chebula 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 sstane: Praske bodo, to je jasno. Obrnem se pa lahko tudi tako, da bom imela oba od zadaj. Ta možnost me ta trenutek še najbolj privlači. sončk: A res misliš, da je možno, da si z nekom skupaj do konca življenja, in ti prav nič ne manjka? Da imaš pri njem čisto vse, kar tvoj srček potrebuje? Jaz mislim, da to ni možno. Vedno nekaj manjka (morda samo neka malenkost), samo ljudje tega ne priznajo, niti sami sebi ne. Trubica: Obstaja pa seveda še četrta možnost, o kateri še nismo govorili, pa je boljše, da niti ne govorimo: da se ne odpovem nobenemu. Jaz bi morda temu lahko rekla, da izkoristim življenje na najboljši način. Ampak kaj sploh to je, najboljši način? A ga ti izkoriščaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 In če mu res toliko pomenim, potem se je vredno žrtvovati, mar ne?Daj, preberi še enkrat, kaj si napisala.. Zdej boš pa nekaj barantala...kolk komu pomeniš..in se po tem odločala je pač tako v lajfu...da čez čas...res ne moreš pričakovati, da bo tvoj dragi z napetim zanimanjem poslušal vsako modrost, ki jo boš izrekla..in da je nekaj novega...bolj vznemirljivo...kot tisto, kar že dobro poznaš...Tudi njemu se lahko zgodi...da ga bo kakšna bejba...pogledala drugače kot ti.. Predvsem bi rada vedela...koliko časa si skupaj z No.1..in koliko časa poznaš No.2...pa še koliko v resnici...si bila skupaj z No.2...ker če so to sam kakšna kratkotrajna skrita srečanja...po tem pač ne moreš soditi...ker je to vznemirljivo že samo po sebi...in ni nujno, da je No.2...res tako zanimiv... Kakorkoli...sem precej podobnega mišljenja kot Sokrates... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ah...meni je to že pa ta tema...Čebula, barantaš, kot da bi čevlje kupovala...make up your mind... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Uf tudi Pujsa bila v podobni situaciji. Bila z možem, ga imela rada, potem pa se pojavi moški, ki mi je postal všeč. Zatreskala sem se vanj. Jaz nisem podvomila, take ornk odločitve vedno naredim spontano, sledim sebi. Povedala možu, da pač z njim ne morem biti, ker sem zaljubljena v drugega in da pakiram. Pa mi ni verjel, spokam in grem... Z drugim nikoli nisva prišla skupaj. je bil namreč vezan, jaz pa nekak ne bi bila v orkestru in sem mu to tudi povedala. Sva se dosti klicala in pogovarjala ure in ure, nisva pa nikoli v nobenem smislu bila par. Medtem je mož rekel,da me ima rad, da si želi biti z menoj, če se ne bi usedla, pogovorila in poskusila še enkrat. Ker je bilo v najinem odnosu kup stvari narobe in sva prišla do točke, ko emni nekak ni zneslo, sem se seveda tudi na novo zaljubila - to se zgodi samo, če zadeve ne štimajo, ali če karkoli pogrešaš. Dogovorila sva se, da si vzamem nekaj časa zase, da se spravim v red, razmislim kaj želim in rabim, kaj me moti, pa potem predebatirava vse skupaj. Nikoli mi ni bilo še za nič žal, za tole pa še najmanj. Se mi zdi, da sem fair povedala, da sem zaljubljena, da nekak ni pošteno z nekom deliti življenje in glumiti neka čustva, po drugi strani pa biti zaljubljen v drugega. Jaz partnerstvo gledam kot znamenje zrelosti človeka, tam se pokaže kakšen je kdo in če imaš nekoga resnično rad, mu poveš, kaj se s teboj dogaja, ne pa da preračunavaš kok ima kdo koga rad, pa kdo bo trpel, če narediš to in to. Če bo trpel prvi ali drugi so njune odločitve, nihče ne more tega za drugega vedeti . Evo tole je moja izkušnja, ti pa sledi sebi, naredi tako kot čutiš, da je zate prav, kajti ti imaš samo svoje življenje, tvoj fant in simpatija imata pa vsak svoje življenje in svoje lekcije :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ja, jaz sem mu tudi povedala...se mi je zdelo prav, zaradi sebe, zaradi njega...ker je šele potem lahko sledil odkrit pogovor...pa odločitev potem res ni bila težka Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Saj pravim, vsak je svojega telesa gospodar, razen moških Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 sončk: A res misliš, da je možno, da si z nekom skupaj do konca življenja, in ti prav nič ne manjka? Da imaš pri njem čisto vse, kar tvoj srček potrebuje? Jaz mislim, da to ni možno. Vedno nekaj manjka (morda samo neka malenkost), samo ljudje tega ne priznajo, niti sami sebi ne.Jaz bi rekla, da tale praznina zeva v tebi in je ne boš mogla zapolniti z nobenim moškim, ne z prvim, ne drugim, ne tretjim. Delaj na sebi. Če boš šla z drugim, se boš ponovno srečala z tem občutkom, čez nekaj časa. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Točno to isto tudi jaz mislim. Moja zgodba se je odvijala še preden sem ugotovila kaj vse vlačim s seboj iz otroštva in da zadeve, ki jih pogrešam v sebi iščem v drugih. Ko se naučiš imeti rad, osrečevati, ceniti in vzpodbujati, je partner prijeten del življenja, ne postaviš se v odvisnost od njega, lahko enostavno uživaš v lepih trenutkih, priložnosti pa daješ skupaj skozi z notranjim mirom v sebi. Na tak način se izogneš iskati zadeve v drugih . Cosmica . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Točno to isto tudi jaz mislim. Moja zgodba se je odvijala še preden sem ugotovila kaj vse vlačim s seboj iz otroštva in da zadeve, ki jih pogrešam v sebi iščem v drugih. Ko se naučiš imeti rad, osrečevati, ceniti in vzpodbujati, je partner prijeten del življenja, ne postaviš se v odvisnost od njega, lahko enostavno uživaš v lepih trenutkih, priložnosti pa daješ skupaj skozi z notranjim mirom v sebi. Na tak način se izogneš iskati zadeve v drugih . Cosmica . Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chebula 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Astra: S prvim sem skupaj že veliko let, drugega pa tudi poznam že dlje kot le nekaj mesecev. Ampak vprašanje zame sploh ni to, ali je drugi pravi ali ne. Vprašanje je, kako se je to lahko zgodilo in zakaj se je? In ali se lahko spet kdaj zgodi? Ampak odgovor na to sem že dobila. Večinoma ste mnenja, da je pri nama nekaj narobe. Pa mi dovolite, da napišem svoje mnenje v prispodobi. Recimo, da imaš eno staro hišo, ki ti je všeč, je tvoja, pomeni ti nekaj prav posebnega, zaradi vsega, kar ti je dala v življenju. Vanjo si že vložil veliko časa, energije, truda. Predstavlja ti to, kar pričakuješ in veš, da boš v njej lahko živel do konca. Samo dodelati jo je še treba, kaj zakrpati, kaj dozidati, kaj porušiti, kaj pospraviti, … Imaš sredstva, da vse to narediš, vendar se ti ponuja tudi možnost, da jo porušiš in zgradiš povsem novo in veš, da bi ti lahko bila všeč tudi katera nova. Vendar: ali bi ti ta lahko kdaj nudila vse to, kar ti nudi ta? Ali ni morda več vredno, da vložiš malo več truda, energije časa, morda tudi pretočiš poleg kakšno solzo, vendar si na koncu zato veliko bogatejši? Zakaj pa imajo potem starine toliko večjo vrednost od novih stvari? In zakaj jih ljudje ohranjajo in obnavljajo in jim toliko pomenijo? V njih je skritega nekaj več, nekaj, kar vsak ne vidi. Nekaj, česar v novi hiši ni in bo morda šele čez mnogo let, ko mene več ne bo. No, ta spis pa je verjetno še najboljši odgovor na mojo dilemo. In, majica, nikar mi ne govori, da človek ni hiša. Res ni, ampak odnos je treba prav tako zgraditi kot hišo in verjemi, da je hišo lažje zgraditi. Ja, cosma, prav to bom poskusila narediti, zapolniti tisto praznino v sebi. Pa ne z moškim. Samo še ugotoviti moram, kaj pravzaprav manjka v tej praznini. Se pa bojim, da to ne bo tako enostavna naloga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 In, majica, nikar mi ne govori, da človek ni hiša. Res ni, ampak odnos je treba prav tako zgraditi kot hišo in verjemi, da je hišo lažje zgraditi. Kako...kdaj sem pa to napisala...nič ne vem o tem... Rekla sem, da se zberi...meni že to diši po zajebanciji...ali pa imaš res tolk dela sama s sabo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Osebna rast, težka a vredna! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Je pa najboljša investicija, ker te niti prvi niti drugi ne moreta osrečiti, osrečiš lahko samo sama sebe. Glede na tvoj spis se sprašujem, če ti mogoče odločitve ne blokira tudi strah pred spremembo. Ker ta staro hišco le nekak poznaš, tut če je mal za popravt, ti je vseeno domača in znana. Glej, jaz osebno nisem nič preračunavala. Že celo življenje živim z mislijo, da bom počela stvari tako kot jaz čutim, da je pravilno - čutim, ne pretehtavam. Ne ravnam se po sorodnikih in po sosedih. Poslušam sebe, ker je življenje moje - vsi užitki in priložnosti in pravico in dolžnost imam narediti iz njega nekaj najlepšega. Da boš s prvim do konca življenja, kako pa to veš? Kaj če boš ti vmes kaj drugega začutila, kaj če bo partner kaj drugega želel? A njegova čustva so pa kar za vekomaj zabetonirana? Ko začneš razmišljati, mislim,da to ni to, kajti če bi bilo, ne bi imela takih misli in želja. Naredi tako kot si želiš ti, da ne boš razmišljala čez čas, bogve kako bi bilo, če bi takrat..., ker tega itak nikoli ne veš. Vseh možnih scenarijev si tudi ne moreš splesti v glavi, ker ima življenje bogato domišljijo. Poslušaj sebe, to je najboljši kriterij, kajti s potlačenimi čustvi tudi nisi ne vem kakšen krasen partner in sigurno ne boš dala v takem primeru partnerju tega, kar bi mu lahko. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 hehetuja izkushnjato je prblizhn tko, kokr de ti en pove, kaj je ucheri jedu za kosiu....ti si pa od tega sit 666 zlomkou......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 hehetuja izkushnjato je prblizhn tko, kokr de ti en pove, kaj je ucheri jedu za kosiu....ti si pa od tega sit 666 zlomkou......tralalaZlomkič, priznaj da je dosti ceneje, kot da si kupiš svoje kosilo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 predvidevam, da si mela v mislih tuje klobase 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ampak vprašanje zame sploh ni to, ali je drugi pravi ali ne. Vprašanje je, kako se je to lahko zgodilo in zakaj se je? In ali se lahko spet kdaj zgodi? Ampak odgovor na to sem že dobila. Večinoma ste mnenja, da je pri nama nekaj narobe. Torej Čebulica , mislim da je osnovno vprašanje kateri je pravi Ker.. bodi prepričana, take zadeve se v življenju dogajajo, samo da si nekateri te "posladke" vzamejo, drugi si jih ne upajo :xx!: , tretji pa ob tem delajo pizdarije ... Torej, če ti uspe imeti oba , če te oba izpolnjujeta ... če si ti zadovoljna , kar močno dvomim ,.. potem kar tako naprej... Ampak, hišica iz kart se bo kmalu sesula.. verjemi mi. In ti pač ob tem ne boš srečna. Janja .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 mogoche bo mela pa srecho, k bo spoznala med sabo oba tipa, pa si bosta vshech.....in srechno bodo se dol dajali do konca svojih dni 666 zlomkou....tralalasicer pa che si s porocheno babo glih tko na nek nachin yhvish v trikotniku Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Po mojem kaka pravljica za odrasle Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 nemam pa znanca....k se mu je to zgodil pr njegovi zheni....sta si bla y njenim ljubimcom zhe na prvi pogled ushech....ydej pa lepo trikotnik zhe 7 let furajo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Odlično, obstajajo pa tudi kakšni drugi večkotniki , malo svinjska Pujsa dons , šok navsezgodaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 recimo zhidouska zvezda 666 zlomkou je od hudicha Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Zanima me, kaj mislite, da bi moral narediti, ko ljubiš eno osebo, s katero si že dolgo skupaj, se dobro razumeta in želita ostati skupaj, vendar se ti zaljubiš v nekoga drugega. Ali naj potlačiš ta čustva (češ: bodo že minila) in greš naprej ali naj prekineš zvezo?TO NI MOGOCE! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.