majica 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 ah...potem pa rep med noge...saj te ne bi zlorabljale... Sploh pa najbolje, da vsak pove, kdaj lahko...termini od pon. do pet. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Jaz lahko dop. ali pop. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Če se menimo za torek (4.5.), se lahko, kar se mene tiče, dobimo dopoldne - do cca 14.00 ali pa po 16.00. V popoldanskem času sem naslednji teden bolj zasedena, od petka do nedelje pa me ni v LJ. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Odpadem ,zaradi službe.Spet.Pa kdaj drugič. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 hahahaha....... ahja, hm do 13.30 :xx!: js pa šele od 14.30 naprej....Bla,bla,bla, a bo preveč žensk, si se tega ustrašil kaj? :OO!: jaz se bojim sam marse..... ne res ne morem tako zgodaj v torek, imam fiziko vaje, do 14.00 pol pa še pol ure da kaj najdem v lj.. lahko pa v sredo ko končam že ob poldne... (drugi dnevi so vsi bolj tko) meni najbolj ustreza v sredo.... v petek pa sem cel dan fraj.... in se lahko zapeljem do lj, na eno tortico ni problema...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 A lahk jez tud pridem? Men je vseen kje pa kdaj, sam spoznala bi vas rada mal Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 devica ...normalno...kdorkoli... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 che noche elnino...bo pa elaakhut prshu enitajm 666 elzlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 ... a še nismo... sem prepričana, ne bo...ker je glasen sam od deleč... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Fino fajn 4. maj je kr tak markanten datum, mrk pa to Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 ...pa Tito je tut umrl...takrt...na 4. maj... bomo mel obletnico...24-to.. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 jaz se bojim sam marse.....Take prijazne ribice? Nic bat, Nino - v slascicarnah se ne sme kadit, alkota pa ne strezejo. Bom morala pac zdrzat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Kaj potem torek ali sreda? Men je vseen...se prilagajam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Po mojem torek, ko je mrk (kot je ze Devica opomnila) - v vsakem primeru je Luna v sco - tako da, glede na to, da ima vecina sodelujocih v tej temi in pac ocitno teh, ki kanimo priti, kaj pomembnega v sco, je kar primerno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 joj...že vidim...kar perje bo frčalo...če ma sco. prste vmes...pa same babe na kup...k itak ne bo...pa Ninota tut ne Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Hm, Contesa, dez pa ni fajn... nekako ne pase s torticami. Mah, kaj pa vem, povejte, meni je vseeno, jaz tudi dez maram oz. ce pac je, se ne pustim motit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Nč, upam, da se boste odločle do vsaj nedelje Jz pa morm it pakirat :weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Bistrca kliče Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Jaz, ravno v sredo, ne morem dopoldne. Lahko pridem, šele ob 13h.Torek ni problem! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 jaz se bojim sam marse.....Take prijazne ribice? Nic bat, Nino - v slascicarnah se ne sme kadit, alkota pa ne strezejo. Bom morala pac zdrzat. hehe nisem mel ribice v mislih bolj me skrbi tisti tvoji del, sicer pa mal zezam, ja v sredo je kul, mal čez poldne, kje v centru da ma še contesa čas do maks 13.45 hm 12.15 bo vredu? sam da se ne bom kam zgubil tam... hehja, pa peški bom moral it, k je itak vse zaparkirano v centru..... hm hm hm pa fajn opišite kje da se ne zgubim..... haha, da vidimo te sco.... spet po dolgem času. u pa kakega .ka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 torej v sredo od poldne naprej, do pozno ponoči.. nasledn teden? juhujuhu, kje pa je tale slon? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Samo na hitro da se pofočkam... vidim, da je zdaj sreda v igri Ob 12.00 sigurno ne bom uspela (mi je nekaj uletelo v sredo dopoldan), nekje do pol enih pa bi se menda dalo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Nino, čisto v Centru,na Slovenski, zraven glavne pošte in pod hotelom Slon! hence the name..... hm mislim da sem že bil tam bom mal preveril zemljevid...... ahja a se morem pofočkat ? hm ja bom tam če bo... hm merkur naklonjen. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 jst itaq de jaen bo morau dezh preganjat pr tolkih babncah 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 meni ok, pridem v sredo ob 13h Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 jst itaq de jaen bo morau dezh preganjat pr tolkih babncah 666 zlomkou....tralalasaj bomo meli marso..... gospodicna carovnica....... hehe, hm pa kdaj so še zadeli vremenarji, zadnje čase, a kao zdaj ko pa mal pridemo ven iz aprila pa se kar da napovedat dež v sredo torej en tedn kasnej ? haha, ne verjamem to bom moral videt na lastne oči.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.