Guest sstane 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tamara pride jutri na tortico Sstane, kaj pa ti tle krivo vero učiš?! Bom še v tvojo sol nehala verjet, če boš take pisal in zavajal folk! Sicer pa, no, saj bi prišla - ampak edino peš, da bi prej pokurila tiste kalorije, ki bi jih potem dobila s tortico. Povejte, ko boste šli v Koper na tortico, da pridem še jaz! (Psst, se splača priti na ledeno kavo v Triglavsko slaščičarno. ) Saj mene tudi ni bilo, žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Zaboga folks, pridem danes samo en uč vržt v Zvezdo, ker mi več ni zneslo, in vidim tam Ninota samega Kje ste bli vsi? Sončna VilaOprosti, so me zadržali politiki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ja, kak je blo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 zgleda, da ni blo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Živjo Stane Saj jaz sem prišla sam mal glavo pomolit v območje Zvezde, tko za ene 15 sekund, potem pa odvihrala dalje... Tako da kolikor sem videla, je bil samo Nino tam, pa še on jo je verjetno potem popihal , razen če ni potem kdo čudežno prišel na torte Se pa vidimo ziher ko bojo naslednje tortice, si bom vzela čas Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Saj mene tudi ni bilo, žal Ampak s to razliko, da si ti obljubu, da prideš, jaz pa ne. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Povejte, ko boste šli v Koper na tortico, da pridem še jaz! (Psst, se splača priti na ledeno kavo v Triglavsko slaščičarno. )Ko ne bo poletne sezone... (beri gužve) P.S.: dobr da mi je sonček poslal sončno vilo... heja, js sem dobil tisto po kar sem prišel v LJ, (učno gradivo in tortice) le bolj mal družbe je blo... šmrc... ccc drugič ne grem če ne bo seznama vsaj 4ih ljudi ki pridejo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 bogi...ma nino...blame it on the mercury jaz tudi nisem mogla...sem ze slutila to, pa sem povedala ze prej.drugic bo boljse Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 kr samga ste ga pustil!!! :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Vila in Nino, res se vama oproščam, toda na nekem razgovoru blizu Ljubljane sem se zadržal predolgo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 bogi...ma nino...blame it on the mercury jaz tudi nisem mogla...sem ze slutila to, pa sem povedala ze prej.drugic bo boljse Mercury, 3/4 of a mile.. call the ball haha ehja ne bo šlo tole... ja Aiwa tud ni pršla... no ona mi je vsaj lepo rekla da je ne bo... sstaneta so zadržali... ja ja ahja no saj je pašalo mal razmišljat by myself... ampak res naslednič.... mal več organizacije v to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 recimo kdo je za nasledn tedn? kako stojite s časom, ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Mislim, da bi pri meni šlo brez problema, povejte dan in uro Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 sej bi spet reku četrtek ob 16.30 ampak ne vem če bo kdo prišel Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Alo, folk? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 JA folk... kaj vam je... za ene tortice si vzet čas...., če bo tko naprej... bo treba preložit .... lohk greva pa js in soncna sama.... masovno srečanje prideta pa sam dva... ccc bo treba kaj pogruntat tukaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Kje pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 jest tud rad tortice mnjammi, jest tud bi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Ok folk.... četrtek?, petek?, sobota? naredimo eno hitro glasovanje, js loh kerikoli izmed teh dni pridem mirno v LJ, ej lohk tud v sredo, zdaj pa povejte, če se vam da... kdo vse je eventuelno za tortice nasledn teden... da naberemo eno maso.. da se zrihta eno urco tortic... da vidim kerega novega člana.... al pa magar stare spet vas že dolgo nisem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Jaz sem itak vedno za... Zna bit mal problematično, ker bom imela izpite, ampak se bom potrudla, če se nas nabere dovolj Mi je pa vseeno, kateri dan bi blo tole tortovanje. Trudi, navadno se dobimo v slaščičarni Zvezda na Kongresnem trgu. Je v centru Lj, ni težko najt, pa tudi fine tortice imajo prideta z Janjo? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Če bi blo v soboto, bi prišla oba, pa verjetno tud Cybrček Ja mi bi tortice No pol lohk soboto sam povejet za uro Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Aiwa, PRAVI jaaaaaaaaa za soboto... za uro bomo pa vidli... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 No goody, nej se še drugi kej zmigajo pa pridejo............aja sej dons je sobota, majo še cel teden časa... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.