Skoči na vsebino

Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega

chebula

Recommended Posts

• Komentarji 493
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Točno tako Ksenia. Pomembno je kaj mi sami čutimo. Tudi jaz sem prepričana, da lahko zaljubimo večkrat, da lahko večkrat ljubimo, tudi več oseb hkrati...kaj storiti? Prepustiti se tem občutkom. Sicer na koncu sami izberemo...kako in na kakšen način smo z nekom :

* ga ljubimo in smo z njim

* ga ljubimo in nismo z njim

* ga ljubimo dokler nas ne mine......

* ga ne ljubimo pa smo z njim

Tudi jaz bluzim...samo tako je.....važ x:Ix no je pri vsem, da nikogar ne prizadanem Namenoma x:Ix :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

da ga maš tako rad, da mu postiš svobodo...da če ni srečen s tabo, da mu daš možnost, da je srečen z nekom drugim...

To je v teoriji lažje. Tudi jaz sem nekomu (zelo, zelo težko) pustila, da gre po svoje. Problem je nastal, ko je šel po svoje in ugotovil, da je bil srečen. Ampak po taki toči je res prepozno zvoniti. Ko bi se vsaj moje veze končale tako, da bi bilo enostavno konec in pika.

Zdaj vem, da ljubim. Tudi mislim, da nobenega prej nisem resnično ljubila, ker tako kot čutim zdaj, nisem nikoli. Vedno sem po nekaj časa delala določeno distanco, tukaj se pa samo prepuščam. Prvič v življenju se tudi z nekom vidim do konca življenja. Tudi če je samo to, tudi če temu ne bo tako, je to zame že čustveni napredek.

Veliko sem se naučila tudi o kompromisih. Tokrat jih želim delat, želim da je obema prav, poslušava se. Ponavadi sem trmarila po svoje. Pa prvič zaupam. Resnično zaupam. Vse to čutim, da je obojestransko. Si niti ne predstavljam, da bi se tokrat opekla. Še zdaj včasih pomislim, da bi bilo mogoče racionalno narediti eno manjšo razdaljo, ampak ko ga vidim, čutim, poslušam...ne morem. To je to. Če pa ne bo enkrat več, se bom pa s tem spopadala potem. Bom pa spet stara Michelle, ki si da nalašč toliko dela, da se ne vidi ven. Je*i ga xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

in kaj sploh pomeni ljubiti nekoga? res ljubiti?

Jaz tudi tega nisem razumela prej. Moja razlaga je, da svojega ljubim, ker nimam potrebe po kakem drugem partnerju. Ne čutim potrebe po iskanju česa novega in nikoli ga ne bi zamenjala za koga drugega. Moj fant ni najlepši, ni najpametnejši, ni najbolj premožen moški v Sloveniji. Ni naj, naj, pa kljub temu je zame najboljši. V srednji šoli sem bila obsedeno zaljubljena v nekega fanta in če ga danes srečam, nimam potrebe po njem in si ne želim njegove pozornosti. Kljub temu, da je vizualno privlačnejši od mojga partnerja. Zakaj je prišlo do te spremembe? Po moje ker svojga fanta ljubim.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Jaz tudi tega nisem razumela prej. Moja razlaga je, da svojega ljubim, ker nimam potrebe po kakem drugem partnerju. Ne čutim potrebe po iskanju česa novega in nikoli ga ne bi zamenjala za koga drugega. Moj fant ni najlepši, ni najpametnejši, ni najbolj premožen moški v Sloveniji. Ni naj, naj, pa kljub temu je zame najboljši. V srednji šoli sem bila obsedeno zaljubljena v nekega fanta in če ga danes srečam, nimam potrebe po njem in si ne želim njegove pozornosti. Kljub temu, da je vizualno privlačnejši od mojga partnerja. Zakaj je prišlo do te spremembe? Po moje ker svojga fanta ljubim.

ti se kar tolaž x:Dx x:Dx x:Dx

sicer je pa kompromis del življenja x:px x;)x

P.S: mal se igram sam... x:px xDDx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:8): kuga, zelo narobe

inkvizitor pa zaljubljen

zelo narobe :o|o:

xsmx ....no, zdej veš, zakaj je do inkvizicije sploh prišlo......ker so se tipi bali zaljubit in bit zaljubljeni....pa še cerkev jim je to preprečevala....pol se pa stvari takole izrodijo....v inkvizicijo...... :vragec: :xx!: :vragec: .........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Nimbus kaj pa ti praviš na koje vprašanje?

Ha x?x Nicht verstehen xcivx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

in kaj sploh pomeni ljubiti nekoga? res ljubiti?

Najbrž pomeni tudi nekaj žtvovanja, na primer odločitev, da bosta skupaj v dobrem in slabom in premagala skušnjave iz naslova te teme.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Najbrž pomeni tudi nekaj žtvovanja, na primer odločitev, da bosta skupaj v dobrem in slabom in premagala skušnjave iz naslova te teme.

x?x x?x x?x

Sprašujem se kje je meja, kako vedeti .... kdaj ljubezen pomeni potruditi se za skupno življenje in kdaj ljubezen pomeni pustiti da gre ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest mačona

Za zamisliti se je.

Meni se je zgodilo. Naredila veliko napako, ker sem si želela vznemirjena, novih izkušenj in ker nisem zdržala v edini resni zvezi, ki sem jo kdaj s kom imela. Ker sem raje bežala od pogovora in reševanja problemov ... In začela iskati grozne majhne napake na partnerju, ki jih moški, s katerimi sem se potem spuščala v karkoli že,"niso imeli". xrolleyesx Plus tega sem bila rosno mlada, ko sva začela hoditi.

Zdaj me to tepe.

Ampak mogoče še obstaja šansa. Nisem čisto prepričana, kaj si želim, ampak srce ve, kje je doma. x;)x Ampak kdo ve, mogoče je zame bolje, da sem sama. Pač je tako, da v parterstvu želim deliti vse, dati vse. In le redkokdo me lahko razume. Ne prilagajam se. Ne bom se. Ne morem se!

Prva ljubezen nikoli ne zbledi. Dala ji bova drugo šanso. Oba velika individualista in obenem pretirano čustvena, hočeva dati vse.

Vseeno je pa obema koristilo, da sva šla narazen, "sprobala še kaj drugega", prišla do določenih spoznanj.

Za zamisliti se je.

Meni se je zgodilo. Naredila veliko napako, ker sem si želela vznemirjena, novih izkušenj in ker nisem zdržala v edini resni zvezi, ki sem jo kdaj s kom imela. Ker sem raje bežala od pogovora in reševanja problemov ... In začela iskati grozne majhne napake na partnerju, ki jih moški, s katerimi sem se potem spuščala v karkoli že,"niso imeli". xrolleyesx Plus tega sem bila rosno mlada, ko sva začela hoditi.

Zdaj me to tepe.

Ampak mogoče še obstaja šansa. Nisem čisto prepričana, kaj si želim, ampak srce ve, kje je doma. x;)x Ampak kdo ve, mogoče je zame bolje, da sem sama. Pač je tako, da v parterstvu želim deliti vse, dati vse. In le redkokdo me lahko razume. Ne prilagajam se. Ne bom se. Ne morem se!

Prva ljubezen nikoli ne zbledi. Dala ji bova drugo šanso. Oba velika individualista in obenem pretirano čustvena, hočeva dati vse.

Vseeno je pa obema koristilo, da sva šla narazen, "sprobala še kaj drugega", prišla do določenih spoznanj.

a to misliš, da bi šla zdej staro juho pogrevat x?x

Fernando Pessoa

ti se kar tolaž x:Dx x:Dx x:Dx

sicer je pa kompromis del življenja x:px x;)x

P.S: mal se igram sam... x:px xDDx

Nimam se kaj tolažit. Moj je THE BEST in ga ne bi zamenjala za nikakršn miks Donald Trampa, Brad Pitta in Prešerna. To kar imam je redkost in tega se zavedam.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Nimam se kaj tolažit. Moj je THE BEST in ga ne bi zamenjala za nikakršn miks Donald Trampa, Brad Pitta in Prešerna. To kar imam je redkost in tega se zavedam.

Frizura od Donalda, jetra od Prešerna, samo od Pitta ne vem kaj bi zraven dal. Si mi dala idejo. Build your own partner...prihodnost genske tehnologije. xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

po moje ti glava na tale tvoj *sprašujem* ne bo odgovorila. gre dejansko za to, da čutiš

Ampak težko je dejansko narediti takšen rez v življenju, če si z nekom na primer 10 let. Ne vem koliko poguma je dejansko potrebnega. Ogromno očitno. xrolleyesx Po sebi vem.

Sleep, angels will watch over you

And soon beautiful dreams will come true

Can you feel spirits embracing your soul

So dream while secrets of darkness unfold

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...