Sončna Vila 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Neki mi je reklo, da naj grem v Tortožerke pogledat, pa evo mene tuki - in zagledam, da se za jutri menite? Ja, čudovito, bejbe (hmmm in tipi, pravzaprav - tortožerci, kafetarji )!! Evo, jaz se bom tudi potrudla prit, sam ni mi glih jasno, kje je tale Viki - po Marsinem opisu se nisem znala glih najbolj znajt, mi lahko kdo drug še razloži? Do Trnowske cerkve in KUD-a še znam , potem se pa moje znanje neha, ker ne vem, kje je pumpa Somebody pljis?? Se vidimo jutri torej Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jaz pa v Novem mestu delam cel dan Lepo se mejte! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jz bi tud drgač uletela, sam sem že v objemu Štajerske.... Mejte se maximalno... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 sončna vila hoho to bo pa še lepo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Neki mi je reklo, da naj grem v Tortožerke pogledat, pa evo mene tuki - in zagledam, da se za jutri menite? Ja, čudovito, bejbe (hmmm in tipi, pravzaprav - tortožerci, kafetarji )!! Evo, jaz se bom tudi potrudla prit, sam ni mi glih jasno, kje je tale Viki - po Marsinem opisu se nisem znala glih najbolj znajt, mi lahko kdo drug še razloži? Do Trnowske cerkve in KUD-a še znam , potem se pa moje znanje neha, ker ne vem, kje je pumpa Somebody pljis?? Se vidimo jutri torej Sončna Vilaja, vpras koga tam, pa je; al pa u kudu vpras. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Tenks Free Včasih imam glavo res med oblaki, pismu Mlada duša al kako že? Se vidimo jutri Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Viki je vizavi pošte, banke in trgovine na glavni cesti (Riharjeva) v Trnovem...do tja prideš lahko tut z avtobusom 9 ali 19, greš dol pa pri bolnici Trnovo(velika rjava lesena stavba)...čez cesto vidiš opečnate bloke, ki so postavljeni vzporedno z Riharjevo cesto, kakih 20 m odmaknjeni od ceste(vmes je majhen travnik) in greš do konca teh blokov...potem pa samo levo..5 do 10 m.Če spodaj v teh blokih vidiš trgovino s tekstilom, Kotar računalništvo, frizerja in foto studio...si na pravi poti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Uživajte.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Mene žal ne bo, ker se mi časovno ne izide. Majica, sem upala, če bo dren, da bi lahko na drugem kolenu od sedela, saj sva lahki Pa dober tek vsem, se vidimo drugič Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 bi pod mano klecnu...tko da bo on raj stal...jez pa sedela... Lana škoda... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Majica...ob prvi priliki ... ...uživaj... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Tortožerke, lepo se imejte ... sem čisto preveč v gužvi zadnje čase, da bi se tokrat pridružila Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 zdej bom kmal ugotovila...da bo stolov še preveč...od unih treh... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ..saj bo Ljubljančanov veliko Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 smrc.... ...smrc.... ....smrc..... zlomk dobu ceu kup dela....smrc...smrcnch nau is torticam....smrc 666 smrcou...smrc...smrc....smrc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 ja sej... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ravnokar sem poklicala, tortožerce in imajo polna usta ...za vse tiste, ki danes nismo uspeli, pa drugi teden v Zvezdi, je Majica že napovedala ... xsingxBaje imamo v dobrem po 2 kosa Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ...jupiiiii ...pa še prva polovica tedna naj bo Cosma pozdravi jih v mojem imenu Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Lana, saj v bistvu smo kar elastični (nategljivi, raztegljivi ) ...povej kako tebi ustreza. Majica je načeloma ok z časom jaz pa tudi, cocinelle lahko uleti, ker je v centru...pa najbrž še kdo....kar ustreli kdaj! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 presenetlo me je da ni blo marse k je vedno vsepovsod.... hm pa spet same bejbe.... in js,... kar je sicer lepo oh in sploh ampak se mal sprašujem kaj je to lunin forum... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Luštno je blo, ravnokar sem se vrnila iz centra, sem šla po Tortožrenju še mal pohajat V glavnem, drugič se absolutno dobimo na kakšnem večjem placu, pa po možnosti nekje, kjer imajo vrt, da bomo vsi pridno hvatali brown boju Spoznala sem Majico in Tashyko - it was a pleasure to meet you both , Nino in Contesa sta pa znanca že iz Rakitne - no, danes se nam je celo uspelo vsest za isto mizo Drugi teden v zvezdi? Dan je že določen, ura? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 hehe ja lunin net je raj za leve... vse levinje naredijo... mi levčki pa sam na easy zraven.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 kakšne leve...reve... se je tut ustrašu... Aja...nad vsakim novim "prišlekom" na Tortožerke sem navdušena...dons je prisijala Sončna vila...jeeeej Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 kakšne leve...reve... se je tut ustrašu... Aja...nad vsakim novim "prišlekom" na Tortožerke sem navdušena...dons je prisijala Sončna vila...jeeeej zlomk je zhal she vedno na shihtu 666 ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Zlomek...kaj boš ti z denarjem... ...ga Astri dal ups...ta je bla pa še zame podla... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.