cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Sanjalica a misliš, da ne moreš Marse potunkat? Rečeš možu, da je Marsa tako napovedala in pika in da ti v bistvu nisi nič kriva Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 In moz bo rekel... Halo? Marsa? Luna? To so eni odstekanci... A mis da ne vem? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 [quote name='Marsa' date='26. Apr 2004 ob 17:43']In moz bo rekel... Halo? Marsa? Luna? To so eni odstekanci... A mis da ne vem? [/quote] In potem imaš Marsa 2 možnosti: 1. da mojega moža osvojiš...da bo on tudi - in bo rekel: Ja, res so odštekanci! 2. ni več možnosti... Se pravi: ostaja točka 1. [color="yellow"](cosma...tnx...plačam )[/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 O tem ne dvomim, Sanjalica - sem zelo prepricljiva. Ampak bolj v zivo (jaz sama) kot pa ko me zena hvali oz. omenja mozu (sploh pa kot fact bada)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 [quote name='Marsa' date='26. Apr 2004 ob 10:02']Andres - ja, (nekako 'pogojno') dobra dneva sta tudi torek in sreda, sploh zate oz. za Leve (tudi Ovne in Tehtnice). Vseeno ne bi podpisovala nic, ce je recimo na vrat na nos zadeva, ce je pa nekaj, kar je ze dlje v paci, ko smo ze naredili korake, pa je kul. Tako da - ce imas moznost Andres, go for it! [/quote] Ok hvala Marsa. Bom počakal do jutri. Danes je bilo samo po telefonu. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Po moje najbolj, da Marsa pošlje uradni email z Lune, da boš pač nekaj časa in da ni tvoja krivda Sanjalica. Marsa, lahko še grafično ponazori, kvadrate, trikotnike, pravokotnike in ostale zvezdne povezave, potem pa nima več kaj godrnjajčkat. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Joj. Mene je po tej napovedi zaneslo. Pred pol ure sem bil še tako prepričan kakšne vse stroške bom poravnal, torej nič zapravljanja, priden biti in vse to. Potem sem se pa malo po netu zagledal in sem kar letalsko karto naročil. Vojko bo spet rekel, da ni dobro potovati na JV. Andres [quote]Torek in sreda sta zelo dobra dneva za organizacijo oz. udelezitev zabav in podobnih dogodkov. Zdaj si bomo vec privoscili in morda tudi na veliko zapravljali; vsekakor si kupimo kaksno malenkost oz. si v teh dneh na vsak nacin privoscimo nekaj zase, cetudi ostajamo doma oz. za zapravljanje nimamo pretiranih moznosti; v tem primeru si pac privoscimo cimvec razvajanja in lepih stvari v okviru le-teh[/quote] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Andres - kul. Vojko jezen? Pa saj prakticno kaj dosti drugih opcij kot JV nimas, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ja res. Drugih opcij ni oziroma so to veliko dražje variante. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 [quote name='Andres08' date='28. Apr 2004 ob 23:46']Joj. Mene je po tej napovedi zaneslo. Pred pol ure sem bil še tako prepričan kakšne vse stroške bom poravnal, torej nič zapravljanja, priden biti in vse to. Potem sem se pa malo po netu zagledal in sem kar letalsko karto naročil. Vojko bo spet rekel, da ni dobro potovati na JV. Andres [quote]Torek in sreda sta zelo dobra dneva za organizacijo oz. udelezitev zabav in podobnih dogodkov. Zdaj si bomo vec privoscili in morda tudi na veliko zapravljali; vsekakor si kupimo kaksno malenkost oz. si v teh dneh na vsak nacin privoscimo nekaj zase, cetudi ostajamo doma oz. za zapravljanje nimamo pretiranih moznosti; v tem primeru si pac privoscimo cimvec razvajanja in lepih stvari v okviru le-teh[/quote] [/quote] Oj Andres Ni tako hudo. Le pazljiv bodi glede denarja in vsakršnih dokumentov. Vojko P.S. A te najdem aaaaaaaaaaaaaaaaaa? Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 [quote name='Marsa' date='29. Apr 2004 ob 09:49']Andres - kul. Vojko jezen? Pa saj prakticno kaj dosti drugih opcij kot JV nimas, a ne? [/quote] Boljše je, da se človek premakne kamorkoli kot, da se ne premakne nikamor. Le odprt naj bo, naj gre k svojim ciljem, pa bo. Vojko Andres Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Tako je, Vojko! 'Coln je v pristaniscu varen, samo dno mu bo pocasi zgnilo'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Drvimo torej proti ciljem. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.