Skoči na vsebino

Kaj storiti, če se zaljubiš v nekoga drugega

chebula

Recommended Posts

Ej Tjazy... mlatiš in mlatiš... pa mlatiš in mlatiš... pa... no, sej zdej že veš. Nekaj teoretično bluziš in se greš filozofa. Kaj ne znaš na kratko povedati svoje misli!?! Ti bi za Vojno in mir potreboval 10.000 strani (oprosti moji ciničnosti...). No, zakaj ti sploh pišem:

Ampak ziher si v resnici s taksnimi malenkostmi ne bi belil glave.. Ce bi zena imela zeljo po ljubimcu.. ali ce bi se zaljubila.. in ce bi tudi seksala je zame itak boljs, da z njo seksa kot moj prijatelj.. ne kot moj sovraznik. Sej koncno seksualno deliva isto osebo. Kako je mozno, da bi bil jezen na nekoga, ki ljubi isto osebo kot jaz? Kvecjemu mu lahko pripisem lastnosti dobrega ukusa.. se pravi enakega okusa..

Očitno te ljudje sploh ne berejo, če te pa že, potem pa ne s polnimi očmi... Najprej zabluziš kako je ljubezen egocentrična s čimer se seveda strinjam. Tudi usmiljenje, dobrota itd. je egocentrično. Ljudje smo sebična in egocentrična bitja. Vse delaš na tem, da bo manj bolelo in zadovoljujemo svoja občutja (hrana, sex, droge... itd.). Tudi, če darujem npr. denar, ga mogoče, ker se hočem oprati svojih grehov und so weiter und so weiter... O.K. egoistična ljubezen... Potem pa na koncu blekneš tisto, kar je citirano. Mislim... ti bi ljubil človeka, ki bi s polno paro rinil v tvojo ženo samo iz razloga, ker imata enak (beri: dober) okus. Logika pa taka. Sorry, ampak jaz tega ne štekam... Pusti teorijo in se postavi v položaj, ko imaš žensko femme fatale in misliš nanjo 24/7. In ti boš tipu čestital, ker ti jo je kresnu... sej imata vendarle enak okus... greva na pir. Skratka... kontradiktornosti na kupe in kupe.

Brezpogojna ljubezen? Kdo se hoče igrati Boga?

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 493
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se je mozn v eno is isto osebo veckrat zaljubit? z razlicnimi pavzami? v razlicnih okoliscinah? jaoooo k ne znam skomplicirat vprasanja  :o|o:  x:)x

He.. verjento bi bilo mozno, ce ne bi vedel, da je to ista oseba. Je pa to zelo dobro vprasanje..

Le zakaj se to ne dogaja pogosto? Mogoce zato, ker je zaljubljenost mamilo.. in cloveka vidis bolj ko n po svojih predstavah.. in ko to mine.. ga vidis malo bolj resnicnega.. in ker si ga ze enkrat videl resnicnega.. v umu ne vspodbudi vec teh idealov. Ista oseba je tezko se enkrat ideal, ki ga pogresas v SEBI.. neka druga.. pa brez tezav.. tudi ce totalno nepogojena s tvojo pogojenostjo.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Ej Tjazy... mlatiš in mlatiš... pa mlatiš in mlatiš... pa... no, sej zdej že veš. Nekaj teoretično bluziš in se greš filozofa. Kaj ne znaš na kratko povedati svoje misli!?! Ti bi za Vojno in mir potreboval 10.000 strani (oprosti moji ciničnosti...). No, zakaj ti sploh pišem:

Ampak ziher si v resnici s taksnimi malenkostmi ne bi belil glave.. Ce bi zena imela zeljo po ljubimcu.. ali ce bi se zaljubila.. in ce bi tudi seksala je zame itak boljs, da z njo seksa kot moj prijatelj.. ne kot moj sovraznik. Sej koncno seksualno deliva isto osebo. Kako je mozno, da bi bil jezen na nekoga, ki ljubi isto osebo kot jaz? Kvecjemu mu lahko pripisem lastnosti dobrega ukusa.. se pravi enakega okusa..

Očitno te ljudje sploh ne berejo, če te pa že, potem pa ne s polnimi očmi... Najprej zabluziš kako je ljubezen egocentrična s čimer se seveda strinjam. Tudi usmiljenje, dobrota itd. je egocentrično. Ljudje smo sebična in egocentrična bitja. Vse delaš na tem, da bo manj bolelo in zadovoljujemo svoja občutja (hrana, sex, droge... itd.). Tudi, če darujem npr. denar, ga mogoče, ker se hočem oprati svojih grehov und so weiter und so weiter... O.K. egoistična ljubezen... Potem pa na koncu blekneš tisto, kar je citirano. Mislim... ti bi ljubil človeka, ki bi s polno paro rinil v tvojo ženo samo iz razloga, ker imata enak (beri: dober) okus. Logika pa taka. Sorry, ampak jaz tega ne štekam... Pusti teorijo in se postavi v položaj, ko imaš žensko femme fatale in misliš nanjo 24/7. In ti boš tipu čestital, ker ti jo je kresnu... sej imata vendarle enak okus... greva na pir. Skratka... kontradiktornosti na kupe in kupe.

Brezpogojna ljubezen? Kdo se hoče igrati Boga?

Pozabil si citirat najpomebnejse.. in sicer tole..

"ehh.. brez veze.. / itak bo vecina razumela v cist drugo smer.. "

Pozabi na citirano.. to je bil hec primer samo.. To zate itak ni pomembno.

Nekoc bom nasel vzrok, zakaj ljudje tako radi sprasujemo avtorja, kako pa on to kar je napisal uspe udejaniti?! Hmm!? Mogoce ga bom zdaj..

Evo Tjazy, eden izmed vzrokov. Jaz se npr. z veliko tvojih misli strinjam, si pa ne predstavljam, da bi bila srečna s partnerjem, ki bi se ljubil tudi z drugimi osebami. Teoretično bi si še nekako znala pojasniti, da če nekoga resnično ljubiš, mu želiš najlepše in če si pač zaželi spolnosti s kom drugim, sprejmeš to zadevo, ker mu privoščiš najlepše.

Da bi pa jaz to prakticirala, si pa ne predstavljam. Sem napredovala, vse ostale zadeve sprejemam, ne očitam, ne poskušam spreminjati, pustim, da živi kot želi on. saj itak do česa drugega nimam pravice :o|o:

Kar se tiče pa spolne svobode, je pa prehud zalogaj zame, še nisem tam, mogoče bom kdaj, ali pa tudi ne. Kadar te jaz vprašam, kako ti živiš, te vprašam samo zato, ker mi je jasno, da vsi ostali tega ne počnejo, če že tule drugačne misli pišejo. Ti pa deluješ zelo prepričano in me enostavno zanima, če vsaj ti živiš na tak način in kako potem te zadeve v praksi izgledajo, moj namen ni negirati tvoje misli, oz. ti nekaj dokazovati, zanima me le, kako to zafunkcionira v praksi, če sploh, pa se mi zdi, da si ti od vseh nas na najboljši poti v to smer.

Pujs je pa drug ja, prejšnjega so mi skrili z interneta, tule sem jih pa v svinjski rilček, sem si kar shranila na disk x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

se je mozn v eno is isto osebo veckrat zaljubit? z razlicnimi pavzami? v razlicnih okoliscinah? jaoooo k ne znam skomplicirat vprasanja  :o|o:  x:)x

Jaz sem se, najprej prvič, potem se je nabralo preveč bolečine, žalosti in nezadovoljstva. V določenem obdobju nisem čutila ničesar, sovraštva ne, pa tudi ljubezni ne, še manj pa zaljubljenosti.

Ko sem se vzela v roke, določene zadeve v sebi preglodala, obdelala, pospravila vso svojo navlako, kamor spada, pa so se ponovno prižgale iskrice, ki še vedno svetijo x;)x .

Meni pa se zdi govorjenje o družbi brez odgovornosti do sočloveka mlatenje prazne slame!

Vsak človek se zaveda samega sebe šele preko drugega človeka, in že s tem ko sem, sem v soodnosu z drugim, če pa je to moj partner, s katerim sva se dogovorila za skupno življenje, toliko bolj. Govoriti o instituciji družbe, ki nas je prisilila v take odnose in kako bi morali to zavreči, je zame utopija podobna tisti kako bi morali biti vsi ljudje na svetu srečni, siti, oblečeni, kako bi moral biti svet pravičnejši, brez vojn, samo mir....toda potem to ne bi bilo zemeljsko življenje ampak življenje bogov, večna nirvana ali pa kar koli že...ljudje na zemlji se učimo in nismo popolni, obstajajo norme, vrednote...ki niso brezvezne. Tu govorimo kaj storiti, če se človek, ki je že v partnerski zvezi, zaljubi v drugega. kaj je sploh zaljubljenost?

Po mojem se zrel človek sploh ne zaljubi, kajti zrel človek ne potrebuje potrditve drugega, da je, zato tudi ne projicira na drugega in ne išče pri drugem božanske občutke, sam sebi je dovolj. ...

... da človek lahko naredi korak naprej, da stopi v bolj poglobljen odnos, ki zajema tudi zavedanje, da partner ni na svetu zato, da nas osreči. Te odgovornosti mu enostavno ne smemo naprtiti. Kvečjemu lahko obrnemo film, jaz sama imam odgovornost do partnerja, da spoštujem najine dogovore. ...

... Torej, če oseba lahko svoje življenje s partnerjem označi kot srečno, če imata podoben pogled na svet, če ji v bistvu nič ne manjka, pa se je zaljubila v drugega, je to le trik ega, ki se dolgočasi v zvezi dveh normalnih ljudi, kjer ni drame, kjer ni adrenalina, kjer ni več občudovan....na žalost je ego zahodnjakov našopan z mitom o romantični ljubezni, kjer vsi v svojem partnerju iščemo večno ekstazo, večno ljubezen...bla bla ...partner pa je le človek, tako kot vsak na tem svetu. Ljubezen pa je le ime za globlje razumevanje in sprejemanje dveh ljudi, takšnih, kakršna sta. Do tega pa se ne pride hitro in brez trpljenja ega, ki se mora včasih tudi prilagoditi ali celo podrediti nasprotni energiji. ...

Wow, tak post pa lahko napise samo zelo zrela in zavestna oseba, ki pa vse to pozna in ima torej veliko izkusenj...

:palec: :palec:

Sem si morala prav cas vzeti, da sploh vse preberem, pa da ne citiram vseh solat zdaj, potem sploh ne stekas, kdo je kaj rekel, komu je to komentirano in vse to....

Wow, zelo se strinjam s tabo, Pesha!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

v bistvu me hoces nacrtno ocrniti.

Tu se pa žal motiš! Enostavno me zanima (tako ti je napisala tudi JanjaK) koliko si resnično sposoben živeti svoje besede, ali ti resnično živiš, oziroma vsaj poskušaš živeti, to, v kar očitno verjameš. Kajti imeti predstavo v glavi kako bi naj bilo in dejansko to živeti sta dve različni stvari. Človek začenja svet spreminjati pri sebi!

Kar ne pomeni, da se ne zavedam, da lahko kadilec prepričuje druge kako je kajenje škodljivo in ima pri tem prav! :palec:

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Ja, tole - Tjazy, jaz sem tudi tako prebrala Peshin post in tudi Janjo.... Nisem zacutila kaksne take vibre, ki omenjas, podstavljanje noge itd...

dejansko te to potem zanima.

A postavimo drugace?

Vem, da si zaprisezeni vegetarijanec.

Ali ne bos pricakoval od mene, ce bom napisala stotine strani besedil o vegetarijanski prehrani, da sem tudi sama vegetarijanka?

In te bo preprosto ZANIMALO, ali jem meso in ali torej sama zivim po nacelih, ki jih zagovarjam.

To je pa ja normalno, da folk zanima.

Jaz lohk recem - bobne je fajn igrat, nekdo drug pa lahko zgolj rece, bobne bi bilo fajn igrat.

Res pa je, da lahko vsakdo rece, kok je fajn pet. x:o)x xrolleyesx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janja sej ne gre za spolno svobodo. Po mojem ni vec vrst svobod. Je le ena. Tega ne dojemam tako, da si morata to partnerja dovoliti. Ker itak kdor hoce, bo naredil, ce ne drugace, pa na skivaj.

In fajn bi bilo, da delamo v tej smeri, da odpravimo to kar se na skrivaj dogaja. Ker dogaja pa se ogromno.

Ce kao tvoj seksa z drugo in ce ti to ne ves.. potem si se z njim.. enako kot doslej.. ce pa ves.. pa vec ne mores biti. Ampak resnica je enaka.. bil je z drugo. Ce pa gledas na to omejeno.. potem se lahko locis.. ce gledas celovito, potem ti taksna nespametnost ne pade na pamet..

Ce bi si dovolili povedati zelje.. ce se pojavijo.. bi ze to ziher zmanjsalo ta skrivna dejanja za polovico. Ker potem bi partnerja vedela.. bi mogoce prepoznala monotonost.. jo odpravila.. ne vem.. kar koli.. moznosti je neskoncno..

Zakaj se potem toliko tega dogaja na skrivaj, ce imate vsi tako super veze? Zakaj skupaj s partnerji ne prebirate foruma? Zakaj ne povemo partnerjem s kom vse iz foruma imamo stike?

ZAKAJ?

Ja, tole - Tjazy, jaz sem tudi tako prebrala Peshin post in tudi Janjo.... Nisem zacutila kaksne take vibre, ki omenjas, podstavljanje noge itd...

dejansko te to potem zanima.

A postavimo drugace?

Vem, da si zaprisezeni vegetarijanec.

Ali ne bos pricakoval od mene, ce bom napisala stotine strani besedil o vegetarijanski prehrani, da sem tudi sama vegetarijanka?

In te bo preprosto ZANIMALO, ali jem meso in ali torej sama zivim po nacelih, ki jih zagovarjam.

To je pa ja normalno, da folk zanima.

Jaz lohk recem - bobne je fajn igrat, nekdo drug pa lahko zgolj rece, bobne bi bilo fajn igrat.

Res pa je, da lahko vsakdo rece, kok je fajn pet.  x:o)x  xrolleyesx  x:Dx

Marsa.. in Pesha..

Samo neki.. mi je cudno tkole.. Pesha napise neki.. Marsa potem to oceni za zrelo. sploh ves kaj si ocenila za zrelo? Ceprav jaz konkretno ne vem o cem se pogovarjamo, ker nimam pojma kaj je zrelo.. To mi je neznano.

Samo pesha napise.. da se zrel clovek ne zaljubi.. in ze s tem nekako obsodi vse, ki se pa zaljubijo... in potem pa se ti Marsa to ocenis za zrelo.. in obsodba je se vecja.

Ne vem kaj je zelo... ampak reci, da se zrel clovek ne zaljubi.. ceprav je mogoce to res.. ziher ni zrelo.

Jaz da sem zaprisezen vegeterijanec? Ne to ni res.. Samo ne podpiram klavnic, mesnic in vzreje zivali za zakol. Nic nimam proti kmetiji, ki ima zivali in zivali tam zivijo se pasejo na travniku.. ceprav pujski se tudi na kmetijah ne.. imajo pa vsaj prostor vecji.. in potem jih tudi zakoljejo..

Ma sej logicno, ce pisem, da to (seks z drugim) zame ni problematicna zadeva.. pol ni.. Kaj lahko se vec povem o tem? Itak, jasno da v realnem zivljenju to zame ni problematicno.. v halucinaciji lahko samo sklepam..

tjazy tole je res super napisano.....kaj pa vemo, menda gremo res v smeri večje resnice in iskrenosti tud na tem področju ....in nekoč ne bomo več sam o tem pisali ampak tudi tako živeli xloveyx xrosex x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ma sej logicno, ce pisem, da to (seks z drugim) zame ni problematicna zadeva.. pol ni.. Kaj lahko se vec povem o tem? Itak, jasno da v realnem zivljenju to zame ni problematicno.. v halucinaciji lahko samo sklepam..

Kaj lahko napišeš? Da npr. če si tvoja žena želi ljubiti se z nekom, ti pove preden to stori, pa potem enako živita naprej, kar se odnosov tiče, se spoznaš s tem človekom, se ne spoznaš, pa ko spet začuti željo, ti pove....

Nekako nam je nepredstavljivo, ker tega nismo sposobni.. Jaz si sploh ne predstavljam, da bi lahko živela s tem, in ker je zame to tako nesprejemljiva zadeva - mogoče zaradi določene ozkosti, si ne predstavljam, kako bi se sploh dalo tako zadevo živeti. zato te sprašujemo, ker nas to zanima v praksi.

Na splošno me zanima, kako bi se sploh dalo tako zadevo živeti, pa mi v bistvu nti ni važno, kdo mi to zadevo opiše, Franci, Mimi, Polde ali Tjazy. kako se sploh da, to je zame edino vprašanje.

...sploh ves kaj si ocenila za zrelo?

Ja. Zelo dobro opazujem in znam brati med vrsticami in se onstran.

... Ceprav jaz konkretno ne vem o cem se pogovarjamo, ker nimam pojma kaj je zrelo.. To mi je neznano.

...

Vem.

Ljubezen ni (samo) zaljubljenost, zaljubljenost pa se zdalec ni ljubezen.

V bistvu samo (prevec?) filozofiras, zato se avtomaticno postavlja vprasanje, kaj pa ti?

Picasso

po moje je ta sistem zelo dober za zagovornike karme, ki so prepričani, da morajo pošlihtat cel kup odnosov z nasprotnim spolom...pa je ja bolš tako kot pravi tjazy kot pa da doživljajo travme ...se mi zdi x:)x

mogoče vsi ne najdemo sorodne duše takoj...pa to menda ni greh x;)x x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kaj lahko napišeš? Da npr. če si tvoja žena želi ljubiti se z nekom, ti pove preden to stori, pa potem enako živita naprej, kar se odnosov tiče, se spoznaš s tem človekom, se ne spoznaš, pa ko spet začuti željo, ti pove....

Nekako nam je nepredstavljivo, ker tega nismo sposobni.. Jaz si sploh ne predstavljam, da bi lahko živela s tem, in ker je zame to tako nesprejemljiva zadeva - mogoče zaradi določene ozkosti, si ne predstavljam, kako bi se sploh dalo tako zadevo živeti. zato te sprašujemo, ker nas to zanima v praksi.

Na splošno me zanima, kako bi se sploh dalo tako zadevo živeti, pa mi v bistvu nti ni važno, kdo mi to zadevo opiše, Franci, Mimi, Polde ali Tjazy. kako se sploh da, to je zame edino vprašanje.

Uff zadeva postaja zabavna.. x:Dx x:Dx

Janja.. lahko ti razlozi kdor hoce.. pa bo zate se vedno neizvedljivo.. Ker ti bo konec koncev samo opisal. Ko bos lacna ti bom opisoval hrano.. pa se naisti, ce mores?!

Kaj sprasujes.. probaj.. sej zato si tukaj. Tukaj lahko probas kar zelis.. nihce ti ne bo zameril. Ne tega cist dobesedno vzet.. ampak tkole v prospodobi.

Sploh pa mi ni jasno, kaj je tukaj nepredstavljivega.. Poglej, ce se to tvojemu partnerju enkrat zgodi.. se mu pac zgodi. Phh pa kaj.. Zivis dalje.. Iz tega lahko naredite ogromno humorja.. ogromno zabave.. Seved potem odnos ni vec enak.. je nekako spremenjen ampak ne v negativno smer.

Ja meni recimo bi bilo fajn, ce bi prej vedel.. sem pac malo pogojen.. v tej smeri. Se lepse pa mi bi bilo, ce bi sel lahko prej s tem tipom na pijaco..Jasno.. kdo ne bi?

Samo to se zdej tako pogovarjamo, ko se v realnosti sploh zgoditi ne more.. Ne mores napisati scenarij.. in zaporedje. Zena spozna tipa, jaz grem na pijaco z njim. .ona gre seksat. Tkole itak vsakega ze vsak seks mine.. in je totalno nelogicno vse skupaj.

Prisotno je pac neko spontano dogajanje.. ko tvoj partner spozna drugo.. je itak logicno, da ta druga ve zate.. in itak je logicno, da te slej ko prej tudi spozna.. in ce se vidve stekate.. ste itak prijateljice..

Sicer mi ni jasno, kam bi zdej lahko seks vtaknil, ampak ce se tega toliko na skrivaj dogaja.. potem se ga ziher da nekam vtaknit. In najveckrat se to zgodi ravno zato, ker je na skrivaj.. ker je neki prepovedano..

Po mojem se to tam kjer ni prepovedano niti zgoditi ne more.. Le zakaj bi se? Pa ne da se ne more zgoditi.. ampak smisla ni.. potrebe ni... nobenega ucenja ne bo.. ne bos si tega izbral.

In ti zdej to tko gledas.. Ta teden spozna eno in gre.. drug teden spozna drugo in gre.. tretji teden tretjo in tko dalje. Zakaj tako gledas? A imas tako mocne zelje po tem? Za njega pa itak ne ves, ker se ti ne upa povedati.

Hm, v bistvu mi nisi opisal tistega, kar me zanima.

Jaz osebno ne zahtevam od partnerja, da je do konca življenja samo z menoj, če pač spozna kakšno drugo deklico in si je zaželi, je njegova pravica, da si z njo tudi tako ali drugače postreže, a če se bo to zgodilo, dvomim, da bi najina zveza lahko še šla naprej v podobnem smislu, ker se meni pač spolni stik zdi nekaj posebnega, ne samo telovadba. To jaz povezujem z ogromno čustvi, ki jih naenkrat čutim samo do ene osebe in torej jaz tega ne počnem z nekom samo tako, zgolj zaradi seksa. Ga še ni bilo tipa, ki bi ga kjerkoli zagledala in bi si rekla, da z njim pa bi. Jaz obvezno rabim zelo zelo posebna čustva. Vem kakšen bo tvoj odgovor na tole.... Me pa še vseeno zanima, kako to približno poteka pri tebi v praksi, ker si tudi po tvojem zadnjem odgovoru ne predstavljam, če pa ne želiš, ti seveda ni treba odgovarjati.

Jaz osebno vse te poste tule na forumu prebiram, ker me zanima razmišljanje drugih ljudi, način življenja in vse te zadeve, ker si s tem širim obzorja, postajam strpnejša in sem vsakemu ki karkoli postne zelo hvaležna, ker so v bistvu zame osebno poceni izkušnje - doživete na vseh vas.

Jaz osebno vse te poste tule na forumu prebiram, ker me zanima razmišljanje drugih ljudi, način življenja in vse te zadeve, ker si s tem širim obzorja, postajam strpnejša in sem vsakemu ki karkoli postne zelo hvaležna, ker so v bistvu zame osebno poceni izkušnje - doživete na vseh vas.

Zelo fajn si napisala, zlasti zadnji stavek v nulo zadane, vsaj polovico vseh nas, ki gor visimo! :palec: x^x

Kar se tiče Tjazy-jeve prakse tud mene strašno zanima, tko da če bo komentiral bom okice našpičla. Pa čist tih bom. No comment. Res.

Mushi

Sej si sama odgovorila.. Ti preprosto ne srecas ljudi, ki bi te seksualno privlacili, to je cisto mozno.. samo potem pa pravis, da jih ne srecas zatoi, ker to zate ni telovadba in rabis neka cudna custva. Oziroma posebna custva. To je ze samo po sebi paradokdsalno ampak izrazanje pac.. ni besed dovolj.

Zdej si povedala, da tisti, ki pa sreca vec oseb, ki ga spolno privalcijo, za tistega je pa seks telovadba. Probaj sprejeti, da so nekateri pac drugacni od tebe.. in sploh ni nujno, da jim gre za telovadbo.

Potem pa si se povedala, da rabis posebne indikatorje za prepoznavanje svojih problemov (custva) ce hoces seksati, kar pa je malo cudno.

Da neki na hitrco razcistimo.. custva se brez pogojenosti sploh ne pojavijo, ker ce te nic ne moti, ce vse sprejemas.. ne more nic sproziti custva. Samo blokade in pogoji lahko sprozijo custva..

In ne vem, zakaj se vsakemu zdi, da mora seksat?! Nekaterim pac ni potrebno.

Saj sprejemam drugačnost drugih, nikogar zaradi ničesar ne obsojam, imam pa verjetno tudi jaz osebno pravico živeti tako kot si želim jaz.

Ne obsojam nikogar zaradi ničesar, ker ima pač vsakdo pravico živeti življenje, kot se zdi njemu prav, tako kot jaz. me pa že od nekdaj zanima, kaj kdo razmišlja, ko se za določeno zadevo odloči.

Po tvojem zadnjem postu bi se skoraj dalo sklepati, da za spolnost ni potrebnih kakšnih posebnih čustev, se pravi bi praktično lahko z vsakim, če ni pogojena s kakimi čustvi.

Po drugi strani pa si misliš, da sem mnenja, da se to potem non stop dogaja. Sploh ni nujno, lahko se nikoli, lahko 1x ali 2x, lahko pa res večkrat. Zanima me pa, kako to točno poteka, da se ti zdi to prav in normalno in to normalno brez kakšne žalosti ali jeze sprejmeš.

Cenim pa vsak tvoj post in vsak post vsakega forumovca in spoštujem mnenje vsakogar, ker je to osebno mnenje nekoga x:)x :palec: .

Cenim pa vsak tvoj post in vsak post vsakega forumovca in spoštujem mnenje vsakogar, ker je to osebno mnenje nekoga  x:)x  :palec: .

:vragec:

no....

eni kle gor majo tut kolektivno mnenje x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

..samo potem pa pravis, da jih ne srecas zatoi, ker to zate ni telovadba in rabis neka cudna custva. Oz. posebna custva. To je ze samo po sebi paradokdsalno ampak izrazanje pac.. ni besed dovolj.

Zdej si povedala, da tisti, ki pa sreca vec oseb, ki ga spolno privalcijo, za tistega je pa seks telovadba.

Probaj sprejeti, da so nekateri pac drugacni od tebe.. in sploh ni nujno, da jim gre za telovadbo.

Potem pa si se povedala, da rabis posebne indikatorje za prepoznavanje svojih problemov (custva) ce hoces seksati, kar pa je malo cudno.

Da neki na hitrco razcistimo.. custva se brez pogojenosti sploh ne pojavijo, ker ce te nic ne moti, ce vse sprejemas.. ne more nic sproziti custva.  Samo blokade in pogoji lahko sprozijo custva..In ne vem, zakaj se vsakemu zdi, da mora seksat?!

pujsa prim se v roke pa metaj besede ven zvezane x:Dx

tjaziy ti kr streljaj x:Dx

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx iz zmešnjave ene čebule, ki se ne more odločt kerga ma rada, kerga pa ne...je ratala cela študija... xrolleyesx

x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...