lana1 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jaz ne morem trenutno nobenih biskvitkov pečt,pa to,ker imam pečico pokvarjeno. :o|o: Seveda se ne bomo stopile ,je pa bolj fino se nekje ob Ljubljanici na soncu mal gret ob čvekanju Jaz imam pri sebi kar naročeno lepo vreme za naslednji teden Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Aliana,še vedno je,vsaj za večino najbolj ugodna LJ,eni tam študirate,veliko jih tam živi...Evo me, jaz tudi ze zgodnja v torticah. Strinjam se.Event (vecji) naredis enkrat tu, drugic tam itd. Takle miting, cajanka za gospe, pa ni treba, da je tako postavljeno...Saj tudi Mavricna sobota - vedno je v LJ, sem pa tja pa gostuje tudi drugje. To je po mojem OK. Konec koncev lahko Stajerci/ke organizirajo v MB, Primoci/ke pa v Piranu (ali pac kjerkoli) - potem pa pride itak, kdor zeli in lahko, sicer pa so samo 'lokalci'. Mi imamo tudi pecico pokvarjeno (oz. odkar smo tu, ne dela) - samo mi to ne hodi narobe zaradi tort ipd., pac pa zaradi pizz ipd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2004 Primorska...Štajerska...uf...s kolesom je pa to mal predolga... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Majica, greve lahko trenirat v soboto po PST-ju je pohod okoli Ljubljane, dobiš plaketo, če prehodiš 35km ...pol pa valjda na torto Biskvit že zrihtan, še čokolada se shladi pa voila **fertik deu** Lana, a pol praviš, da bo drugi teden sonce? Sonček je in mi smo skuštrani.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jaz sem si ga kar naročila.Če pa skoz ugotavljamo,da za dežjem posije sonce,pa mora tudi bit.Za par dni naprej se mi zdi,da je še takole vreme napovedano,potem pa že mora biti sonce Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2004 Majica, greve lahko trenirat v soboto po PST-ju je pohod okoli Ljubljane, dobiš plaketo, če prehodiš 35km ...pol pa valjda na torto Biskvit že zrihtan, še čokolada se shladi pa voila **fertik deu** Lana, a pol praviš, da bo drugi teden sonce? Sonček je in mi smo skuštrani....Kaj če preskočimo pohod...sam tortice... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Kaj če preskočimo pohod...sam tortice... , to mi deli Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Men je blo tud ful kul. Tisti, ki sem vas spoznala ste ful topli ljudje in mi kr ni blo za it. Žal mi je za tiste, ki sem jih zamudila, pa za tiste, ki so nameraval pridet, pa niso, pa za tiste, ki niso nameraval pridet pa tud niso- ker verjamem, da je še dost kul folka med njimi Tk da ob prvi podobni zadevi- sm zraven. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Men je blo tud ful kul. Tisti, ki sem vas spoznala ste ful topli ljudje in mi kr ni blo za it. Žal mi je za tiste, ki sem jih zamudila, pa za tiste, ki so nameraval pridet, pa niso, pa za tiste, ki niso nameraval pridet pa tud niso- ker verjamem, da je še dost kul folka med njimi Tk da ob prvi podobni zadevi- sm zraven. hehe once you go lunin you never go back... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Meni je bilo tudi super srečati se z lunatiki... Contesa, Lana, Aliana, Majica, Tashyka, Nino, Cosma, Devica... ma vsi ste kul Samo tista urica je tako hitro minila... pa še eni ste morali takoj leteti... no ja, sem absolutno za to, da se spet vidimo, po možnosti v razširjeni zasedbi, pa kje na sončku Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2004 ...na martinčkanju... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 se strinjam Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Enako, Coccinelle Vsi ste mi bili cort in luštkani. Najbolj mogoče, presenečena nad devico, ki deluje tako drobno in krhko, njeni posti pa ful power.No drugi teden, bo baje sonce, vsaj Lana je tako naročila...tako, da ....se vidimo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Contesa , bodi previdna na cesti..pa pomisli kaj na nas Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Contesa,dober tek! Me prav zanima,če me bodo tam zgoraj upoštevali pri vremenu ,baje bo ves maj bolj aprilski.Ampak jaz sem še vedno prepričana,da bo vsaj en dan naslednji teden brez dežja ,mora biti.Tortožerkice,kmalu nasvidenje Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Najbolj mogoče, presenečena nad devico, ki deluje tako drobno in krhko, njeni posti pa ful power. Tiha voda bregove dere Ponavad, ko me ljudje spoznajo najprej vizualno, pol pa še mal bolj podrobno vse prevečkrat slišim: od kod pa teb to...so čist presenečeni No pr nas je blo prej obratno Hja, ljudje smo polni presenečenj, tud jz sm bla presenečena nad vsemi ( v pozitivnem smislu ). Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Pride katera jutri v Tržič na Nosorogovo kristalno torto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 kaj a se že spet pripravljamo za na tortice... a bomo tokrat malo bolj vn z mesta da se da parkirat? in da prideš do tja ni treba zgubit eno uro..? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 tkole k berm tole ma zakaj nebi jest otpru eneslastičarne evo denarja dooooo plafona-sam z lunatki Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2004 z mano bi služu u iber... Devica...ja...sama tut ful presenečena nad njo... Kaj...se neki mente za drug teden...al kva...mi loh kdo pove... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ...Ja,vreme naročamo...pa zaenkrat še slabo kaže Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2004 za vreme... dejmo sončk... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 jaz bi eno tortico s sončkom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 aaa kaj???tortice???AAA???spet??? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 aaa kaj???tortice???AAA???spet??? ja dobr lohk sm jst sonček pa ti tortica... ampak definitivno bo treba kaj pojest... hm kaj bi pa tokrat... gremo kam bl vn z mesta... naumo spet v kakemu slonu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.