Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

Guest sstane
Najboljše bi bilo na Mavrično soboto, tam blizu je tudi sigurno kak cukrpeker, pa še Berna bomo posladkali x;)x x:px
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Če bi blo v soboto, bi prišla oba, pa verjetno tud Cybrček  xDDx

Ja mi bi tortice  :yumy:  :yumy:

Kaj vidim :eek: x:px x:px x:px . Sam po mojem Cyberček ne bo smel not x;)x

hehe če smo zunaj ni potrebno da sme it not :D

Mavrična sobota je kao prva sobota v mesecu če se prav spomnim, oziroma ta sobota ki prihaja :D torej vse zmenjeno :D

kaj tam vidim Janja bi kremšnito pa še sadno :D hehe grem prec eno kremšnito pojest, vsakič si jo vzamem na krožnik mi babica podtakne nekaj kar bi mogu pojest... sam da kremšnita ostane nedotaknjena :D no zdej je pa ni doma :ermm: :shsh: :fiju:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja v soboto na tortice. zjutri se bomo kr po selene odpravili pa pridmo vsi skupaj... a bo šlo ninči? kr rezerveri si terminček, ker ti ni spasa... :vragec: x:Xx
spet se mi je na bolš poslabšal

kaj tortice cel dan? ? ? :D haha lahk pa tud zrihtamo lunin party.. spet... ;) ne tist bomo počakal še mal da pride conti z dopusta... :D

Aiwa;) itak mam soboto že rezervirano...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja v soboto na tortice. zjutri se bomo kr po selene odpravili pa pridmo vsi skupaj... a bo šlo ninči? kr rezerveri si terminček, ker ti ni spasa... :vragec:  x:Xx

Ne morem verjet, kera klapa :palec: Selene pripeljete na tortice x:Xx x:Xx x:Xx

Jaz vas mam čist preveč rada, kar vse tri objela zdej prek ekrana ....mmmmmmmmmmmm .... xsrcx xsrcx xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

dobr to ja ... :D lunin party, na kateremu se je sam desert, in nobenih organizacijskih nočnih mor :D tortice so idelana reč.... pa vsa ta smetana ;) mmm dons sem eno kremšnito zmazal.... ;) zagotavljam da bom sadno tortico :D

Sam tolk de ne bo slabe volje:

Mavrična sobota bo 11.9.. Šele, bi se reklo. Ne vem, če boste do takrat lahko zdržale. Bo treba iti prej, se mi zdi.

Ampak če vam pa ne bo ratalo, bomo pa kakšno ušpičili, pa bo hec. Tut na Mavrični soboti mogoče.

x:)x

to pa res ni sobota za ovne... 2. v mesecu, heh kera beda... no hja mislim da nas je že zadost prjavljenih za tole sobotco... (5 + cyberček)

tako da če js razumem stvar.... mmm kje je problem?

He, he he, tut na torticah bomo kako ušpičl, sej bom jest tam x:Dx x:Dx x:Dx . da ne bo kdo slučajno preveč šokiran, jaz sem tudi v real lifu takale x:Ix , dolg jezik, skoz se hecat, tako da če je komu rado nerodno, zna biti mučno x:Dx :vragec: x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

super bo... za enkrat nas je 6 . sej sončna bo tud prišla... pa kašn stane bi se lahko pridružil, pa marsa, pa mišelko bi ful rada spoznala... :onfire: :onfire:
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...