Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

jejejejej...Lana1...koga pa imaš spet v mislih xflirtx ...

mah...moram mal razmislit o teh torticah...zdej je valeta, pa Gardaland...sm mal izsušena tm dol v tošlu...bo teba fejst premislit... x?x  :sori:  :o|o:  x:)x  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ...Majica, je kar dren... xflirtx xinnox :rolleyes: xnckrivx x;)x x:o)x x:Dx

....no ja, saj je tud kofe dost, Tašiki pa jest tortico častim x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

kam bi jo pa ZAPAŠU... x:o)x  x:Dx

v usta jasno, kje je pa že drugo vprašanje, hm nisem js ravno ljubljančan... najbližja slaščičarnica would do fine

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz sem ok..razen sreda ne morem pred 12h.

Sicer sem pa vedno ZA! x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja...sreda... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

zvezda je na kongresnem trgu...

tm v centru pr sidru v parku zvezda...

a veš contesa k je bil drsališče tm ti morš sigurno to vedt... x:Dx x:o)x x:Dx x:Ix x;)x

a zdej vesta...? x^x x;)x x:Xx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Še nič odločenega,odločitev bo verjetno padla,zadnji ali predzadnji dan! x:Dx  Hm, Boris nekaj pravi, da bo 30 stopinj,potem paše pa samo bicikel ali rolerji, s čim manj cunjic na sebi! xyesx  xg:Dx  Kje je Zvezda pa tudi jaz ne vem?? xscratchx

To, to Contesa - čim manj cunjic na sebi

Pa vseeno kakšno - tako, da je bolj zanimivo - pa obožujem rolanje...

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

:8): :eek: Kaj potem? Ali naj prirolam ali prikolesarim v Ljubljano? x;)x x:o)x x:Dx

Ha, v Zvezdo smo pa že mi hodili (vprejšnjem tisočletju x:Dx ), pa ne na tortice x;)x ...Samo ne vem, če še vem kje je...ah bom že našla x!x x8Dx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

....tortice x:px ...mmmmm. :vragec: .....pa bolj kot prebiram to temo, bolj ugotavljam, da mi je nemogoče priti na te sladke zmenke :sori: Al mi je nemogoče prit zarad dneva al pa zarad ure :V:

Ma, enkrat se mi bojo pa ja zvezde postavle v pravi položaj in mi bo uspelo prit na kakšen sladki grehek. Šikt je šikt :inocent: kaj čem.

V sredo se pa lepo imejte x:Dx , sončne špegle so obvezne, da boste dekleta lahko neopazno pogledovala po lepih moških telesih x:px x:Dx x:Ix , fantje pa....... x:Dx

:vragec:

che mi poveste kje ta zvezda je.....

se zna zlomk clo prdrsat do tja.....

men nekak bl domachi pubi kokr slashchicharne x:Dx

666 zlomkastih zlomkou.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jst pa najboljšo torto doma jem..

ko jo speče... mož.  x;)x  x:px  :yumy:  :2src:

kak že pravjo.. da gre ljubezen skozi želodec..  x:o)x  :inocent:

:vragec:

hehe

sej che bruhash....prouzaprou tut x:Dx x:o)x x;)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

KDAJ?

KDO PRIDE?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

KDAJ?

KDO PRIDE?

Eto jst pridem! vedno prisotna možnost sicer da se zgubim ampak jst pridem... če že ne takoj pa pozno...

pride še contesa, pride še tashyka, najbrž bo njena mama zraven majica.. :D pol pa še naključni gosti....

P.S. 1200

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Še ne vem, če pridem...ta malo neki bolezen daje... :sori: je doma...če grem od doma, bo same slaboumne filme vrtela, pa neumno hrano v usta basala... :8):

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:D hja mi s torticami smo pa zgled zdrave prehrane.... ampak maš prav če je tamala bolana... nič hudga najbolš da si pr njej mrbit bo pa jutr že vredu...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...