majica 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 ja...zlomek...kaj pa dan Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sobota na Mavrici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 che sm prou razvozlal toleob 15/00 pri Vikiju v trnovem 666 zlomkou...tralalatakoje sam kje je viki ajd očitn ena škorpijonka že ve... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 che sm prou razvozlal toleob 15/00 pri Vikiju v trnovem 666 zlomkou...tralalatakoje sam kje je viki ajd očitn ena škorpijonka že ve... ja ja nč skrbet... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 a to zdej kokr jutr....viki je pa tam nekje k je pumpa pr blokih...che se ne motim 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 bemu a.... 666 zlomkou....tralala....kok sm jst pameteeeen Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Ker dan pa so tortice na sporedu... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 :xx!: ...zame prepozno ...če je ob treh... :o|o: Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 bolniško usekej... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...sej nimam službe,ampak pol nekej,moram preračunat, če se izide... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 ah....dejt... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ja, Viki je v Trnovem nasproti pumbe (tam ko bi zavil levo za KUD-a), cisto v zadnjem bloku na koncu - po stopnickah gres gor (lahko prides tudi z druge strani strani in tudi med bloki zadaj).Z avtom ni shtala, je dosti parkirisc okoli, pes pa je blizu - 15 minut od Krizank, recimo. Jutri ob 15h?Bom poskusila, odvisno tudi od tamalega, kdaj ima konec svojih vija-vaj, morda pa uletim mimo z njim, naredim pac krog cez trnovo... Fajn se mejte, morda se vidimo (da ne bom spet cesa obljubljala)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ah....dejt... ...ni dejt, še hujš... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Ja, Viki je v Trnovem nasproti pumbe (tam ko bi zavil levo za KUD-a), cisto v zadnjem bloku na koncu - po stopnickah gres gor (lahko prides tudi z druge strani strani in tudi med bloki zadaj)....ja...tam je ena miza...na dveh kvadratih...s tremi stoli...in me zanima, glede na to, kolk nas bo spet...kdo od nas bo sedel v cvetličnih koritih... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ... saj glih gruntam, cakaj malo, a se kaj spomnim, da bi blo tudi zunaj kaj... hmmm...Saj drugace je pa se tam za Saxom ena tudi, vcasih je bilo kar kul, samo imajo bolj na sladoled se mi zdi v glavnem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 sem nora na torte...ko se kakšen kos pojavi pred mano, kar zgine!in pol ne vem, ali sem ga jaz ali torta mene... sploh če je s sadjem, s sladko smetano, taka pocasta sočna torta Njami! Ko bi se mi izšlo, ko bi vas našla kje to je, ko bi bilo kasneje...bi se vam z veseljem pridružilaStanka p.s. a ste že čisto za Lj zmenjeni? kaj pa recimo Da Mattia v Trzinu, ima tudi dobre jagodne grmade in tiramisuje... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ja, Viki je v Trnovem nasproti pumbe (tam ko bi zavil levo za KUD-a), cisto v zadnjem bloku na koncu - po stopnickah gres gor (lahko prides tudi z druge strani strani in tudi med bloki zadaj)....ja...tam je ena miza...na dveh kvadratih...s tremi stoli...in me zanima, glede na to, kolk nas bo spet...kdo od nas bo sedel v cvetličnih koritih... bosh ti pr men na kolenih.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ker je ravno naslov tortožerke...a kakšno tud zraven vzamete, ki nobenih tort ne je?? (aja, jutri ne bo šlo, imamo dekliščino - za drugič vprašam?) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Take imamo pa še najrajši mucamaca, ker potem za nas več ostane Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ker je ravno naslov tortožerke...a kakšno tud zraven vzamete, ki nobenih tort ne je?? (aja, jutri ne bo šlo, imamo dekliščino - za drugič vprašam?) MucaMacalohk tud kavice pije Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ker je ravno naslov tortožerke...a kakšno tud zraven vzamete, ki nobenih tort ne je?? (aja, jutri ne bo šlo, imamo dekliščino - za drugič vprašam?) MucaMacalohk tud kavice pije MucaMaca huda kofetarica. Kavice, njammy MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 bosh ti pr men na kolenih.... 666 zlomkou...tralalasamo če boš mel gate gor... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Aaaaa......jih hočeš sama dol slečt..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.