aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 noro dobra ideja, da bi meli lnfjevci svojo slaščičarno!!! waw! super! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ... ko Mateja zrihta svojo čokoladnico... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...koncentrat energije ....Nehaj, kaj pa, ce bom cist down in izi? Ne vem, če ti bo zneslo . Sami taki zabavni, pa jezikavi, bi se mogla ekstra matrat . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...koncentrat energije ....Nehaj, kaj pa, ce bom cist down in izi? eh pol boš pa meni všeč LFN? slaščičarna? heja, od 10ih strank na teden se ne preživi... sicer pa eno ful dobro kuharco že mamo pa še eno, pa še ene dve tortice pa kolačke pečt ni problem še men je zadnjič to uspelo... njami.... hehe no da vidmo kaj je pridelala contesa čez počitnice.... huhu to bojo dabest tortožerke ever... je tisti pravi zagon že čutim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Kok vas je pa blo ponavadi El? Ko ste bili brez nas s kmetov ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Močno upam, da ne boš spet sam obsedel... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ne more sam obsedet.. k če že ne druzga pride pome... in greva skupi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Oh...love is in the air... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hi hi hi. Naša familija na LNF se širi, če ne drgač, pa kakega nefamiliarnega ukrademo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Ja...tolk vas je, da me je že strah, da ste ena čudna sekta... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Svinjska Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 In zdej se iz korita širite v slaščičarne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Kok vas je pa blo ponavadi El? Ko ste bili brez nas s kmetov ?hja zadnjič sem bil skoraj sam pa je mim pršla sončna vila tak da v bistvu, kolk nas je ponavadi recimo ene 6 tokrat boste še vi s kmetov ja sicer pa js sem v bistvu tud s kmetov... sam vodim meščanski stil življenja na kmetih.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ja sicer pa js sem v bistvu tud s kmetov... sam vodim meščanski stil življenja na kmetih....Mi smo tanartaboljši s kmetov, ki se infiltriramo v mestno življenje, potem pa kasiramo provincijalne komplekse Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 La la la...bla bla bla... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 A ti si pol bl mestna majčka, al kako Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Se mam za mestno deklino, čeprav je Rudnik ena mala vas, kjer se vsi vtikajo v vsakogar...zato pa hodim do Tromostovja...ha ha ha... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Pogrešaš LNF humor, a Contesa, si že kar mal nakrizirana, ane, dej priznej no Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jaz pa poznam se eno tortozerko, k vas bo prsla pogledat......... mmmmmmm....tista vanilijeva crostata v Zvezdi..........mljask......slin slin....... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 kul komaj čakam da na torto grem (priredba bepop), o kva sems e jaz spomnila. Aiwa v petek me spomni, da sem nekaj se spomnila in če sem to tud naredila, da ne pozabim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Ohoho, bo kaka Katja priplavutkala mim ? http://mezga.no-ip.com/forum/images/smiles/friendshug.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Joj kolk bo tole veselo v Zvezdi v soboto toooolllllk........ .... LNF-jevcev Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 super bo! o selene se bom probala spomnit. najboljš da me spomniš da te spomnim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.