Sončna Vila 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Ja lahk se za drug teden zmenimo Če bom v Ljubljani, pridem tut na naslednji sestank Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Pridem v četrtek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Torej naslednji teden (oziroma že ta ) se dobimo... spet v Zvezdi ob kongresnem trgu? Da ne bo pomote - to bi bil datum 22.07. Stane, kdaj bi tebi najbolj odgovarjalo? Kaj pa drugim? Meni se ni problem prilagodit Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Meni ni ratalo....pred nekaj minutami pribremzala domov....jah....kr neki se praznuje...pa torto sem tudi jedla, čeprav sem manjkala v Zvezdi danes....v upanju na drugič..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Juj...spustila tako priliko...šmrk... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Prilika izgubljena ne povrne se nobena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Ne izzivaj...grrrrr Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Koga voliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Svog momka....he he Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 majci, next week? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Do next week je pa ne bo čaku :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 v cetrtek nooo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ob? kje? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Slaščičarna Zvezda ob kongresnem trgu... ura še ni znana... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 a nujno cetrtek? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Še ni nujno :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 jz bi tud toltico.... mmmm..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 četrtek petek? 14 do 16 ... da vidmo conteso...heja... pa da vidim 1Bueno, ammmmm kaka miška je ratala, no torej, v četrtek ob 14? al morda bolj v petek? odločte se ko se zmenite js pridem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Jest bi tud, jest bu tud!!!....sam nobenga ne poznam Sam sstaneta ..to pa tud neki velja a ne Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Jest bi tud, jest bu tud!!!....sam nobenga ne poznam Sam sstaneta ..to pa tud neki velja a ne no sol življenja že maš... zdaj rabiš še zrak, ogenj pa vodo kaj pol jutri(četrtek) ob 14? zvezda? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 jutr je sreda! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ob dveh? ocitno vas nikol nam vidla... no ja... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 jutr je sreda!holly cow, no iz tega se lahko izvlečem le če počakam do jutr hehehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Kaj zdaj folk ne vidim odziva, mislim da bomo mogli si vzet čas pa se zmenit za en teden v naprej... recimo nasledn četrtek? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Jaz lahko pridem ob 14h še kdo? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.