majica 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 kam pa bi jo pelu...v grmovje? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ja, Nino, jaz sem 100% za.Kaksno Trnovo se fajn slisi, tam sta celo dve slascicarni na par sto metrih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 aaa kaj???tortice???AAA???spet??? ja dobr lohk sm jst sonček pa ti tortica... ampak definitivno bo treba kaj pojest... hm kaj bi pa tokrat... gremo kam bl vn z mesta... naumo spet v kakemu slonu... he he he... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ja, Nino, jaz sem 100% za.Kaksno Trnovo se fajn slisi, tam sta celo dve slascicarni na par sto metrih...ja ja ja...trnovo...tm je dobr pa še daleč ni... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Edino čemur se nočem in ne bom odpovedala so sladkarije! Mnjami! To si pa s takim žarom povedala.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 kam pa bi jo pelu...v grmovje? ša js mam bolj poštene namene s tvojo hčerko kot ti... tsk tsk tsk khm taš taš taš... ne ampak jaz bi ful tortico ona pa pravi ja spet tortice :xx!: , nekaj ji morem vrnit.... haha tam pri contesi mislim da je srkivnost v Mnjami namest Njami... M poudari stvari od zdej naprej bodo miške Mmiške... hehe ajd torej kje smo ostali aha trnovo v petek sounds good.... kje pa je to? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Trnovo je pa blizu inštituta Jožef Štefan...en plunk do ke... ša js mam bolj poštene namene s tvojo hčerko kot ti... Hm...namene... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Trnovo je pa blizu inštituta Jožef Štefan...en plunk do ke... ša js mam bolj poštene namene s tvojo hčerko kot ti... Hm...namene... odlično I.J.S. je pa en plunk do mene čudovito jas sem za... Majica... saj oba veva kak ASC maš.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 kam pa bi jo pelu...v grmovje? ... nameni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Trnovo je pa blizu inštituta Jožef Štefan...en plunk do ke... ša js mam bolj poštene namene s tvojo hčerko kot ti... Hm...namene... odlično I.J.S. je pa en plunk do mene čudovito jas sem za... Majica... saj oba veva kak ASC maš.. A to se vidva že resno za petek menita? Majica,kje maš že ASC? Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 V skorpijonu - ker namrec tega ne vesta samo Majica in Nino (in seveda Tashyka )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 V skorpijonu - ker namrec tega ne vesta samo Majica in Nino (in seveda Tashyka )... Aha,moja starejša hči tudi,zdaj razumem Majica Marsa thnx Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 haha tam pri contesi mislim da je srkivnost v Mnjami namest Njami... M poudari stvari od zdej naprej bodo miške Mmiške... heheYo, Mman! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 kam pa bi jo pelu...v grmovje? ša js mam bolj poštene namene s tvojo hčerko kot ti... tsk tsk tsk khm taš taš taš... ne ampak jaz bi ful tortico ona pa pravi ja spet tortice :xx!: , nekaj ji morem vrnit.... haha tam pri contesi mislim da je srkivnost v Mnjami namest Njami... M poudari stvari od zdej naprej bodo miške Mmiške... hehe ajd torej kje smo ostali aha trnovo v petek sounds good.... kje pa je to? ne ne nino ni blo mišln tko spet tortice kt :xx!: ...ampak da že komi čakam... aja...pa trnovo je tm čis blis...lah greš peš ke...midva mava čis bliz šolo tko da mava privilegij... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ne ne nino ni blo mišln tko spet tortice kt :xx!: ...ampak da že komi čakam... aja...pa trnovo je tm čis blis...lah greš peš ke...midva mava čis bliz šolo tko da mava privilegij... hehe dobr tole je tko ampak js ne vem kje je to me bo mogu edn pospremit Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 lahko te js če čš??? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 zmenjeno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ja samo gdaj kje kako???? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 to so formalnosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 torej začnemo ob desetih ja? hm kaj pa vem kake dveh? js končam ob enajstih faks.... bo kdo pokonci že takrat? al mogoče šele celo ob poldne... pol grem najbrž pogledat za eno službo razgovor.... (me 1Budala nekaj nagovarja k temu) hja... pol če bo prav kriza bom meu sabo najbrž kitarco sam mal je je škoda.... za tko nosit sabo hm mrbit rolerje pa se grem mal rolat da zabijem čas kake zvezke? hm hja no ajd organizatorski salute... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Jaz pred tretjo ne morem! ja ob treh bi blo najbolš... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 evo contesa sva že dve... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 jas itak nimam kaj delat pred škorpijonkami.... se vidmo takrat pol? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Jez tut...jez tut...majica tut... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 che sm prou razvozlal toleob 15/00 pri Vikiju v trnovem 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.