Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:D torej ja itak, tortice so ble okusne, dobili smo se pod zvezdo :D vroče je blo za... :onfire:, drgač pa saj ista klasika kot olimpijske igre, te so bile najboljše do zdej, najbolj številne, lunatke so najlepše, lunatki najbolj fajn, bla bla bla :D pol pa še en sprehodek naokrog po mali ljubljani z Soncno in Bueno, dobro porabljen čas, pač, vsaj zame ke nimam kaj delat... :) pa sem dobil tale niffty utrjevalec nohtov.. nekam trdni so zdaj :( težko pišem po tipkovnici k nimam tolk gibčnih blazinic pa to.. heja kitarce še nisem probal igrat s tem... :D no torej, pohvalit velja staneta k nam je spet častil, ( x;)x naslednič, mu bomo pa mi častili skupinsko.... ) :D Seveda ne gre dvomit bomo kmalu spet zasedli kako slaščičarno... zvezda zdaj že dobr vem kje je nit mal se nisem zgubil... čas je da se lotimo kake bolj eksotike :D hehe
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

pa sem dobil tale niffty utrjevalec nohtov.. nekam trdni so zdaj, težko pišem po tipkovnici k nimam tolk gibčnih blazinic pa to.. heja kitarce še nisem probal igrat s tem...
x:Dx :palec: ,hja nism vedu, da tak hitro prime, hehe

drgač pa igraj ,zdele boš šelem vidu.. x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Oona se pa nič ni oglasila dans :eek:

Ja, tortice so ble super, s Stanetom sva se kar odločla, da bom jaz zbirala za oba za vnaprej, ker sem mu tolk fino tortico zbrala :yumy: Pa spet nas je večina šla domov polnih denarnic, ker sta Cosma in Stane častila (Cosma je imela rojstni dan, Stane pa... hihi, ga ima kar na vsakih torticah, i guess x:Dx x:o)x :palec: ). Conteso smo mal stuškali, ampak je bilo tako ali tako tolk vroče, da ni bilo prevelike škode x;)x

Jaz sem torej prvič vidla Cosmo, Pikota in Leilanio in moram rečt, da ste mi bli vsi trije prav všeč x:Xx

Suma sumarum: tortice - odlične, vsi udeleženi lunatki - dobre volje in radoživi, voda iz pipe - ogabna (kanček soli ful izboljša okus), kelnarji - preživeli x:Dx x:Dx x8Dx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Tortice smo kar x:px , družba zabavna in fina x:)x

Fino mi je bilo spoznati, toliko novih obrazov, kot je Sončna že napisala, če si lunatik, si že fejst x:Dx

Pa še kdaj...... x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

kelnarji - preživeli  x:Dx  x:Dx  x8Dx

Sončna Vila[/color]

Skoraj da ne...kelner je padel v globok dekolte Sončne, sem ga komaj ven zvlekla...

Drgač je blo pa super... dejanske tortice niso ble tolk dobre, smo jedl že boljše, je bla pa družba zato velik bolj fajn...ampak vsake tolk bi se bilo treba mal pomešat med sabo...Sstaneta bi mela tolk za prašat...tut poslovit se nisem utegnla od njega...pa pošteno zahvalt za ssol...torej Sstane...uporabljat samo ob poledici, ne? he he...Prebrala že knigico na pol...no, DD je za prehrano zelo pomembna, to že vem...hi hi...JOKE SSTANE... da neuš hud...vsekakor bom Ssol pazljivo uporabila, no....!

Conti je prišla ravno iz bazena, pa se je spet mal okopala..., zvedla, da Piko ni planinc, da ima naš svet 33 dimenzij, ampak tega , kaj je huje, fizika (Nino) ali matematika (Piko), pa ne...vidla od Cosme moža...spoznala čist na novo lunatko, pa ne znam napisat njenega imena...Pokibu...se je pa vsedla tko deleč od mene...?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Prvič vidla vse včeraj prisotne, sam sstaneta drugič x:)x

Moram rečt da ste prov fejst. No to se mi je tko že prej zdel, drgač sploh ne bi pršla x;)x

Pa upam, da ste se fejst posladkal še v mojem imenu, ker sem tolk hitr odšibala.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Ne, le rubrika je dolgo vidna x;)x

Ampak, moraš priznati, da je punca pametna. Kaj ji naj odgovorim :8):

Kaj pa vem...ti jo kar vkluči, če jo imaš kam x:o)x

Mogoče bi dodala še kakšno njeno sliko...pred in po dieti x:)x

Guest sstane

Ne lomi ga, jih bom imel kar cel študentski sevis na vratu x^x

Odgovoril ji bom, da seveda lahko kupuje po pol cene in prodaja po polni, saj tega niti ne morem nikomur preprečeti. Reklamo si naj pa kar sama dela, če bi jo jaz, bi kdo rekel, da je fotomontaža x:Dx

Si se pa dobro spomnila, ti bi že lahko bila za reklamo. Samo najprej se moraš zelo zrediti, da prideš do debele fotografije x:Dx x;)x

A da si bila že dvakrat okrogla :eek:  :inocent:  :8):

x:Dx x:Dx Nisem to mislila.

Ene 15 let nazaj, ko me je futrala moja babica. Je blo res zlooo dobro. Pa ponavad sem pojedla kolikor mi je naložila, sam da je bla dobre volje x;)x

Tko....zdej sva pa že čist iz tortožerk zašla....

Guest sstane

Veš kaj je edina nevarnost :eek:

Da bo Princesa padla med prave tortožerke, pa bo konec reklame x:Dx

Sto jurjev na mesec, veš koliiiikooo tortic je to :eek: xcivx x:px

kaj je huje, fizika (Nino) ali matematika (Piko), pa ne...

xscratchx ... tole pa ... hmmm... pa ne, da je bil Piko moj profesor x?x :eek: ... na arhitekturi.... ker se mi je res nekam zelo znan zdel na fotkah... xcivx x;)x :palec:

:D sej res ja lohk bi si mal boljše ocene zdaj zrihtala....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...