El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 upam da mislite 29ega četrtek... lohk se pa zmenmo tud za nedeljo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Kaj je sedaj to, Nino, a boste jutri tam ali ne,morda bi na skrivaj šel mimo... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Tud jaz sem mislila it mimo.....na skrivaj Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ajde, najprej to, kdo pride jutri ob 14h? Jaz pridem Nino, mal prehitevaš, niti sreda se še ni končala, pa se že bojiš, da bo odpadlo za jutri Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Če se boste kej zmenil....jaz pridem...al pa letim mimo... Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ja,mogoce bom kaj tam okrog... Hmm.. kje ze? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Slaščičarna ZVEZDA ob Kongresnem trgu, ob 14h, 22.julij 2004 Dajmo se pofočkat, kdo pride, da bomo vsi na broju! Prva! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 upam da utegnem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Bom tam! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ga bom pa jaz nadomeščal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Kdo te ne bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Kdo te ne bo hehe js sem ugotovil da sem cel dan živel v zmoti da je že četrtek... in da bodo tortice šele čez en teden zdaj pa vidim hola akcija jutr jeah jeah, , pa še vreme se bo hvala ljubemu bogu malo ohladilo... da bi meli dones js nebi zdržal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 pol pa kupi si kaj ne vročega.... k grem stavit da vse kar trenutno maš deluje rahlo preveč hot... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Bobnar, "You might just as well fall forward as you lean to far backward." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 <Ne se skuhat dans, kugla spet seka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kako bom pa vedla kateri ste?? Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Sem pa mislila gledat, kje bo kakšna v kopalkah Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Kaj vidim...kdaj so te tortožerke....a sem jih že zamudila? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 He...he...kelnerje boš zdej gledala...ha ha...Včeri smo bli zuni...moj nečak, svakinja, Taš, Manc pa jez...smo šle po vrsti...vsak tip k je pršu mim, je bil od ene, po vrsti pač...kolk smo se narežale...od nečaka pa bejba...same stare mame s palčko je dobivu...Taš pa pleskarja z lojtro...ha ha ha Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kako bom pa vedla kateri ste?? Mi smo tisti k nas je največ in mamo dve mizi skupaj, vroče nam je in sm onasmejani, ne beremo časopisa, in že na videz ljudje ki jih moreš še enkrat pogledat in ugotovit to je to.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Joj, enkrat vas moram prit pogledat, da vas spoznam še v živo...nekega lepega dne.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Kako bom pa vedla kateri ste?? Mi smo tisti k nas je največ in mamo dve mizi skupaj, vroče nam je in sm onasmejani, ne beremo časopisa, in že na videz ljudje ki jih moreš še enkrat pogledat in ugotovit to je to.... No če boste videli kakšno, ki prav zgubljeno zija okoli, mi prosim malo pomahajte Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 No če boste videli kakšno, ki prav zgubljeno zija okoli, mi prosim malo pomahajte Imava šanse, da se bova zaletela, ker bova oba preveč zijala naokoli... (Sedaj sem prepričan, da bodo tudi one zijale okoli za mimoidočimi... ) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Piko, če se ne zaletiva, se morva vsaj srečat. Bova lohk drug let skupi rojstni dan praznovala...če maš tamle notr prov vpisane podatke Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Piko, če se ne zaletiva, se morva vsaj srečat. Bova lohk drug let skupi rojstni dan praznovala...če maš tamle notr prov vpisane podatke Takole gre tole: Namera --> volja --> delo na tem --> rezultat.Napišem vedno samo tisto, kar mislim, namenoma ne maram pisati netočnosti... V življenju pa še nisem srečal človeka, ki je rojen na isti dan (oz. ne da bi vedel za to) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.