Marsa 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=18"][b]Napoved za 18. teden[/b][/url] - [b]26. april - 2. maj 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 uf, ja Marsa, tale vikend je bil pa res tak (vsaj zame), kot piše! .....v torek in sredo imam pa res...ene lumparije v načrtih in vidim, da se bom dobro imela ....v soboto pa druženje...., kako veš, da ima moj mož roj.dan? CL BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 Kul, C.L. - si pol v toku torej. Super se zabavaj in itak se torej bos. * Jaz pa sem hotela se nekaj dodati; ker ni moje podrocje, namenoma ne v napoved samo, pac pa semle - nenazadnje za moj info in arhiv. Tale teden bo namrec ugoden tudi numerolosko - tako je petek, ki ga izpostavljam v napovedi, nekako, 'podprt' z vsemi mogocimi aspekti oz. z vseh strani. Ze astrolosko - sicer pa se numerolosko, kot pravim, ves teden. V znamenju cifer 6 in 9 - in tudi zato bo petek kul (30.) - 3 6 9. [color="grey"]*... ravno zadnjic sva se z nekom (mislim da z Andresem) dotaknila tegale - ali namrec [i]astrolosko[/i] 'klapa' z [i]numeroloskim[/i], pa sem bila danes na to se bolj pozorna oz. vzela v uvid pri napovedi se tole. [/color] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 No...zdej pa tut Sanjalica ne bo imela pripomb[color="yellow"]...upam[/color] Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 Hehe, Astra!!! Ce ne bi ti zdaj tega napisala, bi jaz... sem ze prej hotla napisat - kje pa je ZDEJ Sanjalica? Ziher se bo zapicila v kak zobobol ali pa kaj... Haha, , zadnjic je rekla, da je [i]morala[/i] prebrat 145 ali koliko vrstic, da je nasla 3 kul. - malo pretiravam, se mi zdi (mogoce jih je bilo samo 43). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ja, res za ta vikend... in za naslednji teden! Ga komaj cakam!! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 [quote]Sonce se zdaj zadrzuje v zacetku Bika, v prvi tretjini tega znaka; zaradi ugodnih aspektov, ki jih v tem tednu tvori z nekaterimi oddaljenejsimi planeti, bo v zraku kar dobra energija. Spet bo zdaj tudi nekoliko plodnejse obdobje za zemeljske in vodne znake. Poudarek bo torej na zemeljskih zadevah; zdaj bo cas za posle in uzivanje, prav tako pa bomo spet dovzetnejsi za custvene in ljubezenske zadeve, kjer se bodo zadeve koncno le odvijale nekoliko bolj gladko in lahkotnejse. Petek bo ugoden za sklenitev kaksnega pomembnega posla ali zacetek cesa pomembnega (predvsem velja to za zemeljske znake in -malo manj- vodne, kot tudi vse tiste, ki imajo najpomembnejse tocke osebnega horoskopa v teh znamenjih), za tovrstne zadeve pa bo ugodna tudi sobota[/quote] Tole mi kot sekira v med pade. Mislim tak teden A pred petkom pa s posli in oddajo prošenj ipd nič ne bo? Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Končno si se nas malo usmilila , da se vse skupaj majčkeno sprosti, razen težave v komunikaciji in prometu, ampak to ni nič v primerjavi s prejšnjimi napovedmi. Vidim pa, da je Krokodil s svojo zastrupitvijo majčkeno prehiteval . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 super napoved... lepo se imejte, pa upam, da nam bo sonček lepo svetil Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Andres - ja, (nekako 'pogojno') dobra dneva sta tudi torek in sreda, sploh zate oz. za Leve (tudi Ovne in Tehtnice). Vseeno ne bi podpisovala nic, ce je recimo na vrat na nos zadeva, ce je pa nekaj, kar je ze dlje v paci, ko smo ze naredili korake, pa je kul. Tako da - ce imas moznost Andres, go for it! Sonck - fajn, ne? Janja, koncno a ne? Kroko ni prehiteval (ti nisi dovolj pozorno prebrala napovedi za pretekli teden, saj sem tudi za prejsnji teden to predvidela in je lepo potrdil tole krokodil, zal pac na svojo skodo). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 utegnemo cutiti nekaj teze... zalostne teme in se bolj ali manj umikali vase, tako bomo morda se vedno nekoliko crnogledi (jaz??? nikoli...), pesimisticni in melanholicni... zoprn dogodek ali okoliscine, za pospravljanje oz. urejanje doma in okolice, reorganiziranje gospodinjstva in podobne opravke, zacetek zveze (spet panika doma ).... kwa pozitivizma veje iz tega mojega posta... [color="yellow"](marsa....le tako naprej....tudi prihodnji teden..in mesec in leto.... )[/color] ---------------------------------------------------------- [i] nov nick v tej temi:[/i] [b][color="purple"]Sanjalica iskalka dlake v jajcu. [/color][/b] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Imaš prav ja, sem bolj kako naj rečem, astro degustator , sem začela tule, in ker se lahko oprem samo na svoj spomin, ki je na momente površen , pozabim takale stvari (še nimam pojma o kakih položajih planetov) . No kakorkoli, majčkeno bolj humana si . A pri vas nimate kolektivnega Marsa ? Eh bi te pogrešali, ampak ti tudi privoščim, da si kaj frej . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Evo Sanjalice!!!! Kako je zdaj? Zadnjic si komaj nasla 3 stavke pozitivnega, zdaj si pa prec nasla tele tri stavke 'negativnega' (to najbrz zato, ker je v zacetku tedna in je pac prvi odstavek)... Kaj pa zobje, so kul? Janja - kolektivnega Marsa? - ne, imamo kolektivnega Plutona. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Marsa...zobje me ne prizadevajo.... imam porcelan :o|o: ------------------------- [i]Nov nick v tej temi:[/i] [color="purple"][b]Sanjalica iskalka dlake v jajcu [/b][/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Joj, ga pihnete! (Sanjalic, pa kolektivni Pluton ) Sem bila deležna že nekaj začudenih pogledov, češ kaj se pa režiš (pa še v službi to malo čudno zgleda) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Smeh je pol zdravja, druge pol pa LNF . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 hehe...kle kr pokamo od zdravja 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 [quote name='sanjalica' date='26. Apr 2004 ob 11:20']------------------------- [i]Nov nick v tej temi:[/i] [color="purple"][b]Sanjalica iskalka dlake v jajcu [/b][/color][/quote] Sanjalica Pa saj ni tako hudo! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Sanjalica, vedno me zatres! Pol pa vsaj kak krchek, mravljincek? E Janja je pa zdej vejico (pred Marsa) dodala, da bom jaz iz kontexta - takoj nazaj zbrisi - bilo je brez, prvic sem oko sokolovo, drugic imam pa dbest spomin! Coccinelle Si sploh ne predstavljam, jaz se skoz rezim tule, ce bi bila v kaki resni sluzbi? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Danes nekako gre... nas je sicer bolj malo, a tudi ni prehudo veliko dela, tako da si lahko privoščim kakšen skokec sem gor (meni se tudi zdi, da najprej ni bilo vejice) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 [quote name='Marsa' date='26. Apr 2004 ob 12:40']E Janja je pa zdej vejico (pred Marsa) dodala, da bom jaz iz kontexta - takoj nazaj zbrisi - bilo je brez, prvic sem oko sokolovo, drugic imam pa dbest spomin! [/quote] Prav, Marsa . sem samo popravo kt v šolskih spisih nardila . Ampak vidiš pa tut use - pa res ni blo mišljeno, da ti čudno izpadeš, ampak sem šla popravt napako - saj veš lev . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Heh, Cocinelca tudi oko sokolovo. Ja, itak opazim ful, Janja, samo ves v cem je tudi finta - ker sicer ne bi debelo gledala tistega... ... ker - kolektivni Mars - pravzaprav bi se lahko tako izrazili v stosu pri nas v primeru vecih planetov oz. nebesnih teles... Pa sem debelo gledala, ravno, ker NI bilo vejice. Stekam, valjda, zdaj pa ko vidis napako, je logicno, da jo pac hoces popravit - in zdaj je ne mores, ker sem jaz zatezila. In bo tako izdajalsko na oceh ta tvoj usodni lapsus. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 [quote name='cosma' date='26. Apr 2004 ob 12:36']Pa saj ni tako hudo![/quote] Je, je, pa še huje je.... Povej mi Cosma draga moja...., kako naj pač možu obrazložim, da če bom hodila po svetu, da so pač krivi planeti in Marsina napoved...da je pač čas za "nove zveze"... Nikakor da mu to dopovem... In da mu pač dokažem, da vse iz napovedi le ne drži, tako da MENE SIGURNO NE BO PRIJEL napad pospravljanja stanovanja..... nekaj pa LE DRŽI...in čisti slučaj, da drži p.s. Potem pa meni Marsa kao teži, da sem pikolovska... Ona pa v luft zaradi ene vejice.... Je ali je ni... (nisem edina iskalka dlak v jajcu :o|o:) --------------------------- [i]Nov nick v tej temi: [/i][color="purple"][b]Sanjalica iskalka dlake v jajcu [/b][/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Moj zagonetni odgovor - 9 4 1. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 [quote name='Marsa' date='26. Apr 2004 ob 17:32']Moj zagonetni odgovor - 9 4 1. [/quote] SmotkA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.