Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Jst sm pa bla na Bledu, sam ne na torticah...sm šla na pijačko s kolegicami, pa mal na sprehod...ful je blo faaaaaaaaaaaajn. Ja, priznam, vse 3 smo pedrke...nore na fante, aakhut. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Pedrke a hihi točno točno ti si tista mačkica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pedrke a hihi točno točno ti si tista mačkica Mjaaaaaaaaaav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 mhm mhm mjaumjau Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 že predem....prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ok....drug teden pr men....za mechkanje.....kera pride...pride zlomk Če bo bubanje pr' teb', nema problema pridm takoj. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Alo! V nedeljo bova z redkvico na Bledu in se lohk popoldne dobimo na torticah, pa gremo na šetnjo....kdo je za, nej dvigne roko Pa čimprej sporočte!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 a mata kej placa u autu še za eno kokoško? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 nben naju 5 % ne šljivi...gremo pa same...še žal vam bo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Room for one more?... njamsi jipijej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok...zdaj naj se pa vsaka pofočka, katera bo prišla...domnevno v torek na torto v belo Ljubljano... v Maxiju imajo najboljše torte. Sem že skor inventar tam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 hihi citirala objavo iz 2004 hehe ;) hm hm neb blo slabo v beli ljubljani Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alo! V nedeljo bova z redkvico na Bledu in se lohk popoldne dobimo na torticah, pa gremo na šetnjo....kdo je za, nej dvigne roko Pa čimprej sporočte!!!! ja, ja na bled greva.... se fino met...a res noben ne pride? kok ste hecni... bled...tortice...kremsnite...halo? Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ja kok maš ti men lušno ikonco hihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja kok maš ti men lušno ikonco hihihihikdo? a jst? Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 mhm... ti ja toook je kjut xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 hvala vedno tkole mal nedolzno zmedeno zgledam.... ha ha... ce verjames.... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Tole slikco sem našla nekje ko sem brskala po Internetu pa sem se spomnila na tortožerčke Ne vem sicer ali je to kaka čudna ameriška pita, spominja tut na pizzo ampak bottom line, naslednjič ko boste šli na tortice se mi bo v glavi pojavila slikca veselih zajčkov, ki sedijo za mizo in se sladkajo s torticami http://www.rabbit.org/graphics/fun/netbunnies/BunBun.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 lahk bi se šli pa kšne pizo-žerke Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 V soboto grem na tortico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jz pa zdele, pa brez rok, jo bom mogu jest! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Pridte v BTC... delam cel dan v cityparku, pa si lahko eno urco pavze vzamem in se vam na torticah pridruzim... cokoladna torta v oni sladoledarni - slascicarni na koncu je Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Daj sliko, da bom vedel, da si ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pridte v BTC... delam cel dan v cityparku, pa si lahko eno urco pavze vzamem in se vam na torticah pridruzim... cokoladna torta v oni sladoledarni - slascicarni na koncu je Ma škoda k nism u Lublan! men je pa bolša u Kavarni Pod vodo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma škoda k nism u Lublan! men je pa bolša u Kavarni Pod vodo! Aha,to je tam,ko ni grmovja, ane? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.