majica 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 če bo v redu...gre z mano...bankrot mi pa kr za petami...joj joj joj... :xx!: Obleka za Taš bo v četrtek... (k lih govorim o bankrotu...) :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Upam, da mi bo uspelo priti ...po 14.uri Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Danes pa končno nisem biu edini tip zdej mamo že dva dedeca na forumu tudi aakhut stari je kar vredu glede na to da nima asc v devici hja conteso sem že zadostkrat komentiru, tashyko pa majico poznate, cosma je pa tud taka kot ponavad... mene so pa itak sama usta... hm zdaj pa komaj čakam fotke je mela Majica sabo digitalca.... bomo vidli kaj bo... hehe no to bo pa majica zrihtala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 (popravljeno) evo..prva... sedimo...contesa, El Nino, majica, Cosma...Tashyka stoji...Aakhut pa sam zase... Popravljeno 10. junij 2004 -> majica Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 (popravljeno) druga...Nino in contesa ujeta v trenutku... Mah...slike sm morala mal posvetlit...smo v senci sedel...okol nas zažigal sonce...pol pa tko slaba kvaliteta slik...ker so popravljene... :xx!: Popravljeno 10. junij 2004 -> majica Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 (popravljeno) Taš goljufa še z dvema sladoledoma... Popravljeno 10. junij 2004 -> majica Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 evo..prva... sedimo...contesa, El Nino, majica, Cosma...Tashyka stoji...Aakhut pa sam zase... Nobene torte ne vidim :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 hehe ja nevem js pa contesa sva tud tortico ampak drugi pa :xx!: hehe sej bistvo mislim da ni blo v torticah Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Verjem, da smo bli v slaščičarni... še ena gasilska Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 solo Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Tudi nobenih cigaret ne vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Najbolj ste se okoli Buta sukale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Tudi nobenih cigaret ne vidim videz močno vara Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 solo glih tak je kot tisti kaj je že hm šri chinmoy Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Tudi Marse nikjer ne vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Najbolj ste se okoli Buta sukale Ja...je že omenjal, da mu tist SLS plakat ne sede najbolj...skor se ni dal slikat zarad BUT(L)A... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Tudi Marse nikjer ne vidim dobr vidiš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 A ga ne voli tudi prva dama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Tudi nobenih cigaret ne vidim Kdor gleda...ta vidi...mal uč vrž no... :o|o: sej tm West razkazujem...no... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 pa poglej tam aakhut solo on pa but in nekaj ma med kazalcem pa sredincem oho ja pravi imaš to je cigaret home made Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ..se morm še tle zjokat ...sem bla prepozna ...ampak, samo, da ste se dobro imeli ...Majica...za fotke Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 prva liga ste... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ojla punce in fantje! Me veseli, ko ste se imeli kul. Vceraj sem se hotla tudi jaz pojavit, vendar sem bila pozna, koncala z opravki sele po 14. uri.Pa drugic, fajn, ko zdaj to 'redno' izvajate, tale druzenja na torticah. Fotke so pa lustne - samo ste nekaj popravili danes?Vceraj zvecer sem uch vrgla, pa je bila ena jasnejsa, bolj barvita, zdaj pa je skoraj CB- zakaj to? Saj je sicer vse isto? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Majica in ostali, vidim, da ste se fajn imeli včeraj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Boga, boga Lana ...pa drugič Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.