aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 mah ja...limonado je pil in bil vs kisu... jah...tko...cheshko vse skupi 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Na češkem se je začela vsa kultura... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Na češkem se je začela vsa kultura... cheskaa..holka? 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 a kdo že kaj načrtuje kake tortice? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 ja, v MB Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 http://smileys.smileycentral.com/cat/901v.gif tkole... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 A pa vse boš sama pohrustala ? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 He he, Majica... dober tek Pa daj no, še kaj za druge pusti A to pomeni, da se bo treba v kratkem spet sestati (upam, da ne bom spet čisto zasuta v službi ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 http://smileys.smileycentral.com/cat/901v.gif tkole... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 haha kolk nor smeško še tisto češnjco na koncu kak dober dodatek morem it kako češnjco pojest dol mamo sveže z vipavske doline pa včeraj je mama spekla ful dober češnjev štrudelj... cel pladenj je šel še preden se je ohladilo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Pa nč men ponudu... :o|o: ka se mi lušta...po enem domačem češnjevem štrudlu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Pa nč men ponudu... :o|o: ka se mi lušta...po enem domačem češnjevem štrudlu... Hja naj ti povem tkole, štrudl je bil zavit al kako se že to naredi, v pol ure, pekel se je še nekaj takega in pojedli smo ga v pol ure jaz sem prišel bolj pri zadnjih... v času ko bi štrudl prišel do tebe ga že nebi biloveč kot bi ti nesel vodo v preluknjanem vedru priznam je bil pa dober... skrivnost je v tem da se ne da preveč cukra... in da morjo bit češnje dobre... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ja, v MB Kristalka, zdaj imaš počitnice, pa pridi v Ljubljano, bomo šli skupaj! Mogoče pa res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Jutri v Portorožu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 hm, ne bi raje v Murski? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 pismu sem mislil povedat da jutr je lep dan da zakaj nebi jutri pa mi je ravno takrat net nekaj crknil, no kako lepo da je to namest mene predlagal stane ejha kaj zdaj ljubljana pa smo zmenjeni ... ? gremo na bled? hehe Celje je lih nekako vmes.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Bravo El Nino, prav maš Celje je vmes in če se kdaj spomnite na Celje, pridem še jaz... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Bravo El Nino, prav maš Celje je vmes in če se kdaj spomnite na Celje, pridem še jaz... sej zdej bo party v Ljubnem, to ni tolk dalč od celja.... tko da lahko tam kako tortico pojemo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 A ne bi bil že čas za nove... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 To majica!sreda po 12hčetrtek do 13hpetek-načeloma vseeno nekje do 15h upam, da se bomo lahko uskladili. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Anytime Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 kako pa vreme? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Torej jutri popoldne kje pa ? se dobimo v centru pol pa jo na slepo mahnemo... ops ne ne to ne bo šlo ker folk ni točen... haj bom prepustil lublanski sekciji da zbere lokacijo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 kaj zdaj sam še sladolede ližete? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Jutri na torto v Ljubljano grem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.