Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ob 18ih? :D kero so za vas človeške ure, če je hladno je človeška ura tkole po kosilu, če je vroče je človeška ura zjutraj ob šestih al pa zvečer ob šestih.... ker je pa nečloveško tak zjutraj vstat :D hehe torej jutr spet tortice al kak?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ti verjamem, premala družba x:Dx  x;)x

sej itak bo še contes uletela najbrž, pa mrbit še kdo, 5 je že zajetno število... :D men se tok ne da ...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 3 weeks later...
No, če bo kdo tam, naj pove. Če pa ne, pa tud prov  :8):

Jaz sem že tko tolk lačna, da bi čist z lahkoto tud zdejle kakšno torto popapcala  x:px

torej tortice a ;) da malo oživim tole temo ;)

Sahrco-komot odstopim, če pa na kako torto ne trznem je pa to, to! Bom samo limonado pila!

Ok...jaz imam čas v četrtek, naslednji teden.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

mogoče ponedeljek, ampak to je bolj jalavo upanje...torek in sreda sem v hribih, četrtek sem doma, v petek me pa spet ni.....

saj se lahko dobite kak drugi dan, ni nujno da sem vedno prisotna.

V ponedeljek imam že 2 zmenka....tako da :fiju: odvisno od ure....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane

x:Dx x;)x x:px

Za osnovni vzrok za nastanek kandidiaze, ki jo povzročajo glivice kvasovke, se navaja prevelika zakisanost organizma vsled uživanja hrane pretežno na bazi sladkorja in enostavnih ogljikovih hidratov.

Iz kemije pa vemo, da obstoje snovi, ki držijo kislo bazično ravnotežje medija, v katerem potekajo reakcije na določeni stabilni vrednosti pH ne glede na različno vrednost pH vstopnih reagensov. Te snovi se imenujejo pufri.

Osnovni pufer vseh telesnih tekočin človeškega organizma pa je zdrava sol v vseh svojih sestavinah in njeno pomanjkanje povzroča poleg ostalih problemov tudi nestabilnost pH, oziroma preveliko zakisanost organizma.

Torej, kot pri večini bolezni, gre tudi pri tej za isti problem.

Reštev pa je enostavna in ni niti uradno niti alternativno medicinska, ampak kuharska.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...