El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 kam pa to da skočim še js, a se nebi raj med tednom zmenili? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 http://www.bsi.si/images/bankovci/10000sit-l.jpg ZA DOMOVINO Z DD, NAPREJ! Na Kongresnem trgu ob 17. Pride tudi Islanec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Kaj se res kake torte ipd dogajajo jutri v Ljubljani? Ob 17h, Kongresni trg? Jaz sem za, pa se prišetkam do tja brez problema Še kdo? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 http://www.bsi.si/images/bankovci/10000sit-l.jpg DELNICA DRŽAVE SLOVENIJEZA DOMOVINO Z DD, NAPREJ! Andres tudi pride, pridi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 ampak na kongresnem trgu nimajo tortic.....je pa najbližja zvezda Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 http://www.bsi.si/images/bankovci/10000sit-l.jpg DELNICA DRŽAVE SLOVENIJEZA DOMOVINO Z DD, NAPREJ! Ne bodi no malenkostna, pridi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 kako se bova pa spoznala? A bos imel 10 jurckov pod pajsko namesto nedeljskega dnevnika?Ce utegnem pridem. A je obvezno ob 17h? Imam se neke druzabne obveznosti jutri, piknik...pa ne vem ce se bo koncalo do takrat. ps. a se ti jaz res zdim malenkostna Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Če ne boš mene, boš pa ostale spoznala Do enih šestih bomo že tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 tebe ne rabim videti, da te spoznam ampak slišati se pravi spoznala bi te z zavezanimi očmi...ljudi prepoznavam po glasovih... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Potrjeno, pridem Pol pa v zvezdo na sladoled Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 nč sori mister i can't go.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 nč sori mister i can't go....Zakaj pa ne naenkrat Te doma ne pustijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Z bratcem nekaj planirava, in nekatere stvari majo prednost tudi pred fajn lunatkami in lunatkom,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Kaj tvoj bratec tortic ne mara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 ma 10 let Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Ups...šele zdaj vidla...kakšne torte...kjeeee? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Oona, pridi, da bomo uravnoteženi - jaz in ti, pa Andres in Stane, kolikor sem razumela Danes ob 17h na Kongresnem trgu - prideš? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Pridem..samo ponavadi malo zamudim..kako te spoznam? Po soncu v laseh? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Hja, sonce v laseh, sam da so črni Kratki lasje, vitka, majhna, oblečena bom v komplet krila in majčke z modrimi in krem vzorčki Poleg mene pa en ogromni Stane, Andresa ti pa še ne znam opisat Se vidimo torej Aja, se pa potrudi, da ne zamudiš, bolj zaradi sebe kot nas Če pa že boš, se bomo pa na kakšno klopco usedli pa te počakali, brez skrbi Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Evo, pred kakšno uro sem prišla s tort Izgleda, da smo oddajali takšno energijo naokoli, da sta nas izvohali celo Contesa in njena prijateljica! V glavnem, spet smo domov odpeketali vsak s svojim paketom zdrave soli (Stane ), pa še z limonado smo jo kombinirali ; ženske smo se načvekale okrog horoskopov za kakšna dva meseca naprej (ubogi kelnarji, ha, babe? ), Stane pa je celo AnneMarie iz Islandije vpeljeval v zdravo sol V glavnem, tortožerke uspele, spet sem bila zelo zelo pozitivno presenečena Spoznala Oono in Andresa08 , prav vesela sem, da smo se dobili Bo treba kmalu spet kaj ponovit zadevo enga lepega vsem tortožercem Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Hej, ljubčki tortožerski, vsem skupaj en veeelik kiss . Sol mi je jasno full pomagala , torte in čvek pa tudi... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Dejmo se to..prihodnji teden ponovit? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Kje si pa dons hodila? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Sploh nisem spremljala te debate in nisem niti vedla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.