aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ja jz sm v podznakcu kozoroginja.... pa kozorogci in škorpjončki se ful dobro ujamemo... tako da sem prepričana da si bove takoj všeč!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Evo, pa še ena bikica se danes resno pofočka za tortice, če pride pa še Stane, bova pa že dva! (Mi je zadnjič resno predal izbiro tortice zanj, pa potem, ko jo je pojedel, rekel, da jo bom naslednjič tudi za oba izbirala jaz Toliko o hedonizmu v vseh možnih oblikah ) A se začnemo počasi za uro ment, če bo imel kdo slučajno kakšne plane, da se da potem uskladit? Torej, kaj predlagate vozači? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 hehe še prej je na vrsti nakup nedrčkov, zato druščina kje ste, povejte uro (pa čas za vožnjo vzemte v obzir) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kva vi to tle, da cist nic ne razumem. Kateri dan ste dolocili al sem ze zamudila, k je Merkur retro? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kokr vem soboto...si mal zmedena,a? Hm...še ena ribica bo priplavala... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 kul....torej če ne veste, druščina pride k meni, nabavi Aiwa nekaj zadev zase (glej temo Žalec), nato me ugrabijo in pripeljejo na tortice, to soboto no no, še kdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kokr vem soboto...si mal zmedena,a? Hm...še ena ribica bo priplavala...Full me trze ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kva vi to tle, da cist nic ne razumem. Kateri dan ste dolocili al sem ze zamudila, k je Merkur retro? SOBOTA!!! (tista za petkom ) hehe no čak ure pa še ne vemo al kako no anyway.... me tudi mene mika da bi mi sončna zbrala tortico... hehe če me ne bo premamila kera druga ... tortica. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jupi!!! kok sem vesela, da se tko pridno fočkate... komi čakam, da spoznam vse. da vas še vidim in dam slikico imenu!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 NO ZADEVA JE TAKA: TORTICE V SOBOTO; 04.09.2004; OB: 16*00; Za uro pa se še lahko dogovarjamo; če komu gre glih narobe povejte da se točno zmenmo; V SLAŠČIČARNI ZVEZDA? OK? Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 OONA - seveda tudi ti si ZELO,ZELO sladkosnedno vabljena Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Glih zdele sem se nazrla ene torte..ampak do sobote bom ze dobra! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Suuuupppppeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Contesa, kar nekaj nas bo... upam, da te spoznam v živo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 se bližamo 10 lih za še eno škorpijo komot najdemo plac Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 itak, da se ga nardi. sej sem že rekla da bomo drugače na kolenih sedel... ni blema... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Super, no Contesa pol si že med prjavljenimi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 super!!! jz sem si že ninčijeva rezervirala če bo treba... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 vidim da mamo contesico... kul... em kdo nam še manjka a je kakšna šansa da ugrabimo Marso? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Marsa je nekje v dnevniku napisala, da pride, če ji bo zneslo (sam še za uro ji je treba povedat verjetno, pa mal za rokav pocukat ); jaz pa Staneta pogrešam!!!!!!!!!!!! Staaaaaaaaaane kjeee siiiii? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hoj, evo me, hvala Nino! jaz imam pa zelo spicasta kolena, tako da dvomim da bi komu pasalo se natikat na mojih kolenih... Nic ne bom rekla, bom probala pac pridt, ce pa se bom bodla s kakim zobobolom, pa po mojem ne...Malo me skrbi plac, tele slascicarnice prvic nimajo dosti placa, drugic pa so ti placi potem se ful majckeni, taka miniaturna scena, da me je potem ful.No, ampak, ce za Janjo in za Conteso ni premajhno tole, bo tudi pri meni najbrz skoz prislo...Skratka, mogoce se vidimo. Soncna, saj morda pa vidi Stane to ali pa ga je/bo kdo poklical, saj je v stiku z nekaterimi forumovci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Koliko pa vas bo? Jaz sicer delam v soboto, ampak nikoli se ne ve! Oho, Contesa , super da te bolje vidim . Sicer je pa itak tko nekak ratala ta zadeva iz štosa, da bi ti pekla tortice, jaz pa posodo pomivala , mater bom mela dela za vse tortice nazaj . No komi čakam, da te vidim, baje naj bi si bile iz oči v oči . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Nic ne bom rekla, bom probala pac pridt, ce pa se bom bodla s kakim zobobolom, pa po mojem ne...Malo me skrbi plac, tele slascicarnice prvic nimajo dosti placa, drugic pa so ti placi potem se ful majckeni, taka miniaturna scena, da me je potem ful.No, ampak, ce za Janjo in za Conteso ni premajhno tole, bo tudi pri meni najbrz skoz prislo...Skratka, mogoce se vidimo. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Marsa, tole mi je pa huda želja. Upam, da ti znese, moram jaz videt enkrat tale koncentrat energije v živo, pa pismu, kar vzor v marsičem. No bomo nekak sčarali, da ti bo zneslo, da se boš fajn počutila, za plac bomo pa že, če ne bo pač za vse ostale v soboto zaprto , sicer pa ko Mateja zrihta svojo čokoladnico, bomo po mojem imeli rezervirano LNFjevci kadarkoli . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...koncentrat energije ....Nehaj, kaj pa, ce bom cist down in izi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.