lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 jejejejej...Lana1...koga pa imaš spet v mislih ...mah...moram mal razmislit o teh torticah...zdej je valeta, pa Gardaland...sm mal izsušena tm dol v tošlu...bo teba fejst premislit... :o|o: ...Majica, je kar dren... ....no ja, saj je tud kofe dost, Tašiki pa jest tortico častim Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 kam bi jo pa ZAPAŠU... v usta jasno, kje je pa že drugo vprašanje, hm nisem js ravno ljubljančan... najbližja slaščičarnica would do fine Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Jaz sem ok..razen sreda ne morem pred 12h. Sicer sem pa vedno ZA! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 .... ...lahko tudi sreda po 12. uri... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 ja...sreda... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 sreda ob dveh a? kje pa ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 sreda... takrt mam pa tut js cajt... samo kje...a v zvezdi?? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 kje je to a majo dobre tortice pol sem za Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Nama bo pa Tashika povedala ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 zvezda je na kongresnem trgu...tm v centru pr sidru v parku zvezda...a veš contesa k je bil drsališče tm ti morš sigurno to vedt... a zdej vesta...? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Še nič odločenega,odločitev bo verjetno padla,zadnji ali predzadnji dan! Hm, Boris nekaj pravi, da bo 30 stopinj,potem paše pa samo bicikel ali rolerji, s čim manj cunjic na sebi! Kje je Zvezda pa tudi jaz ne vem?? To, to Contesa - čim manj cunjic na sebi Pa vseeno kakšno - tako, da je bolj zanimivo - pa obožujem rolanje... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 zdej pa še jst skor vem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kaj potem? Ali naj prirolam ali prikolesarim v Ljubljano? Ha, v Zvezdo smo pa že mi hodili (vprejšnjem tisočletju ), pa ne na tortice ...Samo ne vem, če še vem kje je...ah bom že našla x!x Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ....tortice ...mmmmm. .....pa bolj kot prebiram to temo, bolj ugotavljam, da mi je nemogoče priti na te sladke zmenke Al mi je nemogoče prit zarad dneva al pa zarad ure Ma, enkrat se mi bojo pa ja zvezde postavle v pravi položaj in mi bo uspelo prit na kakšen sladki grehek. Šikt je šikt kaj čem. V sredo se pa lepo imejte , sončne špegle so obvezne, da boste dekleta lahko neopazno pogledovala po lepih moških telesih , fantje pa....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ne bom nič obljubljala... so se že začeli dopusti v službi, pa je malo bolj gužva... ampak mogoče se pa pridrsam do Zvezde Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 che mi poveste kje ta zvezda je.....se zna zlomk clo prdrsat do tja.....men nekak bl domachi pubi kokr slashchicharne 666 zlomkastih zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 zvezda je na kongresnem trgu...tm v centru pr sidru v parku zvezda...a veš contesa k je bil drsališče tm ti morš sigurno to vedt... a zdej vesta...? Zlomk , a tole zadostuje (je Tashyka že razložila) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 nooo....tko se pove 666 zlomkou se pride oblizvat (lohk pa tut zalizvat....che bo kera za ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 jst pa najboljšo torto doma jem..ko jo speče... mož. kak že pravjo.. da gre ljubezen skozi želodec.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 jst pa najboljšo torto doma jem..ko jo speče... mož. kak že pravjo.. da gre ljubezen skozi želodec.. hehesej che bruhash....prouzaprou tut 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 KDAJ?KDO PRIDE? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ja no zmente se že... še enkrat...zvezda je v centru na kongresnem trgu... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 KDAJ?KDO PRIDE?Eto jst pridem! vedno prisotna možnost sicer da se zgubim ampak jst pridem... če že ne takoj pa pozno... pride še contesa, pride še tashyka, najbrž bo njena mama zraven majica.. pol pa še naključni gosti.... P.S. 1200 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 Še ne vem, če pridem...ta malo neki bolezen daje... je doma...če grem od doma, bo same slaboumne filme vrtela, pa neumno hrano v usta basala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 hja mi s torticami smo pa zgled zdrave prehrane.... ampak maš prav če je tamala bolana... nič hudga najbolš da si pr njej mrbit bo pa jutr že vredu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.