free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 he heehh e ja. sm mislu ce se bo se dko javu... mislm se vec vas.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Jst bi šla. jst bi šla....mjam, mjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 jst pa spljoh sou nism no, sej mogoce se grem Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah ideja: mamo lahk enkrat tortice na bledu na bled hodjo sami pedri k blejskim pedrom zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 na bled hodjo sami pedri k blejskim pedrom kdo je ze vceri lokal predlagal... drugac pa, jaz cist za Bled, sam pol, ko bo se mal bolj toplo, da se mi ne bo treba ko medvedek za na motor oblacit pa se lahko pol se 'gorenjska sekcija' pridruzi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdo je ze vceri lokal predlagal... a sm reku, de mam kej proti BLED-u?samo pol nekak punce odpadete pr izletu..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Hm.. zgleda ti ze ves... ... no, jest prvich slism gre zato, da gremo tut kej na sonce, pa vnaravo, pa se kaki drugi lah pridejo zram, pa se eni fajn izlet mamo lah, etc...--------- na bled hodjo sami pedri k blejskim pedrom zlomk Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 jst.----------kdo je ze vceri lokal predlagal... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm.. zgleda ti ze ves... ... no, jest prvich slism gre zato, da gremo tut kej na sonce, pa vnaravo, pa se kaki drugi lah pridejo zram, pa se eni fajn izlet mamo lah, etc...--------- che chesh v naravo....ja naush hodu na bled...to tko k bi shu v shentvid zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 zakaj pa glih bled, pa konc koncev, zakaj pa ne bled, pa zakaj sploh tortice?Pa kup vprasanj zivljenjskih skratka... Mater ste meckaci... kot da se ne morte zment.(Se rece, se pride, kdor ma cajt.enkrat pa en drug prvi rece, pa spet pride kdor ma cajt)Sploh pa za ene torte... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> zakaj pa glih bled, pa konc koncev, zakaj pa ne bled, pa zakaj sploh tortice?Pa kup vprasanj zivljenjskih skratka... Mater ste meckaci... kot da se ne morte zment.Se rece, se pride, kdor ma cajt.enkrat pa en drug prvi rece, pa spet pride kdor ma cajt.Sploh pa za ene torte... ok....drug teden pr men....za mechkanje.....kera pride...pride zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 To, konkretno, ck. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> To, konkretno, ck. kwa pa druzga....naumo kle neki slepomishl....k vsi vemo...za kaj gre zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 ''drug teden''... a to je konkretno? kako naj zdaj vem, a v pondelk al tork al petek, a zjutri al zvecer... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>''drug teden''... a to je konkretno? kako naj zdaj vem, a v pondelk al tork al petek, a zjutri al zvecer... ti?enitajm zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>''drug teden''... a to je konkretno? kako naj zdaj vem, a v pondelk al tork al petek, a zjutri al zvecer... Ja saj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti?enitajm zlomk haha,. itak! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha,. itak! de si naush kej domishljala....ti tut zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 uuu grupič se obeta! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu grupič se obeta! che she ti uletish....bohnedej, de sonce posije....k nas bo stisnal zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 jz nism nč rekla da uletim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz nism nč rekla da uletim. rekla nis....ampak....zhelish si pa ziher zljomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 itaq. komi skrivam... pa vidm da mi ne ratuje lih... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 sj zt!! jst dal pach idejo, pa je zk nebi izkoristl zabavo s koristnim he hee pa pru iz lj. na blet, pol pa se tut u kake jame, pa se kam... kokr bi zlomk, predvidevam, ane.sam folku se she u lj. na tortice en da... mogoche pa rabjo drugachno spodbudo ane!!!?? no, sej se mi kr dozdeva pravzaprav kaksnhno!!! za zamert itak ni nbenmu --------- zakaj pa glih bled, pa konc koncev, zakaj pa ne bled, pa zakaj sploh tortice?Pa kup vprasanj zivljenjskih skratka... Mater ste meckaci... kot da se ne morte zment.(Se rece, se pride, kdor ma cajt.enkrat pa en drug prvi rece, pa spet pride kdor ma cajt)Sploh pa za ene torte... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Mi smo šli pa včeraj na tortice v Portorož po Mavrični soboti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.