar sam zbrišem, če vidim, da sem ga preveč posr... če ga je kdo posral - to nisem jaz jaz sem se samo odzvala na sranje- s sranjem ampak tudi to včasih mora biti- če ne se ne neha srati. Aira, seveda imaš prav, ampak zakaj bi na Marso čakal, da čisti za mano, saj vidiš kaka je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chebula 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 pesha: doživljam enake stvari kot ti. In predvsem se sprašujem, zakaj se to dogaja? Morda res zaradi energije, ki jo s tem dobivam. In jo. Veliko! jess: nisem sposobna gledati tako daleč, do konca življenja. Volk K.L.: Kaj je to 'imela kaj'? Verjetno misliš na seks. Ne tega nisva imela in niti ne bova dokler sem s prvim. Popolna iskrenost pa se mi ne zdi v redu. Če se bom odločila, da ostanem s prvim, mu nikakor ne mislim povedati, da sem bila kdaj zaljubljena v drugega. Čemu bi ga šla prizadet?! To je bedarija! Drugi pa itak ve, da imam prvega in da me zato ne more imeti on. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Madonca, chebula, ne vem, če se boš brez prask izmotala iz te zamotane situacije. Kakorkoli se obrneš, imaš enega od zadaj :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Zanima me, kaj mislite, da bi moral narediti, ko ljubiš eno osebo, s katero si že dolgo skupaj, se dobro razumeta in želita ostati skupaj, vendar se ti zaljubiš v nekoga drugega. Ali naj potlačiš ta čustva (češ: bodo že minila) in greš naprej ali naj prekineš zvezo?Aja pa še ena malenkost Chebula x!x Take delikatne probleme zmeraj rešuj na štiri oči. Ne uporabljaj telefonov ali SMS-ov. Vsaj jaz kot moški, tega ne maram. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 sokrates: kako dolgo pa pri tebi trajajo te trenutne zaljubljenosti?....odvisno od ženske, kolko se potrudi zame, če vse svoje atribute razkrije naenkrat, me hitro zdolgočasi............... sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Torej pozor, prvič samo dlan, potem pa počasi naprej! Se dlan je ocitno prevec za prvic.. prstek Contesa .... je rekel pocasi... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 dan kako smešno...jaz sem prepričana, da smo vsi malo nagnjeni k temu, da če bi v naprej lahko predvideli da bi nam bilo bolje z drugim kot s prvim pome bi se odločili za drugega...ker pa gra za ugibanje...jao kaj pa če se zafrknem potem pa obotavlamo...malo je tu vmes egoizma...na žalost.Jaz se v taki situaciji še nisem znašla...sem pa prepričana, da bi probala stvari pretuhtati...in to pr sebi...definitivno...kot zakaj se je ta fant prikazal v mojem življenju...ipd. vedno je en razlog tukaj....se pa strinjam s Cosmo, da med vama (ti in prvi) nekaj ni ok. oz ti nekaj manjka, sicer se ta zaljubljenost nebi zgodila...ker bi pri prvem vse imela...kar tvoj srček potrebuje in zato ne bi iskala MR. 2.Očitno pa ta mr.2 nekaj ima kar ti manjka pri mr.1.Razmisli...res se spusti v sebe brez olepševanja...samo čustva...in boš verjetno našla odgovor... Srečno, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 No prav, zagotovo prvi nima vsega, kar bi si jaz želela, vendar zagotovo tudi drugi nima vsega. To enostavno ni možno. Vedno bo nekaj dobrega in nekaj slabega in vedno bo nekaj manjkalo. To pač tako je v življenju. In naj mi nihče ne govori, da ima nekoga, ki je popoln.Čebulica... glej.. Popolnost ? Beseda, ki po eni strani označuje nekaj nedosegljivega, po drugi strani pa nekaj česar si ja z enostavno ne želim. Zakaj? Ker "popoln" moški ti v vsem ustreže, ti v vsem da prav, te nenehno razvaja, te ima blazno rad,... Skratka, tak naj bi menda bil "popoln" moški ... Hja, mislim, da si ga ne želim. Je pa to popolnoma subjektivna ocena. Si zaljubljen do nezavesti ... jasno, da je zate tvoj partner popoln.. Tvoja dilema ? A sploh je dilema ? Do tega ponavadi prihaja , ko nekaj manjka v neki zvezi.. .. tak ti je .. Da neka zveza uspe je pa mnogo prilagajanja.. z obeh strani. In če to spelješ .. Če se pa samo eden podreja, potem to ni ravno "neka veza".. Nekaj te sigurno vleče k tvojemu "drugemu".. , je to njegova pozornost, je to , da te nenehho zasipava s pozornostjo, je to , da te posluša, ti da prav , je to materialna sigurnost.. ? Nekaj je.. Imeti dva človeka rad ? Možno, čisto možno.. In vsakemu se je težko odpovedati. Praviš, da si s prvim že v daljši vezi, drugi ti je šele "uletel".. Hja, nasvetov ti ne morem dati.. jaz sem za druge vedno bolj "pametna", kot sama zase ... Jaz bi rekla... probaj, sicer le kaj? Saj si tako in tako že na nek način vpletena. Je pa res, da čimprej razčisti zadeve. Ni prijetno sedeti na dveh stolčkih.. Trpi ena in druga stran. Ampak, pri tebi se mi zdi , da si še mlada.., življenje je pa tako kratko, tako nepredvidljivo... izkoristi ga, na najboljši način pa lep pozdravček.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.