pokowc 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 .počakaš, da te mine in si prevajaš miselne romane v glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 sam, da so nekateri na to čakali celo življenje, pa jim še vedno ni uspelo ....ni recepta Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 da se posvetiš sebi v samoti in zadevo v vsakem primeru sprejmeš na tak način, da nad sabo ne boš delala nasilja. Ja, tudi če se vrneš v prvo razmerje, se ne smeš vrniti v prvotne razmere, kajti le te so te pripeljale do sedanjega stanja iz katerega si poiskala nekakšno možnost "pobega". Če se odločiš za prvega, morata zagotovo malo preurediti medsebojne odnose. Seveda pa je predpogoj, da prvemu vse poveš! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 najbrž se ni nihče vprašal kaj pa če se zaljubiš v nekoga tretjega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ali zakaj se sploh zaljubiš................. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 .zato, da izraziš os.nagon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ali zakaj se sploh zaljubiš.................ti ne vem več mi že dolgo ni uspelo.... (dolgo pomeni mesec dva) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 .zato, da izraziš os.nagon a to je to :o|o: .....uf, nagoni ....zakaj pol delamo cirkus iz tega....pa te prime, pa te mine,,, pa tko naprej nino, a že dva meseca ...........hudooooooo....saj bo bolš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 zato,ker se ne odvija po naših˝ nagonih, ker ni indentitete enakosti..( je zlo redko in v večini ni stalno..) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 po cigavih nagonih pa ce ne po nasih??? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ali zakaj se sploh zaljubiš.................ti ne vem več mi že dolgo ni uspelo.... (dolgo pomeni mesec dva) otroček... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 po cigavih nagonih pa ce ne po nasih??? o kapica ikonca lepa, se kej napis, ce hocs Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Luštna ikonca Kapice, res. Niso samo rdeče kapice fejst! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ne vem.. ampak taka vprasanja so meni tako cudna.. Zakaj je to sploh vprasanje? V cem je problem?Zakaj smo se tako blesavo organizirali, da imamo zdaj tezave? Ni problem v tem, da si z enim in se zaljubis v drugega, problem je v tej omejeni organizaciji in ideologiji o druzinah in ljubosumnosti, posesivnosti.. skratka.. ne vem zakaj te partner tako sovrazi, da bi bil prizadet, ce bi mu povedala, da si zaljubljena se v drugega. Cemu sploh biti v partnerstvu, ce pa itak partner, ki naj bi bil nas najboljsi prijatelj, vse izve zadnji? To brez tezav poves vesoljni sloveniji na foromu.. pod pogojem da to tvoj partner ne bere.. ne mores pa povedati njemu. Torej smo mi vsi s teboj bolj intimni, kot on.. torej bolj oddaljen kot je clovek.. vec mu zaupamo!Ampak vecina bo to zanikala.. ker pomemben je samo seks.. S seksom se meri intimnost. Ampak, z nekom ki mu vse zaupas, ne mores seksat, ker tisti te zacne sovraziti. Ce mu vse zaupas, bo ugotovil, da nisi narejana cisto po njegovih halucinacijah in to je dovolj velik razlog, da te zacne sovraziti ali pa vsaj spreminjati. Cudno je to.. ejj.. A ne bi ze pocasi nehali s temi norstmi?? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Zanima me, kaj mislite, da bi moral narediti, ko ljubiš eno osebo, s katero si že dolgo skupaj, se dobro razumeta in želita ostati skupaj, vendar se ti zaljubiš v nekoga drugega. Ali naj potlačiš ta čustva (češ: bodo že minila) in greš naprej ali naj prekineš zvezo?Zivjo!Nisem sla brati vseh postov, morda je kdo ze povedal kaj podobnega kot bom jaz. Nikakor ne moremo posplositi, saj je vsaka situacija totalno individualna... Tako ti zgolj takole, takorekoc iz rokava, na to vprasanje ne moremo odgovoriti.Torej, pomembno je, kaksno zvezo 'v absolutnem' imas...Ce pri sebi notranje nekako ves, da to ni to, se 'tehtnica' nagne bolj na to stran, da 'zagrabis', gres, skocis, v novi val - in tako 'poslusas srce'.Ce pa nisi ziher in gre samo za simpatijo, naklonjenost, pa preprosto lahko 'pocakas da mine', a ne tako, da to v sebi potlacis.Gre za tvoja custva in pravico imas malo se ukvarjat s tem v svoji notranjosti; nesmiselno bi se bilo takoj ob vsakem pogledu nekoga, ki ti je vsec ali ki imata kompatibilno kemijo (kar je lahko trenutne oz. zelo kratkotrajne narave), 'zaupati' svojemu ljubljenemu v smislu, vse si poveva, vsec mi je nekdo drug oz. celo, zaljubljena sem ali ljubim nekoga drugega.Pa saj tudi se v sebi ne ves - saj je dejansko laz reci - LJUBIM nekoga drugega, saj se ne ves pri sebi, kaj tocno cutis, zaenkrat ti je nekaj privlacno... to bo raslo, se v nekaj oblikovalo, ali pa zvodenelo in ti morda kasneje ne bo jasno, kako ti je bil ta clovek sploh lahko vsec.Najveckrat je tako, da si zenske, ki grejo v to, zaradi tega totalno zafrknejo lajf (Meg Ryan od znanih) in bi dale vse, da bi se lahko vrnile k prejsnjemu tipu.Tiste, ki pa 'pocakajo, da mine', pa so v prestevilnih primerih zadovoljne, da se niso brezglavo vrgle v vodo na glavo, ker imajo totalno rajsi potem svojega tipa in ob morebitni naslednji podobni situaciji ne bodo nikoli vec pomisljale oz. zdaj vejo, da ni vsaka privlacnost tudi usodna ljubezen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chebula 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 Moje mnenje je tako, da v vsaki zvezi nekaj manjka. Popolnih stvari po mojem mnenju enostavno NI ! In zato mi nehajte govoriti, da je problem v tem, da pri nama nekaj manjka. Tudi pri vsakem od vas nekaj manjka. To pač tako je in vedno bo tako. Jaz na to sploh ne gledam s takega stališča, ali sploh kaj manjka. Raje skušam opaziti stvari, ki so, in od njih sprejemati tiste, ki so zame dobre. Nimam ustvarjenih zamisli, kaj vse bi moralo bit, zato tudi ne morem reči, ali kaj manjka. Pa tudi če odmislimo to dejstvo, po mojem je možno, da tudi če nič ne manjka in nič ni dolgočasno, se pač lahko zgodi, da ti postane všeč nekdo drug. Poleg tega se meni zdi zelo velika razlika med ljubeznijo in zaljubljenostjo. Lahko da pri nekom to dvoje sovpada, pri nekom se lahko povsem izključuje. Seveda lahko oboje hkrati čutiš do ene osebe, vprašanje pa je, ali lahko čutiš hkrati oboje do dveh različnih oseb. In da se razumemo: ne sedim na dve stolih, kot ste se nekateri izrazili. Sedim na enem, drugi pa se morda ponuja, a zaenkrat ga samo gledam. A sem zaradi tega zdaj slab človek? Zdi se mi, da nisem nič slabega naredila. Saj, morda bi pa morala hodit po svetu s pogledom uprtim v tla, da ne bi videla nobenga okrog sebe ?? mushi, jaz pa s fantom, ki je sposoben povedati kaj takega, da "pa da je njemu važno da ima babo za f... ", sploh nikoli ne bila skupaj. In upam, da je tudi tebe izučilo. Meni se pravzaprav to vse skupaj zdi kot ena preizkušnja, ki je pravzaprav dobra, ker potem, ko bo mimo, bo najin odnos še trdnejši, saj bom spoznala, da si res želim to, kar imam in ne kaj drugega ali koga drugega. Se kdo strinja z mano? Tjazy, vesela sem, da si povedal/a nekaj resnic, ki jih do zdaj še noben ni. Res bi morali začeti gledati na te stvari malo drugače. Narobe je, da rečemo: IMAM punco/fanta. Vsak lahko ima samo sebe in ne more posedovati nobenega drugega, prav to pa večina želi. Morali bi samo sprejemati, kar dobimo in dajati, kar si želimo, ne pa smatrati, da je nekdo naša last. Pa tudi to se strunjam s tabo, da je narobe, da imamo izoblikovane neke predstave o idealnih partnerjih, potem pa če ta resničen ne ustreza našim predstavam, ga skušamo spremeniti. Marsa, točno to mislim tudi jaz. Do besede enako! In v tem pogledu sem vesela, da se mi to dogaja, ker mislim, da je koristno v vsakem primeru. Če bom ugotovila, da se s sedanjim ne ujemava in ga bom pustila, potem je skrajni čas, da to ugotovim. Če pa bom spoznala, da si želim biti z njim, pa bo po mojem potem najin odnos samo še boljši. Torej, kakor koli je stvar boleča, je pa ena koristna izkušnja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Če se zaljubiš je najbolje, da si glavo, kot noj, zarineš v pesek in počakaš da te mine Zraven lahko poješ: "Save your souls!" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chebula 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 To bi res bila najlažja rešitev. Samo še pesek moram nabavit. Recept je pa dober! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Zanima me, kaj mislite, da bi moral narediti, ko ljubiš eno osebo, s katero si že dolgo skupaj, se dobro razumeta in želita ostati skupaj, vendar se ti zaljubiš v nekoga drugega. Ali naj potlačiš ta čustva (češ: bodo že minila) in greš naprej ali naj prekineš zvezo?To je bilo vprašanje,sledili pa so pač različni odgovori.Lepo,da imaš svoje mnenje.Iz tvojega vprašanja pa je bilo razvidno,da ga še nimaš,drugače ne bi spraševala nas.In lepo,da si med tem časom uspela očitno kar razčistiti pri sebi.Pa veliko sreče ti želim Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chebula 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 Zanima me, kaj mislite, da bi moral narediti, ko ljubiš eno osebo, s katero si že dolgo skupaj, se dobro razumeta in želita ostati skupaj, vendar se ti zaljubiš v nekoga drugega. Ali naj potlačiš ta čustva (češ: bodo že minila) in greš naprej ali naj prekineš zvezo?To je bilo vprašanje,sledili pa so pač različni odgovori.Lepo,da imaš svoje mnenje.Iz tvojega vprašanja pa je bilo razvidno,da ga še nimaš,drugače ne bi spraševala nas.In lepo,da si med tem časom uspela očitno kar razčistiti pri sebi.Pa veliko sreče ti želim Jaz imam vedno neko mnenje, razen če stvari ne poznam. Torej sem tudi na začetku imela mnenje. Res pa je, da je mnenje v tem času dozorevalo in se nadgrajevalo. Ne morem reči, da se je spremenilo, ker sem še vedno istega stališča, kakšne detajle sem pa morda res lepo razčistila sama s sabo in pri tem ste mi seveda vsi v veliko pomoč. Ampak jaz sem tudi pri drugih stvareh taka, da vedno poslušam druge. Sicer ostajam pri svojem stališču, razen nekaj izjem, ko me kdo z argumenti uspe prepričati. Sem mnenja, da je vedno dobro poslušati, veliko bolje kot govoriti. Ko prisluhneš, se lahko zelo veliko naučiš. Seveda ni treba vsega verjeti, vendar hitro se da ugotoviti, koga je vredno zares poslušati. Morda pa je še kdo razen mene ob tej temi uspel kaj razčistit pri sebi. Potem je razprava še toliko bolj vredna. Jaz bom vsekakor na koncu poslušala edino sebe, razmišljamo pa lahko tudi skupaj. Hvala, tudi jaz želim tebi veliko sreče in seveda tudi vsem ostalim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Seveda, saj mnenje si oblikujemo tudi sproti, tudi ko pisemo, saj nenazadnje morda pisemo ravno zaradi tega...Ko so nekaj se misli, nimajo oblike, ni se postavljeno nikjer, ko pa to ubesedis, hoces noces dobi neko obliko ali celo tezo...Ni nujno, da imamo ne vem kaksne probleme ali da smo dvolicni ali da smo razsuti, ornk razdvojeni, ce o necem malo razmisljamo, pa cetudi smo sami na tem, morda pri sebi malo analiziramo, na nek nacin meditiramo, urejamo misli, pravzaprav delamo nekaksno bilanco....Vcasih se sele sproti izoblikuje, kaj konkretno si pravzaprav o neki zadevi, temi mislimo. Tako da ni nujno, da si v tezkih dvomih, dilemah, ce si toliko odprt in iskren do sebe, da si si konec koncev upal to tudi ubesedit.Ne samo zato, ker si se s tem morebiti razkril nekemu nepoznanemu folku, pac pa ker tudi sam pri sebi prvic sploh imas moznost videti sebe v tej situaciji, ker beres, kar si napisal...Kot pismo, ki ga nikoli nisi ali ne bos poslal, ti je pa vseeno pisati ga pomagalo, da si pri sebi postavil nekatere zadeve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 po cigavih nagonih pa ce ne po nasih??? o kapica ikonca lepa, se kej napis, ce hocs tnx (je kriv El Nino, k me je tk obrezu ) sj pisem... najveckrat se mi zdi da se na tem forumu kr sama seb se pa strinjam z marso k je napisala, da pisanje pomaga.. men fulllll!! ceprav se mi zdi, da velikrat vse kr tk v luftu obvisi... To pa tud zdej ne spada tle notr v to temo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ali zakaj se sploh zaljubiš.................ti ne vem več mi že dolgo ni uspelo.... (dolgo pomeni mesec dva) otroček... hja saj pol mi pa škorpijonke pravijo babyface... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ja če z nekom si in se zaljubiš v nekoga drugega to pomeni da ti ni več všeč...če z nekom si ti mora bit tista oseba najboljša,najlepša,skratka THE BEST...če ti je vsak tretji bol všeč nimaš več z njim kaj počet...če bi se meni to zgodilo bi svojmu tipu povedala da ga mam še zmeraj rada,samo ne več na tak način in s tem bi se zveza lepo končala...v zvezi moraš bit predvsem iskren Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.