Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

Guest sstane
Tamara pride jutri na tortico xchatx

Sstane, kaj pa ti tle krivo vero učiš?! :eek: Bom še v tvojo sol nehala verjet, če boš take pisal in zavajal folk! :ermm:

Sicer pa, no, saj bi prišla :8): - ampak edino peš, da bi prej pokurila tiste kalorije, ki bi jih potem dobila s tortico. x;)x

Povejte, ko boste šli v Koper na tortico, da pridem še jaz! (Psst, se splača priti na ledeno kavo v Triglavsko slaščičarno. x:px :2src: )

Saj mene tudi ni bilo, žal :sori:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
Zaboga folks, pridem danes samo en uč vržt v Zvezdo, ker mi več ni zneslo, in vidim tam Ninota samega :eek:

Kje ste bli vsi?

Sončna Vila

Oprosti, so me zadržali politiki :sori:

Živjo Stane x:Xx

Saj jaz sem prišla sam mal glavo pomolit v območje Zvezde, tko za ene 15 sekund, potem pa odvihrala dalje... Tako da kolikor sem videla, je bil samo Nino tam, pa še on jo je verjetno potem popihal :inocent: , razen če ni potem kdo čudežno prišel na torte

Se pa vidimo ziher ko bojo naslednje tortice, si bom vzela čas x:)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Povejte, ko boste šli v Koper na tortico, da pridem še jaz! (Psst, se splača priti na ledeno kavo v Triglavsko slaščičarno.  x:px   :2src: )

Ko ne bo poletne sezone... (beri gužve)

P.S.: dobr da mi je sonček poslal sončno vilo... heja, js sem dobil tisto po kar sem prišel v LJ, (učno gradivo in tortice) le bolj mal družbe je blo... šmrc... ccc drugič ne grem če ne bo seznama vsaj 4ih ljudi ki pridejo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

bogi...ma nino...blame it on the mercury  x;)x

jaz tudi nisem mogla...sem ze slutila to, pa sem povedala ze prej.

drugic bo boljse  :palec:

Mercury, 3/4 of a mile.. call the ball ;) haha :D ehja ne bo šlo tole...

ja Aiwa tud ni pršla... :( no ona mi je vsaj lepo rekla da je ne bo... sstaneta so zadržali... ja ja ahja no saj je pašalo mal razmišljat by myself... ampak res naslednič.... mal več organizacije v to... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

JA folk... kaj vam je... za ene tortice si vzet čas...., če bo tko naprej... bo treba preložit .... ;) lohk greva pa js in soncna sama.... masovno srečanje prideta pa sam dva... ccc bo treba kaj pogruntat tukaj...

Ok folk.... četrtek?, petek?, sobota? naredimo eno hitro glasovanje, js loh kerikoli izmed teh dni pridem mirno v LJ, ej lohk tud v sredo, zdaj pa povejte, če se vam da... kdo vse je eventuelno za tortice nasledn teden... da naberemo eno maso.. da se zrihta eno urco tortic... da vidim kerega novega člana.... al pa magar stare spet vas že dolgo nisem...

Jaz sem itak vedno za... Zna bit mal problematično, ker bom imela izpite, ampak se bom potrudla, če se nas nabere dovolj x:)x Mi je pa vseeno, kateri dan bi blo tole tortovanje.

Trudi, navadno se dobimo v slaščičarni Zvezda na Kongresnem trgu. Je v centru Lj, ni težko najt, pa tudi fine tortice imajo :palec: prideta z Janjo? xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...