Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Jutri je četrtek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Grem na tortico in kavico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Pridem, če se zmenite ob malo bolj človeških urah.. na primer ob 6! (Ja, kva b pa še rada draga punca?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Do takrat lahko ostanemo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Od mraka do zore, misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Od mraka do zore, misliš Najboljš ja....jaz mam cajt od 15-16:00 Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 OK, tudi jaz Upam, da ne bova sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ob 18ih? kero so za vas človeške ure, če je hladno je človeška ura tkole po kosilu, če je vroče je človeška ura zjutraj ob šestih al pa zvečer ob šestih.... ker je pa nečloveško tak zjutraj vstat hehe torej jutr spet tortice al kak? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ob 18ih? 15 - 16 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 pismu saj ne vem če se mi da.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ti verjamem, premala družba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ti verjamem, premala družba sej itak bo še contes uletela najbrž, pa mrbit še kdo, 5 je že zajetno število... men se tok ne da ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 No, če bo kdo tam, naj pove. Če pa ne, pa tud prov Jaz sem že tko tolk lačna, da bi čist z lahkoto tud zdejle kakšno torto popapcala Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Kaj je zdej? A bo kdo na tortah al ne bo nobenga? Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Kdaj pa?? Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 No, če bo kdo tam, naj pove. Če pa ne, pa tud prov Jaz sem že tko tolk lačna, da bi čist z lahkoto tud zdejle kakšno torto popapcala torej tortice a da malo oživim tole temo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 vsi na dieti.......vrag še po zdravi hrani pejmo na saharco Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Kje so tortke? Hitr povedat! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Sahrco-komot odstopim, če pa na kako torto ne trznem je pa to, to! Bom samo limonado pila! Ok...jaz imam čas v četrtek, naslednji teden. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Ok...jaz imam čas v četrtek, naslednji teden.Dej nehi... prej , nooo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 mogoče ponedeljek, ampak to je bolj jalavo upanje...torek in sreda sem v hribih, četrtek sem doma, v petek me pa spet ni.....saj se lahko dobite kak drugi dan, ni nujno da sem vedno prisotna.V ponedeljek imam že 2 zmenka....tako da odvisno od ure.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 V ponedeljek imam že 2 zmenka....tako da odvisno od ure....Lej jo... (p) ticko Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Za osnovni vzrok za nastanek kandidiaze, ki jo povzročajo glivice kvasovke, se navaja prevelika zakisanost organizma vsled uživanja hrane pretežno na bazi sladkorja in enostavnih ogljikovih hidratov.Iz kemije pa vemo, da obstoje snovi, ki držijo kislo bazično ravnotežje medija, v katerem potekajo reakcije na določeni stabilni vrednosti pH ne glede na različno vrednost pH vstopnih reagensov. Te snovi se imenujejo pufri.Osnovni pufer vseh telesnih tekočin človeškega organizma pa je zdrava sol v vseh svojih sestavinah in njeno pomanjkanje povzroča poleg ostalih problemov tudi nestabilnost pH, oziroma preveliko zakisanost organizma.Torej, kot pri večini bolezni, gre tudi pri tej za isti problem. Reštev pa je enostavna in ni niti uradno niti alternativno medicinska, ampak kuharska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Ti, Sstane, kva ma pa to veze s torticami? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.