Aliana 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Po moje se bo El Niño pritozil, da ni blo nic s torticami Drugac blo pa fajn na soncku...Fotke majo pa drugi ne jokat no. sej swa se zmenle da naju počakajo. ob 19.30 midve prideva, ne? jaoptimistki... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 seveda tortic ni blo, tortožerke pa le videl ribico videl aliano, videl celga hudiča pa dost freeejasto je blo vse skp hihi mljas.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 fotke bojo, k pridem domou.....klele v klubu nimam kabladrgach blo pa kjut...konchal smo pa na demons?racijah ...T je nalashch umanjkal zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 kwa pol? niste tortic jedl? nč o nobenih tortah ne slišm.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 tortam se hladilnik pokvaru.... mal so ble zhe zelene od plemenite plesni :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 iz sočutja do tistih ki niso mogli pridet nismo jedli tortic... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>iz sočutja do tistih ki niso mogli pridet nismo jedli tortic... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ja, men je blo pa kr neki bedn... :xx!: k se nism dobr pocutu. sm biu skoz zvicn pa kr migu bi, k sm biu lih iz fitnesa, pa se sploh nism mogu umirit. pa se lacn, tko da se zgovorn nism biu 0 pa tolk mam za povedat sm su pol do tivolija, pa pol na pizzo, pa na soncija, .. sm zdej bols zej grem pa se kozarc vina dbesticenga domacga vina popit. no tko. in tok, za zdele. s pa spomnm aakhuta!! s clovekom se da tut pogovarjat b blo fajn se kako rect, tko da bi blo zih fajn se 1 ornk PARTY narest!! pa tko, za 2 dni Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ----------iz sočutja do tistih ki niso mogli pridet nismo jedli tortic... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>s pa spomnm aakhuta!! s clovekom se da tut pogovarjat Ni mogoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>s pa spomnm aakhuta!! s clovekom se da tut pogovarjat b blo fajn se kako rect, tko da bi blo zih fajn se 1 ornk PARTY narest!! pa tko, za 2 dni sm biu mal skeptichen....apmak...presenechen potem...hehes tabo se da tut pogovarjat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm biu mal skeptichen....apmak...presenechen potem...hehes tabo se da tut pogovarjat zlomk Če bi bil še Mick, bi bil že pravi klepet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi bil še Mick, bi bil že pravi klepet predvsem bi zavijale sirene ... :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, men je blo pa kr neki bedn... :xx!: k se nism dobr pocutu. sm biu skoz zvicn pa kr migu bi, k sm biu lih iz fitnesa, pa se sploh nism mogu umirit. pa se lacn, tko da se zgovorn nism biu 0 pa tolk mam za povedat sm su pol do tivolija, pa pol na pizzo, pa na soncija, .. sm zdej bols zej grem pa se kozarc vina dbesticenga domacga vina popit. no tko. in tok, za zdele. s pa spomnm aakhuta!! s clovekom se da tut pogovarjat b blo fajn se kako rect, tko da bi blo zih fajn se 1 ornk PARTY narest!! pa tko, za 2 dni ja pobožek sam da si zdej oki doki kwaaa??!! a z žljomkom se da tud pogovarjat? NEEEE... to bo treba pa prevert... heheheheheh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pobožek sam da si zdej oki doki kwaaa??!! a z žljomkom se da tud pogovarjat? NEEEE... to bo treba pa prevert... heheheheheh sej...she ena k bi se samo shlatala pa bozhchka zlomka izkorishchala v nizkotne namene zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej...she ena k bi se samo shlatala pa bozhchka zlomka izkorishchala v nizkotne namene zlomk kwa s pa mislu, da se bomo pogovajral al kaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ------------ sej...she ena k bi se samo shlatala pa bozhchka zlomka izkorishchala v nizkotne namene zlomk Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 aaaaaaaaaaammmmmmmmmm .... anis ti zmenena neki ze dans, za neke 'tortice dans stevilkha 2' ??? ---------- kwa s pa mislu, da se bomo pogovajral al kaj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aaaaaaaaaaammmmmmmmmm .... anis ti zmenena neki ze dans, za neke 'tortice dans stevilkha 2' ??? ---------- a res?fak. kuko sem lahk pozabla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 hi hi... pravm zt, k sm mislu, dab se jest tut se 1x zmenu, k se zdej bols pocutm, sam grem zdeh stanovanje sesat pa mal pospravt tko daum su lahk jutr na bled u savno pa hodt pa pljavattttttttt k riba ribasta ribonasta riboslavska ribova riborova ribska ribkasta ribkuljasta ribovisnka ribkascica rhiba pach vglavne je fajn za limfni sistem pa mogoche dut za dusho Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ah ideja: mamo lahk enkrat tortice na bledu, sam da ujo blejske KREMSCHNITE!!! a? kaj pravte?? zej k je tko fajni zrakc , pa lah se kak sprehod ubodemo pa suvno pa to Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 riba ribovska ribja poribljena, naribana... ok... bled ni šwoh ideja... sam jz bi sam uno kremo vn pojedla. biskvit pa smetana me ne zanimata Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 To je pa zhe mal nevarn, da to dve naenkrat hocta a pol nas gre kolk? ------------riba ribovska ribja poribljena, naribana... ok... bled ni šwoh ideja... sam jz bi sam uno kremo vn pojedla. biskvit pa smetana me ne zanimata Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 dva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.