Guest sstane 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Nič za nas, ker ne pretiravamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Pretiravamo? S tortami? Ne, kje pa... A je Merkur retro? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 A je Merkur retro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Torte vedno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 torej kako smo zmenjeni v četrtek? proti večeru ala ob petih popoldne? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 js bom zagotovo v LJ v četrtek če se keri luštni ljubljančanki zazdi.... lohk gremo na tortice... in če pride mim kak hudič, bo dobrodošel, seveda od vsega sladkega bomo rabli mal soli in ena bo mogla conteso nadomeščat no pa nas je že 10 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sicer se ne kvalificiram za nobeno od zgornjih zadev, ampak: mrbit...kot bi rekel nino Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ja čudovito, glih četrtek ste najdli, ko bom jaz spet v ljubljani po skoraj enem mesecu Pridem, če se zmenimo zaziher! Kdaj in kje torej? pozdravček Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 škoda, da nisem v Ljubljani, bi se jaz tud počas že prikazalax:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 hja v četrtek, nevem pa katera ura vam najbolj ustreza? zvezda spet? še nisem probal vseh tortic pr njih jupijupi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ok zvezda 16-17 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ok zvezda 16-17 ob 16... pridemo do 17 čakamo na zamudnike hjeahjeah zvezda v četrtek za poučene 19.8.2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 hm..jaz bom se zamudnike zamudila, zgleda... :o|o: nic, poklicem, ce boste se tam, pridem, ce ne pa kam drugam odidem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara pride jutri na tortico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 danes je dan za tortice!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Danes pridem okoli 17h upam, da bo kdo tam. seveda pridem, če še kdo drugi pride Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Prnesem karte.... in nasmešek ... tole že čutim bo hudimano odličen dan za tortice... sstane ne pozabit na sol mi že mal zmanjkuje... (sicer noben ne verjame da je sol zdrava, jo pa vsi jejo.... ) počas bodo lahko pr zvezdi odprli posebno sobo sam za lunatike... hm hm hm .... js bom tam že okrog 16, bom pač počel tisto kar počnem ponavadi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Bi prej prišla ampak imam 2 pomembni zadevi eno v Kamniku-Gornji grad eno pa v Domžalah....tako da ne bo šlo prej....v upanju, da vas vidim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Zakaj pa ne konec tedna? Ce pa ne morem danes, nooo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Upam, da mi uspe prit že prej, če ne pa ziher do 17h Vas morm mal videt Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 (popravljeno) js že grem proti LJ em where is everybody... še dobr da nisem bil v lj sam zarad tortic... Popravljeno 19. avgust 2004 -> El Nino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 sorči, jaz sem zdele z hribov dol prilezla....nujno, pa še zavleklo se je .... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tamara pride jutri na tortico Sstane, kaj pa ti tle krivo vero učiš?! Bom še v tvojo sol nehala verjet, če boš take pisal in zavajal folk! Sicer pa, no, saj bi prišla - ampak edino peš, da bi prej pokurila tiste kalorije, ki bi jih potem dobila s tortico. Povejte, ko boste šli v Koper na tortico, da pridem še jaz! (Psst, se splača priti na ledeno kavo v Triglavsko slaščičarno. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Zaboga folks, pridem danes samo en uč vržt v Zvezdo, ker mi več ni zneslo, in vidim tam Ninota samega Kje ste bli vsi? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.